adi scrie:Buna dimineata Romy, Buna Dimineata Bucurosilor!
azi sunt tare matinal
ce m-o fi apucat?
Bem niste cafea?
CRISSTINICA scrie:PE PRINCIPIUL EU CENTREZ, EU DAU CU CAPUL, IATA SI TEMA MEA: MI-AS FI DORIT SA FIU JUDECATOR. NUMAI CA MI-A PLACUT CHIMIA ASA CA M-AM GANDIT SA FOLOSESC ASTA SI AM AJUNS LA FARMACIE. IN VISELE MELE MI-AR FI PLACUT SA-MPART DREPTATE, NUMAI CA LA CAT SUNT DE STRICTA NU STIU DACA AS FI AVUT PREA MULTE SANSE. PROBABIL CA M-AR FI PAZIT CU TRUPELE SPECIALE...
MI-AS DORI SA MA INTORC IN MOMENTUL IN CARE MARIUS MI-A PROPUS SA FACA SCOALA PE CARE O FACE ACUM. I-AM ZIS ATUNCI:" FUGI DE-AICI CA NU ESTI POTRIVIT PENTRU ASA CEVA." UNA DIN CELE MAI MARI TAMPENII DIN VIATA MEA. NUMAI CA DUMNEZEU NE MAI DA SI MINTEA CEA DE PE URMA..... SI AS MAI VREA SA MA INTORC INTR-UN MOMENT DIN VIATA MEA CAND AM LUAT O DECIZIE PE CARE SPER SI ACUM SA NU AJUNG SA O REGRET. NU STIU DACA AS FACE ALTFEL, NU POT SA SPUN ASTA. DAR CINE STIE.....
carmen scrie:Buna dimineata bucurie. Ce lume harnica. Haideti sa bem impreuna cafeluta facuta de adi. Dar daca mai adaugam un pic de nostalgie, amintiri si nerealizari? Ca doar asta este tema zilei, nu?
Adina scrie:
Buna dimineata , bucurie ! Intr-adevar , lume harnica ! Buna cafeluta lui Adi ! Zana unde ti-e ibricelul ? Sa mai adaug si eu niste regrete ? Numai sa nu iasa cafeluta prea amara !
carmen scrie:M-au lasat fetele la greu. Ei bine, voi termina eu cafeluta. Toate astea le acopar cu 'tot raul e spre bine', optimism, incredere in viitor si-n cei de langa noi, invatatura, iar indulcitorul este VIATA.
Ti-a trecut vreodata prin minte ca esti mai putin decat poti fi cu adevarat? ca poti obtine mai multe de la viata decat ai obţinut pana acum? Oricum ar fi DATI CLICK AICI
CRISSTINICA scrie:POVESTEA CU VULTURUL NU PREA-MI PLACE, PENTRU CA ESTE PESIMISTA SI ARATA LIPSA IDEALURILOR SI RENUNTAREA LA INDEMNUL ALTORA. MI-AR FI PLACUT CA VULTURUL SA DESCOPERE CE ESTE CU ADEVARAT SI SA SE RIDICE DEASUPRA PUILOR DE PREERIE, INTELEGANDU-I SI PE EI PENTRU CA A AVUT OCAZIA SA STIE CUM TRAIESC.
carmen scrie:Ca sa-ti depasesti conditia eu cred ca trebuie sa ai la ce sa te raportezi, cand sti ca exista doar acel cuib ai vrea sa zbori dar... unde? Daca nimeni nu ti-a spus ca se poate si altfel, ca exista viata si dincolo de cuib, unde sa zbori si mai ales cu ce, daca aripile ti-s frante din start.
CRISSTINICA scrie:HEHE HIHI! AZI NE BATEM IN FILOZOFEALA! ADINA, DAR CE FACI? CA EU FIIND MAI NOUA N-AM HABAR. SI CARMEN? CE ZODIE ESTI? SIGUR CEVA DE PAMANT. EU UNA TOTDEAUNA M-AM UITAT IN ZARE, PESTE MARGINEA CUIBULUI.
CRISSTINICA scrie:DA, DAR ASTA NU TREBUIE SA FIE O REGULA! DEPINDE DE FIECARE. EU CRED CU TARIE IN SPUSA:"NU EXISTA NU POT, EXISTA NU VREAU!" AM INNEBUNIT PE TOATA LUMEA CU ASTA.
CRISSTINICA scrie:DA, DAR ASTA NU TREBUIE SA FIE O REGULA! DEPINDE DE FIECARE. EU CRED CU TARIE IN SPUSA:"NU EXISTA NU POT, EXISTA NU VREAU!" AM INNEBUNIT PE TOATA LUMEA CU ASTA.
carmen scrie:CARACTERISTICILE ZILEI - 30 iulie 2007
Ziua de luni, 30 iulie va fi guvernata de presimtiri, idealuri, semnificatii ale viselor, intuitie, plasamente financiare, bunastarea familiei si a caminului. Nostalgia trecutului este un alt aspect al acestei zile. Multi nativi vor avea stari melancolice si vor indentifica parneriate si relatii din trecut pe care nu le-au luat in calcul la momentul respectiv.
Ziua de luni este guvernata de Luna care se afla in miscare de revolutie completa in 27 de zile, 7 ore si 43 de minute. Luna este un element de apa si este specifica zodiei Rac.
Barbatii, in special nativii din Rac, sa fie atenti la alimentatie deoarece pot aparea unele tulburari digestive, iar femeile la durerile de sani, ovare si uter.
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 32 vizitatori