cristinmnc scrie: Stiu cum voi calma spiiritele ... tot eu un siplu bucatar , va voi servi cu licoarea mea magica ... a prieteniei .
]11 Te-ai inselat ! Asta ne da si mai multa putere sa ne ]5
cristinmnc scrie:Stiu cum voi calma spiiritele ... tot eu un siplu bucatar , va voi seri cu licoarea mea magica ... a prieteniei .
ofelia, sa ne luam de brat si sa hacaim impreuna, un cantec vesel sa cantam, caci pe nava noastra debandada e in floare..... nu conteaza cine ne ataca, sa-i raspundem cu damf de rom si dezordine maxima.....ofelia scrie:
]9 ....sa traiti .....hic - hic ....ce-ati facut , frati pirati ....hic ]10 ...am fost in cala si am golit toate butoaiele ....cu ...ROM ... ]10 hic... de necaz.....ca m-a prins pasnicul pe cand ...invatam un viermisor sa innoate .... ]10 hic.....a mai ramas si pt mine ceva de ....hic ]10 ....potol ....?????
CRISSTINICA scrie:ofelia, sa ne luam de brat si sa hacaim impreuna, un cantec vesel sa cantam, caci pe nava noastra debandada e in floare..... nu conteaza cine ne ataca, sa-i raspundem cu damf de rom si dezordine maxima.....ofelia scrie:
]9 ....sa traiti .....hic - hic ....ce-ati facut , frati pirati ....hic ]10 ...am fost in cala si am golit toate butoaiele ....cu ...ROM ... ]10 hic... de necaz.....ca m-a prins pasnicul pe cand ...invatam un viermisor sa innoate .... ]10 hic.....a mai ramas si pt mine ceva de ....hic ]10 ....potol ....?????
CRISSTINICA scrie:ULTIMELE STIRI... REVOLTA LA BORDUL NAVEI MANCaciosilor.... secundul ameninta integritatea corporala a carmaciului.... capitanul lipseste..... dezordine si ospaturi.... ]10 ]9 sforaituri se aud din toate colturile....
CRISSTINICA scrie:ofelia, sa ne luam de brat si sa hacaim impreuna, un cantec vesel sa cantam, caci pe nava noastra debandada e in floare..... nu conteaza cine ne ataca, sa-i raspundem cu damf de rom si dezordine maxima.....ofelia scrie:
carmen scrie:Stai sa gust, poate prin puteri Mai da bun e, stati sa mai beau un pic . Pentru tine monica $-11
Surioaraaaaaaaaaaaaaa $-4
ofelia scrie:
]9 ca bine zici ,mai CRISSTINICA .....PAI SA CANTAM ....DAR CE ....??? ]5 aaaaaaa....mi-am adus amine ....ce zici de cantecul ....,, DE-AS MAI DUCEO PAN, LA TOAMNA , LELITA IOANA ....SA BEAU VIN SA MANC PASTRAMA , LELITA IOANA ... SA MANANC PESTE SARAT , LELITA IOANA , SA BEAU VIN DE SARICAT, LELITA IOANA .... ]2 ]2 ]2 ]2 IUUUUUUUUUUUUIUIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU....ZI-III MAAAAAAAAA.... ]2 ]2 ]2
carmen scrie:CRISSTINICA scrie:ofelia, sa ne luam de brat si sa hacaim impreuna, un cantec vesel sa cantam, caci pe nava noastra debandada e in floare..... nu conteaza cine ne ataca, sa-i raspundem cu damf de rom si dezordine maxima.....ofelia scrie:
]11 ]11 ]6 ]6
Deci eu ma lupt cu ... ma rog, cu ce-o fi pentru aceasta corabie si voi in cala da-i cu rom da-i cu rom? ]10 ]9 La raport cu voi
cristinmnc scrie:ofelia scrie:
]9 ca bine zici ,mai CRISSTINICA .....PAI SA CANTAM ....DAR CE ....??? ]5 aaaaaaa....mi-am adus amine ....ce zici de cantecul ....,, DE-AS MAI DUCEO PAN, LA TOAMNA , LELITA IOANA ....SA BEAU VIN SA MANC PASTRAMA , LELITA IOANA ... SA MANANC PESTE SARAT , LELITA IOANA , SA BEAU VIN DE SARICAT, LELITA IOANA .... ]2 ]2 ]2 ]2 IUUUUUUUUUUUUIUIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU....ZI-III MAAAAAAAAA.... ]2 ]2 ]2
stai ca vin si eu cu instrumentul
carmen scrie: ]11 ]11 ]6 ]6
Deci eu ma lupt cu ... ma rog, cu ce-o fi pentru aceasta corabie si voi in cala da-i cu rom da-i cu rom? ]10 ]9 La raport cu voi
CLAUDIA scrie:SALUTARE BUCUROASELE MELE DRAGI..AM LIPSIT IAR CATEVA ZILE SI AM PIERDUT ATAT JOACA ..AM RECUPERAT EU CITITND DAR PARCA NU ARE ACELASI FARMEC...VA DAU REPEDE PUPICI RESTANTI.. $-7
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 40 vizitatori