Nu uita steff colacul de salvare, la mine n-a fost o problema ca-l am la purtator dar tu cum esti ca o sageata de mare ai grija.
Ninuca, pana vin sa vad poza la matrimoniale a LUI.

carmen scrie:Nu uita steff colacul de salvare, la mine n-a fost o problema ca-l am la purtator dar tu cum esti ca o sageata de mare ai grija.
carmen scrie:Pana ajung eu la tine ninuca, ma duc sa fac un dus ca gabita si-a aruncat buzduganul. Peste 10 minute ne intalnim sa mergem la pizza. Va pup cu mare drag, va iubesc de mor si ne citim mai pe seara.
Nu uita steff colacul de salvare, la mine n-a fost o problema ca-l am la purtator dar tu cum esti ca o sageata de mare ai grija.
Ninuca, pana vin sa vad poza la matrimoniale a LUI.
VASILICA INACHE scrie:$-8 $-8 ]8 $-8 ]8 $-8 ]2 $-8 ]2 $-8 ]2 Bine v-am regasit pe toti ! ]2 $-8 ]2 $-8 $-6 ]2 $-8
Doar ce i-am trimis Ofeliei un mesaj legat de aceasta tema.Chiar nu sunt multumita de ceea ce fac in prezent si daca ar fi sa o iau de la capat as vrea sa ma intorc pe la virsta de 18-19 ani,sa fac ceva legat de jurnalism,sau ceva legat de comunicare ,mie imi place mult sa comunic cu oamenii sau chiar ceva legat de public, sa am fanii mei care sa ma adore ,ei... nu stiu exact ce ,insa cu totul si cu totul altceva decit ceea ce fac in prezent. Voi ce v-ati dori? Va pup ! $-4 $-8 $-5 $-8 ]3 $-8 ]3 ]3 $-8
COSTINA scrie:Buna Bucurosi iubiti! Prietenii sufletului meu!
Acum 10 minute am ajuns si noi acasa, nici nu m-am dezbracat si profit de faptul ca iubi e la dus ca sa vb si eu cu voi. Stiti ca m-am gandit la voi? Doar am vb cu mama de voi $-8 $-8 $-8 $-8
Victor a ramas la mama, ca maine seara plecam iar la Ianca
COSTINA scrie:ce distractie de ziua lui romy, da-i cu bereeeeeeee ]8 asa, asa
COSTINA scrie:Nynnutza , ma bucur ca s=a hotarat Mira si, are dreptate adiem ca si c-ta este oras in care te poti afirma cu succes. E un oras mare, cu multe perspective! Asa ca..mult succes si sa se si distreze...si eu am muncit in timpul facultatii, dar m-am si distrat pe cinste, niciodata nu s-au mai repetat distractiile de atunci!!!
ofelia scrie: ]8
BUNA SEARA , BUCUROSILOR , AZI AM AVUT O ZI F GREA ....ABIA AM SOSIT , AM SPICUIT DIN CELE SCRISE DE VOI , ACUM VA PARASESC PT CA SUNT F OBOSITA ....VA PUPICI MULTI PT TOATE SA SE AJUNGA ...SA AVETI O NOAPTE BUNA CU UN SOMN LINISTIT SI VISE PLACUTE ...SI NU UITATI CA VA IUBESC DE NU MAI POOOOOOOOOOT .... $-9 $-5 $-4 $-8 $-4 $-5 $-9
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot] şi 39 vizitatori