CRISSTINICA scrie:UNDE-OI FI TRIMIS MESAJUL? ZICEAM CA NU STIU DACA SA LAS MASINA AICI SAU SA CHEM ALT SOFER. DAR IMI ADUN CURAJUL MEU DE RATZUSHCA NOROCOASA SI O IAU INCET SI CU ATENTIE.
carmen scrie:Astazi s-ar parea ca nu suntem in cea mai buna forma nici una
Horoscop balanta 30 iulie 2007
Astazi aveti tendinta sa criticati pe toata lumea. Încercati sa va temperati spiritul critic!
Fiti atent pe ce dati banii! S-ar putea ca partenerul de viata sa nu fie de acord cu cheltuielile pe care le faceti. Ca sa evitati o cearta, va sfatuim sa mergeti împreuna la cumparaturi.
Ar fi bine sa acordati mai multa atentie relatiilor parteneriale.
CRISSTINICA scrie:AI VAZUT? TI-AM ZIS EU! NU IAU IN SEAMA HOROSCOPUL ZILNIC, DAR CRED IN CARACTERISTICILE ZODIEI IN MARE PENTRU CA SE PROTRIVESC ORICE S-AR ZICE. LA MINE CEL PUTIN E CA LA CARTE.
carmen scrie:Ce-mi placeeeeee.
Compatibilitate foarte buna pentru casatorie si/sau parteneriate cu zodia: Pesti
Ex-ul meu era peste ]11 ]11 Tare compatibili am fost ]6
carmen scrie: Si am mai gasit ceva
Compatibilitate generala redusa cu zodiile: Gemeni, Sagetator, Pesti
ori sunt compatibila cu peste ori nu? Iar geaman este si surioara mea. oare nu ma inteleg bine cu ea?
Adina scrie:Ce sa mai spun de scumpa noastra Teo , care este "geamana" ! Nici cu ea nu te intelegi ? ]5
carmen scrie:Ai dreptate crisstinica, da-l in colo de horoscop. Ma uit la televizor pe romantica si este TEO cu emisiunea din aprilie cu madalina manole. Va amintiti? Spunea despre site-ul nostru cata bucurie este si liniste. Si iar am fost mandra ca sunt alaturi de voi, bucurosii mei dragi $-8 $-6
CRISSTINICA scrie:CRED CA ATUNCI S-A SCULAT SI S-A CULCAT LA LOC! CA ORICE VACANTZST CARE SE RESPECTA!
Adina scrie:Dar ce spui , Carmen , cat de mandra si de fericita ai fost cand a spus Teo acum recent ca a facut emisiunea la tine acasa si ca te iubeste ? $-8 Se poate bucurie mai mare ? $-6
carmen scrie: ]11 Cred ca asa este. Mie de ce nu mi-a spus nimeni? De ce ma scol asa dimineata? Nu sunt vacantziera sau concediera sunt ]5
carmen scrie: Cat de fericita am fost mai ales ca am vorbit cu ea dupa emisiune. Mi-a promis ca vine la mine si a venit ... cumva. Dar daca chiar era la mine?
CRISSTINICA scrie:TEO ESTE ORICUM UN FENOMEN SI TARE MI-AR PLACEA SA VAD CUM E HOROSCOPUL EI. SIGUR ARE CEVA MARCAJ PE SAGETATOR PENTRU CA ESTE FOARTE COMUNICATIVA, OPTIMISTA SI VESELA SI ASTEA SUNT CARACTERISTICI DE SAGETATOR. DAR DE-AJUNS CU ASTA, CA V-AM PLICTISIT DESTUL. SINCER, CAND MAI POMENESTE DE SITE MI SE UMFLA INIMA DE DRAG CA SUNT SI EU PE-AICI. SA MA MAI GANDESC CA poate citeste si se amuza de nazbatiile noastre asta chiar ca-i super! ce "super"?, ia sa nu mai folosesc, ca totul in ziua de azi e " super"! si cel mai tare ma enerveaza" super ok"!
Adina scrie:carmen scrie: Cat de fericita am fost mai ales ca am vorbit cu ea dupa emisiune. Mi-a promis ca vine la mine si a venit ... cumva. Dar daca chiar era la mine?
Da, chiar asa , daca era chiar la tine ? Si noua nu ne-ai spus nimic ? Secretoaso ]4
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori