• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Ce ar fi sa ne intilnim ?

Multumiri lui ROMY, intemeietorul subiectului!

Mesajde carmen » Lun Iul 30, 2007 10:26 am

Horoscop varsator 30 iulie 2007

Va recomandam sa fiti deosebit de prudent astazi, pentru ca puteti avea probleme cu sanatatea sau chiar accidente. Nu va supra-solicitati!
Ar fi bine sa evitati calatoriile lungi si petrecerile. Pe fondul oboselii acumulate, puteti deveni irascibil si nu este exclus sa va luati la cearta.

Horoscop pesti 30 iulie 2007

La serviciu, sunteti indispus în urma unei discutii cu seful direct. Nu este indicat sa va exteriorizati nemultumirea.
Va recomandam sa va menajati sanatatea. Eforturile pe care intentionati sa le faceti sporesc riscul de accidente cerebrale.
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde CRISSTINICA » Lun Iul 30, 2007 10:27 am

UNDE-OI FI TRIMIS MESAJUL? ZICEAM CA NU STIU DACA SA LAS MASINA AICI SAU SA CHEM ALT SOFER. DAR IMI ADUN CURAJUL MEU DE RATZUSHCA NOROCOASA SI O IAU INCET SI CU ATENTIE.
sunt o ratzushca tare norocoasa! prietenii stiu de ce!
http://crisia.net/
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde carmen » Lun Iul 30, 2007 10:30 am

CRISSTINICA scrie:UNDE-OI FI TRIMIS MESAJUL? ZICEAM CA NU STIU DACA SA LAS MASINA AICI SAU SA CHEM ALT SOFER. DAR IMI ADUN CURAJUL MEU DE RATZUSHCA NOROCOASA SI O IAU INCET SI CU ATENTIE.

Neeeeeeeeeee, lasa horoscopul si soferul in pace. Am descoperit ca sunt zodie de pamant. Scie undeva. Nu prea ma preocupa hodia. Daca ma iau dupa el nu mai am timp sa si traiesc.
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Lun Iul 30, 2007 10:31 am

Ce-mi placeeeeee.

Compatibilitate foarte buna pentru casatorie si/sau parteneriate cu zodia: Pesti

Ex-ul meu era peste ]11 ]11 Tare compatibili am fost ]6
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Lun Iul 30, 2007 10:36 am

AI VAZUT? TI-AM ZIS EU! NU IAU IN SEAMA HOROSCOPUL ZILNIC, DAR CRED IN CARACTERISTICILE ZODIEI IN MARE PENTRU CA SE PROTRIVESC ORICE S-AR ZICE. LA MINE CEL PUTIN E CA LA CARTE.
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde Adina » Lun Iul 30, 2007 10:39 am

carmen scrie:Astazi s-ar parea ca nu suntem in cea mai buna forma nici una

Horoscop balanta 30 iulie 2007

Astazi aveti tendinta sa criticati pe toata lumea. Încercati sa va temperati spiritul critic!
Fiti atent pe ce dati banii! S-ar putea ca partenerul de viata sa nu fie de acord cu cheltuielile pe care le faceti. Ca sa evitati o cearta, va sfatuim sa mergeti împreuna la cumparaturi.
Ar fi bine sa acordati mai multa atentie relatiilor parteneriale.

$-20 S-a notat ! Asadar sa imi temperez spiritul critic ]5 Sunt curioasa daca ceva din astea se adevereste si va spun maine ! Cu toate ca eu nu prea critic , eu doar imi spun parerea ]5

Iar cu banii , ce sa zic , nu aveam nici un plan de cumparaturi azi . Mi-am platit doar electricitatea de dimineata , asa ca nu se poate sa nu fie de acord cu asta , altfel raman in pana de curent ]11
Cu relatiile parteneriale n-am eu treaba , daca ma gandesc la cate afaceri am Imagine
Adina
membru
membru

Mesajde carmen » Lun Iul 30, 2007 10:41 am

CRISSTINICA scrie:AI VAZUT? TI-AM ZIS EU! NU IAU IN SEAMA HOROSCOPUL ZILNIC, DAR CRED IN CARACTERISTICILE ZODIEI IN MARE PENTRU CA SE PROTRIVESC ORICE S-AR ZICE. LA MINE CEL PUTIN E CA LA CARTE.

