florina scrie:
sase nu`ti scapa nimic ]5
florina scrie:noua nu ne este prea bine pe aici, dar, aici pe forum e locul bucuriei vrem nu vrem. Va iubesc!
carmen scrie:florina scrie:unu , ca nu prea pot sa va intristez
Doi-mea mea, cum sa nu ne intristezi? Tristetea ta este si a noastra.
florina scrie:patru suntem surioara ca avem si`un fratior mai mic dar care face cat noi toate.
carmen scrie:Cinci, ati uitat de ofelia? de fapt patru ca adi nu este fratiorul nostru. Ce le incurcati fratilor?Nu mai stiu care cu cine
Adina scrie:Sase , ca-ncurcasi borcanele , surioara ]5 ! Si , totusi, pana la urma , care cu cine ? ]11
carmen scrie: Intr-o zi de sapte, ne-am hotarat sa ne recunoastem intre noi ca neamuri. Sa vedem cum stam
Florina, adina, ofelia si eu - surori
Copii mei: adi, claudia, costina, gabrielle
Deci cum stam?
carmen scrie:florina scrie:sapte-zeci si de am fi nu conteaza, conteaza ca toti simtim ca intr-o familie. de aceea va iubesc pe toti. $-7 $-7
Buna este opt-ica ta. Stiam eu de ce te iubesc $-11
Adina scrie:carmen scrie: Intr-o zi de sapte, ne-am hotarat sa ne recunoastem intre noi ca neamuri. Sa vedem cum stam
Florina, adina, ofelia si eu - surori
Copii mei: adi, claudia, costina, gabrielle
Deci cum stam?
Opt suntem de toti ? Asadar am patru nepoti ]2 ...Si mie de ce nu mi-a spus nimeni ? Aud ? ]6
florina scrie:Surioare dragi va las sanatoase trebuie sa plec. Surioara Adina iti spune surioara mai mare ce mai fac eu.
Sunt grabita, sunt grabita.... Va iubesc mult $-7 $-7 $-7
florina scrie:Surioare dragi va las sanatoase trebuie sa plec. Surioara Adina iti spune surioara mai mare ce mai fac eu.
Sunt grabita, sunt grabita.... Va iubesc mult $-7 $-7 $-7
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 40 vizitatori