carmen scrie:florina scrie:Buna dimineata corsarilor!
Dar pe cine. Sa fie surioara mea, pirat de constanta?
Adina scrie:]8 BUNA, NYNNUCA ! Ce faci ? Haide, imbarcarea. si ocupa repede un post ca azi suntem
.
Jokep scrie:Eu ma duc sa ma odihnesc in cabina sper sa nu ma prinda nimeni ca dau cu chiulu.Am plecat,Pa! ]8
Adina scrie:
]11 Vezi sa nu ]6 Pana atunci pot sa-mi fac linistita treaba]6 Io-te ce m-am mai speriat
cristinmnc scrie:Multumesc ... astazi se pare ca eu am grija de stomacelul vostru
In sensul buna ... cine se apropie de voi .... ...
steff scrie:de acum ca am mancat, pot pleca ]11
il iau si pe orly sa ma ajute cu bagajele..ca acusi m'oi trezi ca urla trenu'n gara si eu alerg in urma lui ]11
sa fiti cuminti ]11 si sa aveti grija de butoaie..nu le aruncati chiar de's goale ca imediat ma apuc de cantat ]1
CRISSTINICA scrie:CE INTENTII CRIMINALE?!? CUM ASA? RAMANEM FARA SECUND??? FACEM ASA ]3 SI-I ACORDAM O PLIMBARE CU DELFINII. IAR PENTRU NYNNA CARE-A SCRIS CEL MAI FRUMOS LA TEMA DE IERI PROPUN O CROAZIERA DE LUX. POATE DE POZE VA OCUPATI VOI CA EU NU LE AM. DE ALTFEL TREBUIE SA MA TIN BINE DE CATARG CA S-A CAM INTETIT VANTUL
cristinmnc scrie:Mai usor cu mancatul ca dupa asta nu mai fac nimic oamneii astia ... se vor retrage cu totii in cabine la somn .... pe urma cine mai freaca puntea , cine mai spala vasele , cine mai aduce apa , cine mai pescuieste ?
CRISSTINICA scrie:DE CE SA LUPTAM? SA FIM CORABIA BURTICILOR PLINE...... CU MANCARE SAU ROM DUPA CAZ... NE LEGANAM PE VALURI..... NUMARAM DELFINI SI PESCARUSI..... SFORAIM..........
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 36 vizitatori