carmen scrie:Nu mai plange ca astazi a avut grija adina de noi toti. Deci, aici, suntem toti un singur suflet.
Uite adi, pentru tine minune de om
Lasa ceva si pentru cei care se trezesc un pic mai tarziu. :-22

carmen scrie:Nu mai plange ca astazi a avut grija adina de noi toti. Deci, aici, suntem toti un singur suflet.
Uite adi, pentru tine minune de om
Lasa ceva si pentru cei care se trezesc un pic mai tarziu. :-22
carmen scrie:Buna dimineata PRIMAVARA.Acum ca am intrat in primavara, m-am trezit si eu mai repede, m-am facut frumoasa
si am plecat la bucatarie sa fac cafeluta cu martisoare pentru toti.
este si el vesel si-mi tot cere sa-i daruiesc si lui ceva. Sigur ca nu-l uit. Doar a fost prietenul meu in fiecare dimineata, asa ca-i aduc un manunchi de ‘primavara’
si il pun pe policioara, acolo unde este locul lui. Am sa incep cu tinerete
, apoi frumusete
, sigur ca si putina fantezie
si gingasie
, vise
, rabdare
, candoarea
copilariei
Avem nevoie uneori si de uitare
dar sa pastram amintirile
frumoase. Sa mai adaug bucurie
, dorinta
, intelepciune
, lumina
, liniste
, bafta
, noroc
si spor
Va las si pe voi sa mai adaugati ce doriti de la acest nou inceput dar, mai vreau sa pun multa iubire
si prietenie
, chiar mai multa prietenie
Ati ghicit indulcitorul PRIMAVARA.
Zana cea buna a si venitsa amestece
De lasa aveti o primavara vesnica in inimi. Cu toata dragostea pentru toti Bucurosii
Romy scrie:O zi fericita tuturor dragelor si muuulte martisoare de la cei ubiti !!!
Da eu sint primu
"sper"
Va pup si o zi cum nu sa mai vazut !
De la ..."racitu" ...cu dragoste!
carmen scrie:Adina scrie:De cateva zile tot vin sa-mi iau si eu portia de cafeluta si vad ca tot lipseste . Borcanasele lui Carmen in nici un caz nu s-au golit pentru ca asa ne-a asigurat ea , atunci inseamna ca nepoftitii virusi sunt de vina !
Bine ca m-am gandit eu sa-mi fac provizii , asa ca am sa savurez din alta cafeluta astazi si va invit si pe voi !
Iti multumesc din suflet adina pentru faptul ca nu i-ai lasat pe prietenii nostri fara cafeluta. Toata dragostea mea
carmen scrie:adi scrie:Micul dejun cu intarziere o sa va foloseasca si ca pranz si gustare si de toate.
Carmen m-a rugat sa vi-l prepar eu dar m-am trezit la ora 5 special pentru al posta dar nu avem Curent a venit curentul nu mergea netu :-28 :-28 :-28 :-28 :-28 :-28 :-28 :-28
Mai bine recunoaste ca ai vrut sa mananci tu tot ce am pregatit. :-17
Adina scrie:Romy scrie:O zi fericita tuturor dragelor si muuulte martisoare de la cei ubiti !!!
Da eu sint primu
"sper"
Va pup si o zi cum nu sa mai vazut !
De la ..."racitu" ...cu dragoste!
Multumim , Romy, pentru martisor si pentru gandurile bune !
carmen scrie:Acum ca am intrat in primavara, m-am trezit si eu mai repede, m-am facut frumoasasi am plecat la bucatarie sa fac cafeluta cu martisoare pentru toti.
este si el vesel si-mi tot cere sa-i daruiesc si lui ceva. Sigur ca nu-l uit. Doar a fost prietenul meu in fiecare dimineata, asa ca-i aduc un manunchi de ‘primavara’
si il pun pe policioara, acolo unde este locul lui. Am sa incep cu tinerete
, apoi frumusete
, sigur ca si putina fantezie
si gingasie
, vise
, rabdare
, candoarea
copilariei
Avem nevoie uneori si de uitare
dar sa pastram amintirile
frumoase. Sa mai adaug bucurie
, dorinta
, intelepciune
, lumina
, liniste
, bafta
, noroc
si spor
Va las si pe voi sa mai adaugati ce doriti de la acest nou inceput dar, mai vreau sa pun multa iubire
si prietenie
, chiar mai multa prietenie
Ati ghicit indulcitorul PRIMAVARA.
De lasa aveti o primavara vesnica in inimi. Cu toata dragostea pentru toti Bucurosii
olea natalia scrie:Draga administrator, eu sunt in baza voastra de adte, dar nu stiu cum sa intru pe forum ca sa vb cu ceilalti oameni.
Acest mesaj nu stiu daca l-am trimis bine
Este singurul forum pe care m-am inscris pentru ca o iubesc pe Teo.
Iti multumesc.
olea natalia scrie:Draga administrator, eu sunt in baza voastra de adte, dar nu stiu cum sa intru pe forum ca sa vb cu ceilalti oameni.
Acest mesaj nu stiu daca l-am trimis bine
Este singurul forum pe care m-am inscris pentru ca o iubesc pe Teo.
Iti multumesc.
fly scrie:Buna Amalia!
Se pare ca "troienii" s-au pus pe noi :-28
Cam greu cu atata lume ''racita" si la propriu si la figurat
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 26 vizitatori