Draga mea, acel citat de mai sus este luat de la caracteristicile zodiei. Se potrivesc mama mama. Ceea ce se potriveste de aici este
Compatibilitate foarte buna pe plan spiritual cu zodiile: Taur, Leu

Mama este taur iar tatal meu a fost leu

Si am mai gasit ceva
Compatibilitate generala redusa cu zodiile: Gemeni, Sagetator, Pesti
ori sunt compatibila cu peste ori nu? Iar geaman este si surioara mea. oare nu ma inteleg bine cu ea? Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Lun Iul 30, 2007 10:45 am

DACA AR FI SA TE IEI DUPA CE ZICE HOROSCOPUL ASTA PENTRU AZI LA TOT COLTUL NE PASC CERTURI SI NENOROCIRI. IA MAI DA-L INCOLO! EU ORICUM STIU CA AM IN MASINA UN INGERAS CARE MA PAZESTE DE RAU. EL MI-A DAT BRANCI CAND AM DEPASIT CAM RISCANT, EL MI-A DAT UN BOBARNAC CAND MAI AVEAM 2KM PANA ACASA SI ERAM GATA SA ADORM, EL ARE GRIJA DE MINE.
CE ZICE LA LEU E ORICUM VALABIL, CA MARIUS E CAM NERVOS DE VREO TREI ZILE, DAR ASA E EL CAND E MAI BOLNAVIOR- A FACUT SINUZITA DE L;A AERUL CONDITIONAT DE LA MASINA SI ORICUM EL E RAU DE CALDURA- ASA CA NU-I NIMIC NOU.
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde Adina » Lun Iul 30, 2007 10:45 am

carmen scrie:Ce-mi placeeeeee.

Compatibilitate foarte buna pentru casatorie si/sau parteneriate cu zodia: Pesti

Ex-ul meu era peste ]11 ]11 Tare compatibili am fost ]6

]11 ]11 Super tare ! ]6 Tot asa cred si eu in chestiile astea cum cred ca pestii au invatat sa zboare dar nu sa si aterizeze ]6
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Lun Iul 30, 2007 10:48 am

carmen scrie: Si am mai gasit ceva
Compatibilitate generala redusa cu zodiile: Gemeni, Sagetator, Pesti
ori sunt compatibila cu peste ori nu? Iar geaman este si surioara mea. oare nu ma inteleg bine cu ea? Imagine

Ce sa mai spun de scumpa noastra Teo , care este "geamana" ! Nici cu ea nu te intelegi ? ]5
Adina
membru
membru

Mesajde carmen » Lun Iul 30, 2007 10:48 am

Ai dreptate crisstinica, da-l in colo de horoscop. Ma uit la televizor pe romantica si este TEO cu emisiunea din aprilie cu madalina manole. Va amintiti? Spunea despre site-ul nostru cata bucurie este si liniste. Si iar am fost mandra ca sunt alaturi de voi, bucurosii mei dragi $-8 $-6
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Lun Iul 30, 2007 10:49 am

SE ZICE ASA: ASTRELE PREDISPUN, OMUL DISPUNE. SE ZICE CA SAGETATORUL IN VECI NU VA FACE CASA CU O FECIOARA IAR EU STIU UN CUPLU DIN ASTA FOARTE FERICIT SI CU COPII. TOTUL E SA STII SA LASI DE LA TINE SUFICIENT DE MULT SAU DE PUTIN CA SA-TI FIE BINE.
A! SI MAI DEPINDE SI DE CINE INTERPRETEAZA RESPECTIVUL HOROSCOP, CA ASTROLOGI SUNT MULTI..... SI TARE STIU SA DEA DIN GURA.
SA STITI CA NOSTRADAMUS A FOST SAGETATOR!
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde carmen » Lun Iul 30, 2007 10:50 am

Adina scrie:Ce sa mai spun de scumpa noastra Teo , care este "geamana" ! Nici cu ea nu te intelegi ? ]5

Da da da. ]11 Ca sa nu spun de boss. Oare ce a facut pana dimineata? Atunci s-a sculat sau s-a culcat? $-16
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Lun Iul 30, 2007 10:52 am

CRED CA ATUNCI S-A SCULAT SI S-A CULCAT LA LOC! CA ORICE VACANTZST CARE SE RESPECTA!
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde Adina » Lun Iul 30, 2007 10:54 am

carmen scrie:Ai dreptate crisstinica, da-l in colo de horoscop. Ma uit la televizor pe romantica si este TEO cu emisiunea din aprilie cu madalina manole. Va amintiti? Spunea despre site-ul nostru cata bucurie este si liniste. Si iar am fost mandra ca sunt alaturi de voi, bucurosii mei dragi $-8 $-6

Imagine Vreau si eu sa revaaaaad emisiunea ! Si eu sunt mandra ca sunt aici cu voi !

Dar ce spui , Carmen , cat de mandra si de fericita ai fost cand a spus Teo acum recent ca a facut emisiunea la tine acasa si ca te iubeste ? $-8 Se poate bucurie mai mare ? $-6
Adina
membru
membru

Mesajde carmen » Lun Iul 30, 2007 10:55 am

CRISSTINICA scrie:CRED CA ATUNCI S-A SCULAT SI S-A CULCAT LA LOC! CA ORICE VACANTZST CARE SE RESPECTA!

