CRISSTINICA scrie: MERIT O BATAITA?
Am inteles gresit. Eu credeam ca eu merit dar fiind vorba despre tine, raspunsul este DAAAAAAAAAAAAAAAAAA Hai sa te vedem
CRISSTINICA scrie:NOUA PERECHI DE OCHELARI AM MAI PUS CA SA POT SA CITESC IERI.
carmen scrie:Ce-i asa de greu? Zece minute mi-a trebuit sa le scriu ]11 Altii, nu spui cine ca-i albastra de suparare, a avut fituici.
Adina scrie:carmen scrie:Ce-i asa de greu? Zece minute mi-a trebuit sa le scriu ]11 Altii, nu spui cine ca-i albastra de suparare, a avut fituici.
Un calmant ai, cristinica ? Uite cum ma provoaca rosioara Greu cu numaratul , nu-i asa ? De la 3 la 9 , de la patru la zece sau cum o fi . Reinventam numaratoarea ? ]11 Foarte frumos ]5
CRISSTINICA scrie:TREI CORNITE AVETI FIECARE SI MEREU VA INTEPATI. INTRE TIMP EU M-AM ASEZAT LA COLT, AM VARSAT PATRU LACRIMI SI ASTEPT PEDEAPSA.
carmen scrie:Doi ochi iti trebuie ca sa vezi ca eram in tema. Daca raspund la un mesaj cu opt nu-i normal sa zic noua? sau vrei ?
carmen scrie:Adina scrie:Sase , ca-ncurcasi borcanele , surioara ]5 ! Si , totusi, pana la urma , care cu cine ? ]11
Intr-o zi de sapte, ne-am hotarat sa ne recunoastem intre noi ca neamuri. Sa vedem cum stam
Florina, adina, ofelia si eu - surori
Copii mei: adi, claudia, costina, gabrielle
Deci cum stam?
carmen scrie:Nu te opri draga mea, tine-o tot asa. parca din bucuresti esti, nu? Sunt multi bucurosi pe forum care, la peste 30 de ani, fac facultate dar sa spui 'acum la batranete' e cam mult. Nimeni nu este batran atata timp cat nu vrea sa fie. Asa ca, bun venit tinerete
Adina scrie:SAPTEmii de fire albe mi-au iesit azi ! Unde va este tema ? Ce uoameni ! ]4
]8 Buna, Adi !
adi scrie: 8 mii de intrebari mi-am pus si eu cand am vazut ca nu mai facem, ca o facem, iar nu mai facem!!
]11 ]11
ps
veni albastra si da cu furca in noi!!! ]11
adi scrie:10 as cam vrea...
dar ma ajuti si tu?
la 177 de ani ma cam doare spatele, alea alea, vrei sa ma rup in doua?
sau...
vrei sa arat asa?
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori