Romy scrie:Cine a pus iar " fiorosul " la intrare ?
Vad ca doarme asa ca am sa ma furisez inauntru si....
am sa pup toti membri de buna dimineata !
Sa va mearga totul din plin
Romy scrie:Cine a pus iar " fiorosul " la intrare ?
Vad ca doarme asa ca am sa ma furisez inauntru si....
am sa pup toti membri de buna dimineata !
Sa va mearga totul din plin
carmen scrie:ofelia scrie: buna dimineata ,BUCUROSILOR , m-am gandit sa va ofer o cafeluta si un ceai pregatite cu multa dragoste si prietenie ....am mai adaugat putin romantism si visare si muuuulta esenta de BUCURIA DE A TRAI ALATURI DE PRIETENI CA VOI ....... ]
Minunata cafeluta ofelia. Multumim $-6 $-4
steff scrie: printre nuferi,
steff scrie:de miercuri dimineata..drum si mai lung pana in sighisoara..cu dedicatie pt costinafoarte tare mi'a placut si aici..am ajuns exact cu o zi inaintea festivalului asa incat era foarte aglomerat dar mi'ar placea sa am ocazia sa revin
nynna scrie:
Daca nu voi fii la apel....(am vazut ca nici nu ati strigat dupa mine cand v-ati jucat ) . $-11 $-11 $-11 (si doar eu i-am dat ideea zanei)..am pus botik mare..si nu imi trece pina nu primesc cate un pupik de la fiecare
ofelia scrie: AM FOST INVITATA DE TV-COLUMNA LA O EMISIUNE CU TRANSMISIE IN DIRECT CE A DURAT 2 ORE .....AM PRIMIT F. MULTE TELEFOANE DE LA FANI ...UNELE FANE ....AU VENIT LA TELEVIZIUNE PT A MA VEDEA SI PT A STA DE VB CU MINE ....M-AM BUCURAT F. MULT....PUPICI
gabrielle scrie:azi am mers la o terasa m am intalnit cu o tipa am stat la vorbe a fost fain apoi am cheltuit niste bani cu cel mic si am venit acasa ,iar e cald acum il astept pe cel mare daca o binevoi sa vina acasa
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 34 vizitatori