]11 Cred ca asa este. Mie de ce nu mi-a spus nimeni? De ce ma scol asa dimineata? Nu sunt vacantziera dar concediera sunt ]5
Ultima oară modificat de carmen pe Lun Iul 30, 2007 10:58 am, modificat 1 dată în total.
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Lun Iul 30, 2007 10:57 am

Adina scrie:Dar ce spui , Carmen , cat de mandra si de fericita ai fost cand a spus Teo acum recent ca a facut emisiunea la tine acasa si ca te iubeste ? $-8 Se poate bucurie mai mare ? $-6

Cat de fericita am fost mai ales ca am vorbit cu ea dupa emisiune. Mi-a promis ca vine la mine si a venit ... cumva. Dar daca chiar era la mine?
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde Adina » Lun Iul 30, 2007 10:58 am

carmen scrie: ]11 Cred ca asa este. Mie de ce nu mi-a spus nimeni? De ce ma scol asa dimineata? Nu sunt vacantziera sau concediera sunt ]5

Nu am vrut sa-ti spunem ]4 ! SAC ! Pai cum vrei sa ne trezim si sa nu avem cafeluta ? Sau si mai rau , sa nu am eu cu cine sa ma ImagineImagine ]5
Adina
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Lun Iul 30, 2007 11:00 am

TEO ESTE ORICUM UN FENOMEN SI TARE MI-AR PLACEA SA VAD CUM E HOROSCOPUL EI. SIGUR ARE CEVA MARCAJ PE SAGETATOR PENTRU CA ESTE FOARTE COMUNICATIVA, OPTIMISTA SI VESELA SI ASTEA SUNT CARACTERISTICI DE SAGETATOR. DAR DE-AJUNS CU ASTA, CA V-AM PLICTISIT DESTUL. SINCER, CAND MAI POMENESTE DE SITE MI SE UMFLA INIMA DE DRAG CA SUNT SI EU PE-AICI. SA MA MAI GANDESC CA poate citeste si se amuza de nazbatiile noastre asta chiar ca-i super! ce "super"?, ia sa nu mai folosesc, ca totul in ziua de azi e " super"! si cel mai tare ma enerveaza" super ok"!
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde Adina » Lun Iul 30, 2007 11:00 am

carmen scrie: Cat de fericita am fost mai ales ca am vorbit cu ea dupa emisiune. Mi-a promis ca vine la mine si a venit ... cumva. Dar daca chiar era la mine?

Da, chiar asa , daca era chiar la tine ? Si noua nu ne-ai spus nimic ? Secretoaso ]4
Adina
membru
membru

Mesajde carmen » Lun Iul 30, 2007 11:03 am

CRISSTINICA scrie:TEO ESTE ORICUM UN FENOMEN SI TARE MI-AR PLACEA SA VAD CUM E HOROSCOPUL EI. SIGUR ARE CEVA MARCAJ PE SAGETATOR PENTRU CA ESTE FOARTE COMUNICATIVA, OPTIMISTA SI VESELA SI ASTEA SUNT CARACTERISTICI DE SAGETATOR. DAR DE-AJUNS CU ASTA, CA V-AM PLICTISIT DESTUL. SINCER, CAND MAI POMENESTE DE SITE MI SE UMFLA INIMA DE DRAG CA SUNT SI EU PE-AICI. SA MA MAI GANDESC CA poate citeste si se amuza de nazbatiile noastre asta chiar ca-i super! ce "super"?, ia sa nu mai folosesc, ca totul in ziua de azi e " super"! si cel mai tare ma enerveaza" super ok"!

Cum sa ne plictisim crisstinica? De aceia suntem un club, sa vorbim despre orice.
TEO este unica si 'super ok'.
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Lun Iul 30, 2007 11:04 am

Adina scrie:
carmen scrie: Cat de fericita am fost mai ales ca am vorbit cu ea dupa emisiune. Mi-a promis ca vine la mine si a venit ... cumva. Dar daca chiar era la mine?

Da, chiar asa , daca era chiar la tine ? Si noua nu ne-ai spus nimic ? Secretoaso ]4

Sa nu spun? Cred ca strigam de fericire sa se auda in toata lumea asa cum strig de fericire ca sunt aici, cu voi, in casa lui TEO.
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Lun Iul 30, 2007 11:05 am

WOW, in emisiunea asta este si catalin. L-am vazut. Yes. Chiar mi-era dor de el.
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde Jokep » Lun Iul 30, 2007 11:10 am

Vreau si eu noutatile! ]8 Ca trebuie sa fiu bine informata.
Jokep
membru
membru

Mesajde carmen » Lun Iul 30, 2007 11:12 am

Jokep scrie:Vreau si eu noutatile! ]8 Ca trebuie sa fiu bine informata.

Buna ana maria. A fost in reluare teoviziunea din 27 aprilie. De ea vorbeam.
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?