florina scrie:]8 ]8 ]8 Buna seara bucurosi! Buna seara dom` doctorSa traiti ! ]8 ]8 ]8
Romy scrie:Chear ce ar fi sa incercam sa intram nu fiecare cind apuca .
Hotariti voi cind va convine sa fiti in forum intre orele ...si in ziua sau zilele din saptamina , sa
incercam sa fim cit mai multi "on line " ! Sper sa fie chef ! mai vorbim ne mai imprietenim ne mai sfatuim ce
cadouri sa cumparam la cei dragi ...De exemplu ! (mie mi se potriveste mai orcind , numai noaptea nu! )
Grabiti-va sa prindeti bilet la topicul asta ca .....Pleaca trenuuuuu!
COSTINA scrie:VA PUP, VA PUP, VA PUP!!!
ACUM P-LECAM LA MAMA CEL [PUTIN PANA LUNI1 AVENTI AMSINA $-8 $-8 $-8 $-8 $-8
CLAUDIA scrie:BUNA SEARA ,BUNA SEARA...CUM SE FACU PUTIN RACOARE AM VENIT SI EU LA TACLALE SI VOI..LIPSA..SUNTETI LA PETRECERE..?O FI UITAT ROMY SA IMI TRIMITA INVITATIE...?NU-I NIMIK MA DISTREZ DE UNA SINGURA PANA UNA ALTA.. ]9 ]9 ]9 ]9 ]9 ]9 ]2 ]2 ]2 ]10 ]10 ]10 ]11 ]11
Romy scrie:Grabiti-va sa prindeti bilet la topicul asta ca .....Pleaca trenuuuuu!
CLAUDIA scrie:DE CAND VA ASTEPT SUNT DEJA ]10 ]10 ]10 DA NU-I NIMIK..DACA MA FORTEZ PUTIN POATE MAI INTRA CEVA ]9
CLAUDIA scrie:OARE BUCUROASELE L-AU RAPIT PE ROMY...???SI NOI STAM SI NE PLANGEM SINGURELE PE AICI....???
carmen scrie:ofelia scrie:DAI CU BERE ... ]9 DAI CU VIN ....DAI CU APA .... ]9 SI PELIN .... ]9 DAR NU AM CU CI,N SA-NCHIN ...
A inceput petrecerea fara mine?
carmen scrie:Hai ofelia $-4 $-8
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 4 vizitatori