cristinmnc scrie:Sa inceapa pertecerea ... a venit si personajul cheie .... bucatarul sef
cristinmnc scrie:Hai hai , scotoceste repede prin cabina , lasa Rom - UL ALA ]11 SI VINO LA PETRECERE.... doar nu am pregatit atatea degeaba . Numai sala cat timp mi -a luat sa o aranjez ......
gabrielle scrie:buna ofelia ]8 ai grija ca trebuie o tinuta in stil pirateresc ]11 ]11
te -a auzit nenica asta si m -a rugat sa iti ransmit un mesaj ....ofelia scrie:gabrielle scrie:buna ofelia ]8 ai grija ca trebuie o tinuta in stil pirateresc ]11 ]11
]8 GABRIELLE , VREAU O TINUTA .....SEXY ....hihihiiiii...poate ...cine stie ....apare vre-un piratoi ....asa ....hihihiiiihiiii....ca pt mine ....hihihiiii... ]11 si vreau sa-l pun pe ......JAAAAAAAARRRR....hihihiiiii.. ]6 ]11
cristinmnc scrie:Avem deja un oaspete
Putea sa dea mai multa insemnatate evenimentului .
cristinmnc scrie:te -a auzit nenica asta si m -a rugat sa iti ransmit un mesaj ....ofelia scrie:gabrielle scrie:buna ofelia ]8 ai grija ca trebuie o tinuta in stil pirateresc ]11 ]11
]8 GABRIELLE , VREAU O TINUTA .....SEXY ....hihihiiiii...poate ...cine stie ....apare vre-un piratoi ....asa ....hihihiiiihiiii....ca pt mine ....hihihiiii... ]11 si vreau sa-l pun pe ......JAAAAAAAARRRR....hihihiiiii.. ]6 ]11
dar l -am uitat ... pe el insa nu
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot] şi 38 vizitatori