gabrielle scrie:super poza adiem $-8 $-8
adiem scrie:nynna scrie:Da asa-i adiem...nu ma rog decat sa fie sanatoasa si sa isi relizeze visele !acum ea s-a angajat la "Promo"..vrea banutii ei...
Sunt sigura ca Mira ta va face si serviciu si scoala la cel mai inalt nivel ...dar chiar daca nu va fi de 10 ca pana acum nu e chiar un dezastru...se cern niste prioritati, ea va sti pe ce sa puna accentul...
nynna scrie:adiem scrie:nynna scrie:Da asa-i adiem...nu ma rog decat sa fie sanatoasa si sa isi relizeze visele !acum ea s-a angajat la "Promo"..vrea banutii ei...
Sunt sigura ca Mira ta va face si serviciu si scoala la cel mai inalt nivel ...dar chiar daca nu va fi de 10 ca pana acum nu e chiar un dezastru...se cern niste prioritati, ea va sti pe ce sa puna accentul...
Nu am eu pretentia sa ia 10..stiu ca la facultate e altfel..!
atat pot sa spun ca e foarte ambitioasa ,muncitoare si si-a pus sa invete ptr bursa...!
Important e ca ea sa faca ce si cat poate!Iar faptul ca vrea sa munceasca e un lucru bun!Eu ma bucur ca gandeste asa....!
Eu sunt foarte fericita ptr ea si voi incerca sa o sustin atat si pe ea cat si pe Lucian!
Adina scrie:BUNA DIMINEATA , BUCURIE ! Am venit sa-mi beau cafeluta , dar n-am gasit-o . Nu-i nimic , poate zana a avut multa treaba sau i-o fi picat netu' ]5
carmen scrie:Asa ca astazi jucam spanzuratoarea.
Cuvantul meu este A_ _ _ _ _ _ _ _ _ E
Adina scrie:carmen scrie:Asa ca astazi jucam spanzuratoarea.
Cuvantul meu este A_ _ _ _ _ _ _ _ _ E
Am si eu o intrebare ? Daca prima si ultima litera se repeta in cuvantul propus nu trebuie asezat si acolo unde se mai regaseste ?
"M" este ?
carmen scrie:AM _ I _ _ I _ A _ E
sa vedem, sa vedem E este?
Cum esti surioara?
gabrielle scrie:ce bine zana ca e racoare,vreau si eu racoare $-16 dar la stiri a zis ca revine iar canicula ,asa ca ii dau inainte cu apa ]9
nynna scrie:
Si pe mine zana..cand ma pupy.... $-7 $-6
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 34 vizitatori