Multa liniste pe nava noastra. Pana la pranz sper sa se adune ca sa pot manca si eu o ciorba de peste
CRISSTINICA scrie:CE INTENTII CRIMINALE?!? CUM ASA? RAMANEM FARA SECUND??? FACEM ASA ]3 SI-I ACORDAM O PLIMBARE CU DELFINII. IAR PENTRU NYNNA CARE-A SCRIS CEL MAI FRUMOS LA TEMA DE IERI PROPUN O CROAZIERA DE LUX. POATE DE POZE VA OCUPATI VOI CA EU NU LE AM. DE ALTFEL TREBUIE SA MA TIN BINE DE CATARG CA S-A CAM INTETIT VANTUL
steff scrie:daca e nevoie de furtuna o 'remorchez' eu ca aici ploua de nu'mi vine sa cred ]2
cum a ramas cu manacarea de pranz? eu nici de dimineata nu am mancat inca..deh, emisunea ]5 si acum am o dilema ca am vazut formula 'incompleta'..si trebuie sa aflu ce si cum..si cum n'as putea spala puntea asa pe stomacul gol, zic sa incep cu o tura prin bucatarie ]4
CRISSTINICA scrie:NOROCCU REZERVA STRATEGICA A CARMACIULUI! A STERPELIT-O DIN INSULELE PE CARE LE-AM EXPLORAT MAI DEUNAZI. NU-S MURATURI ACOLO, AU FOST INLOCUITE CU ROM PE TACUTE. L-AU CAPATAT DE LA BASTINASI IN SCHIMBUL CATORVA OGLINZI.
carmen scrie: In ce sistem te-ai invartit pana acum si ce-ai facut cu butoaiele alea cu muraturi din cala?
carmen scrie: Pentru albastra sa faci o]11 ]11
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Google [Bot] şi 13 vizitatori