malimai scrie:bem un ceai la ora asta?cu ginseng si scortisoara
Eu nu, ca doar calculatorul l-am avut virusat, asa ca nu vreau ceai. Mai bine o palinca

carmen scrie:Buna dimineata
.... Asa ca ar trebui sa ma grabesc cu cafeluta ca sa nu plecati la lucru fara ea.asteapta cuminte si curios ce am sa-i dau prima data astazi. Dorinta, cat mai multa, apoi speranta, curaj, cugetare, amintiri, tinerete, ganduri, optimism, intelegere, rabdare. Nici astazi nu o sa uit sa pun intelegere, dragoste, minune, vise, prietenie, incredere, daruire, sinceritate, comunicare, intelepciune, lumina. Da, acea lumina din sufletul nostru care ne ajuta sa nu ne pierdem sau ratacii si care ne arata drumul unul catre celalalt. Pentru indulcitor INGADUINTA
O zi in care sa fiti ingaduitori cu cei dragi si cu cei din jurul vostru
carmen scrie:este pe foc asa ca nu-mi ramane decat sa-mi aduc mai aproape borcanasele. Prima lingurita va fi de liniste sufleteasca. Apoi intelegere, calm, rabdare, bunavointa, comunicare, incredere, uitare, un pic de indiferenta, curaj. Sa mai adaug cateva lingurite cu credinta, ganduri bune, vise, dorinta, impliniri, prietenie, zambete, iubire, speranta, sinceritate, intelepciune. Normal ca mai ramane loc si pentru a completa voi cu ceea ce aveti nevoie. Este cam dulce/amaruie cafeluta mea de astazi. Trebuie sa gasesc un indulcitor. DESTIN
carmen scrie:Cum sa uit de semafor?O, nu. Am gresit, asta am vrut
si ceva dulce
Pachetelul este pregatitasa ca
Adina scrie:De cateva zile tot vin sa-mi iau si eu portia de cafeluta si vad ca tot lipseste . Borcanasele lui Carmen in nici un caz nu s-au golit pentru ca asa ne-a asigurat ea , atunci inseamna ca nepoftitii virusi sunt de vina !
Bine ca m-am gandit eu sa-mi fac provizii , asa ca am sa savurez din alta cafeluta astazi si va invit si pe voi !
adi scrie:Micul dejun cu intarziere o sa va foloseasca si ca pranz si gustare si de toate.
Carmen m-a rugat sa vi-l prepar eu dar m-am trezit la ora 5 special pentru al posta dar nu avem Curent a venit curentul nu mergea netu :-28 :-28 :-28 :-28 :-28 :-28 :-28 :-28
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 27 vizitatori