CRISSTINICA scrie:MANANC SI EU CATIVA PUFULETI-CAND NU MI-I ZBOARA VANTUL- DA' RAAPIDA MAI ESTI! SI INIVIZBILA, MAI ALES!
Am uitat

COSTINA scrie:Buna Bucurosii mei iubiti!!!
Stiti ce ma rog pe langa calculator de aseara..sa vina netu???
Aseara, in mijlocul celor scrise..poc..se intrerupe...tocmai ce scriam ca m-a prins jocul Spanzuratoarea si ca o rog pe buna noastra Zana ca atunci cand revin si eu pe-acasa o zi intreaga sa mai jucam..ca mi-a palcut cum v-ati distrat!!!
Te pup-pup Zana Buna $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8
CRISSTINICA scrie:PAI CUM SA NU STIU DE REZERVA DE ROM, HAC!, DACA AM SI GUSTAT-O. NU VEZI CE-MI IESE DIN TASTATURA? NUMAI AIURELI!-HAC! HAC!- ]9 ]10 POATE AR FI BINE SA MA DAU JOS DE-AICI? CA EFICIENTA VAD CA-MI SCADE...... ]9
Adina scrie:carmen scrie:La carmaci in cabina capitane. Permite-ti sa. Albastra inoata spre noi. II aruncam colacul sau o inecam?
Ceeeeeee ? Vrei sa ma ineci ? Ia sa vad iute colacul altfel
carmen scrie:Capitane vine albastra. Ascundeti butoaiele. Crisstinica iar bate vantul?
carmen scrie:Albastro, lasa colacul ca nu ti-l dau. Unde ai fost pana acum? permisia era pana la 8 dimineata. Am facut de cart si in locul tau. Hai lasi arata-mi armele
carmen scrie:Aha, ati vazut ca a venit bucatarul si taceti? Monica nu deschide inca bucataria. Lasa-i sa le ploua in gura ]5 . Arata-le numai ciorbita
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 14 vizitatori