CLAUDIA scrie:PE BUNE VA SPUN CA DE CATEVA SERI DORM JOS PE PLAPUMICA...E MINUNAT..SIMTEAM CA I-AU FOC DE LA SALTEAUA DE PE PAT..
Si mie imi place sa dorm

CLAUDIA scrie:PE BUNE VA SPUN CA DE CATEVA SERI DORM JOS PE PLAPUMICA...E MINUNAT..SIMTEAM CA I-AU FOC DE LA SALTEAUA DE PE PAT..
CLAUDIA scrie:TREBUIE SA AVEM GRIJA CUM FOLOSIM CUVANTUL ''RACOARE''...VB. AIA AI GRIJA CE ITI DORESTI ,AR PUTEA SA SE INDEPLINEASCA ]11
gabrielle scrie:ofelia scrie:gabrielle scrie:buna seara bucuroaselor ]8 m am auzit strigataaaaaaaasi am venit la pupacit $-4 $-5 $-9 si la o apa chioara ]9 ]11 ]11 ]11
]8 BUNA GABRIELLE....GATA CU RESTRICTIA DE LA CALCUATOR .....????? $-9
numai e restrictie e program ]11 ]11 ]11
CLAUDIA scrie:DRAGELOR CU PARERE DE RAU EU MA RETRAG LA NANI.....VA SPUN INCA ODATA CA VA IUBESC MULT MULT
CLAUDIA scrie:AOLEU SI OF, OF ,OF.....CHIAR TREBUIE SA INCHID ..CA NU DOARME VALI DIN PRICINA MEA..PUP
carmen scrie:Gata. Ma duc si eu la culcare. Sa aveti o noapte racoroasa
Si ca sa dormiti bine DATI CLICK AICI
carmen scrie:ofelia scrie:DAI CU BERE ... ]9 DAI CU VIN ....DAI CU APA .... ]9 SI PELIN .... ]9 DAR NU AM CU CI,N SA-NCHIN ...
A inceput petrecerea fara mine?
carmen scrie:CLAUDIA scrie:NU ,NICI GAND EU AM BAUT DOAR APA CURATA SI LIMPEDE... ]9
Hai si tu la $-4 Uite asa aflu eu care ce a baut ]11
carmen scrie:Sa vedem. Sulfina n-are calculator pana prin septembrie. Asa ca o sa-i ducem dorul pana la toamna
costina e la mamica ei. Sper sa fie mai bine si ea si victoras
adina mai are 2 ore pana la intalnirea cu noi
gabrielle trebuie sa intre, nu rezista ea fara noi
adi, aici m-am blocat. Sa bata covoare? Sa sparga faianta? Grea tema
carmen scrie:gabrielle scrie:eu nu pot dormi pe jos ca ii iau locul catelusei si incepe sa imi faca masaj ]11 ]11 ]11
Masaj? Nu-mi imprumuti si mie catelusa?
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori