CRISSTINICA scrie:SUPELE INSTANT AU PREA MULTA SARE. SI NICI NU TIN PREA MULT- SE TERMINA REPEDE-.
Nici mie nu-mi plac. Doar in concediu, dupa cateva zile de uscaturi ce bune sunt.
CRISSTINICA scrie:OARE IAR O DOARE CAPUL? CA-I CAM CIUDAT CU DURERILE EI...
CRISSTINICA scrie:]7 MAI VESELA AZI? SI FARA DURERI?
carmen scrie:CRISSTINICA scrie:OARE IAR O DOARE CAPUL? CA-I CAM CIUDAT CU DURERILE EI...
Sa speram ca nu. Eu cred ca totusi durerile sunt de la soare. Suporta cam greu caldura.
gabrielle scrie:nu ma doare capul deocamdata dar pe la 2.00 plec la medic cu cel mic si i ar vin cu dureri de cap ,cu toate ca merg foarte mult pe la umbra
DA' DE CE NU-L INTREBI SI DESPRE TINE? NU STRICA. STRUMFUL ARE CEVA?gabrielle scrie:CRISSTINICA scrie:OARE IAR O DOARE CAPUL? CA-I CAM CIUDAT CU DURERILE EI...
nu ma doare capul deocamdata dar pe la 2.00 plec la medic cu cel mic si i ar vin cu dureri de cap ,cu toate ca merg foarte mult pe la umbra
CRISSTINICA scrie:DA' DE CE NU-L INTREBI SI DESPRE TINE? NU STRICA. STRUMFUL ARE CEVA?gabrielle scrie:CRISSTINICA scrie:OARE IAR O DOARE CAPUL? CA-I CAM CIUDAT CU DURERILE EI...
nu ma doare capul deocamdata dar pe la 2.00 plec la medic cu cel mic si i ar vin cu dureri de cap ,cu toate ca merg foarte mult pe la umbra
carmen scrie:Ce are puiutul de mergi cu el la medic?
carmen scrie:ofelia scrie: AM FOST INVITATA DE TV-COLUMNA LA O EMISIUNE CU TRANSMISIE IN DIRECT CE A DURAT 2 ORE .....AM PRIMIT F. MULTE TELEFOANE DE LA FANI ...UNELE FANE ....AU VENIT LA TELEVIZIUNE PT A MA VEDEA SI PT A STA DE VB CU MINE ....M-AM BUCURAT F. MULT....PUPICI
Felicitari cucule drag. Era normal sa fie asa. La cat mai multe emisiuni $-4 $-6
florina scrie:Romy scrie:
]11 ]11 ]11 ]11 ]11
]8 ]8gabrielle scrie:pofta buna zana $-6
buna nynna ]8
eu am iesit ca trebuie sa plec merg sa ma imbrac ,ca la 15 trebuie sa fiu la medic va pup si vorbim dupa Teo ]3
carmen scrie:Rezumat
Adina are ceva probleme la lucru, asa ca intra mai tarziu.
Adi, precum spuneam, doarme
Amelia ... nu stiu
Amalia pregateste lansarea cartii
Costina este la mamica ei la ianca
Claudia ... nu stiu
Florina este in campia muncii
Gabrielle cred ca incearca sa se racoreasca
Marie ... nu stiu
Ninuca poate nu are monitor. Ieri se vaita ca trage sa moara monitorul
Ofelia a fost si sper sa intre mai tarziu din nou
Romy presteaza la lucru
Steff se pregateste de mare