CLAUDIA scrie:SALUTARE DIN NOU BUCUROASELE MELE...DAR CE VAD EU AICI...SE PREGATESTE O PETRECERE...URAAAA CE BUCURIE....IMI ERA DOR DE O PETRECERE CU VOI...ATI ANUNTAT PE TOATA LUMEA...TUSHI MEU STIE DE PETRECERE..?
CLAUDIA scrie:SALUTARE DIN NOU BUCUROASELE MELE...DAR CE VAD EU AICI...SE PREGATESTE O PETRECERE...URAAAA .........
carmen scrie:gabrielle scrie:e buna zana ce mult imi place $-8 daca ar fi pe rosu ar fi si mai si $-6
Daca ti-o dau pe asta trebuie sa si canti.
CLAUDIA scrie:SALUTARE OFELIA DRAGA...INCA NU AM HOTARAT CE O SA IMBRAC..MAI CAUT..DAR VIN FUGUTA DOAR NU O SA LIPSESC..?
steff scrie:piratii mei dragi..eu va las cate un $-4 si un gand bun $-6 si cu regret ca ratez balul,imi incep luunga calatarie cu mult-iubitul cfr pana maine dimineata cand incep sa imi fac loc printre alge ]11
petrecere frumoasa, sa va distrati si pt mine ]3
$-7 $-7
steff scrie:piratii mei dragi..doar cateva minute am la dispozitie sa va las cate un $-4 si un gand bun $-6 si cu regret ca ratez balul sa imi incep luunga calatarie cu mult-iubitul cfr pana maine dimineata cand incep sa imi fac loc printre alge ]11
$-7 $-7
ofelia scrie:CLAUDIA scrie:SALUTARE OFELIA DRAGA...INCA NU AM HOTARAT CE O SA IMBRAC..MAI CAUT..DAR VIN FUGUTA DOAR NU O SA LIPSESC..?
]8 ]8 ]8 ]8 ]8 ]8 ]8
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEIIIIII.......CE SUPARATA SUUUUUUUUUUUUNNNNNTTT.....OOOOOOOFFFFFFFFFFFFFFFFFF......CER SI EU AJUTOOORRRRRRR LA IMBRACAT ....SI NIIIME ,NIMENI NU M-AUDE ...NU M-AVEDE ......OOOOOFFFFFFFFF..... O SA RAMAN PE ...,MAL....ASTA EEEEEEE....... $-11
ofelia scrie:steff scrie:piratii mei dragi..eu va las cate un $-4 si un gand bun $-6 si cu regret ca ratez balul,imi incep luunga calatarie cu mult-iubitul cfr pana maine dimineata cand incep sa imi fac loc printre alge ]11
$-7 $-7
]8 SALUT , STEFF.....DRUM BUN SI ....VACANTA PLACUTA ....SA TE BALACESTI PRINTRE ALGE SI PT MINE .....PUPICI MULTI .... $-9 $-5 $-4 $-8 $-4 $-5 $-9
carmen scrie:gabrielle scrie:zana zici ca e de gheata ]5 era buna pe canicula de zilele trecute
Chiar e de gheata? Stai ofelia, nu o imbraca ca racesti. Iti da mama alta
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: BryanMic, CommonCrawl [Bot] şi 47 vizitatori