elenuca scrie:ADEVAR................
NU MA RISC ]2
Spune drept , Elenuca , cu ce ganduri ti-ai indreptat pasii spre clubul bucurosilor $-20 ? $-7
elenuca scrie:ADEVAR................
NU MA RISC ]2
adi scrie:CRISSTINICA scrie:INTREBAREA ERA PENTRU TINE, ADI. IAR RASPUNSUL MEU ESTE PENTRU TOTI: ADEVAR!
scuze cristina sunt blond azi
adevar
pari trista ce s-a intamplat?
adi scrie:O daaa...
Pai toata lumea imi zicea mie de Adina, cine o fi domnle?? zi eu..
mai ales cand ai pierdut trenul, muream de ciuda ca nu te pot cunoaste si ca nu ajungi la Teo. E si cand ai ajuns, eu nu stiam, am zis ADINAAAAA???!!!! tu esti Adinaa??
sincer mi te imaginam altfel m-ai surprins foarte placut, de aceea am fost socat ]11
si mai ales ca noi nu prea vorbem, tii minte? tu intrai eu ieseam
]11
Adina scrie:CRISSTINICA scrie:INTREBAREA ERA PENTRU TINE, ADI. IAR RASPUNSUL MEU ESTE PENTRU TOTI: ADEVAR!
Cristinica , e adevarat ca mergi la sala ca sa participi la un concurs de miss ]5 ?
elenuca scrie:SINGURUL MEU GAND...ATUNCI CAND AM AUZIT-O PE TEO VB DE ACEST FORUM A FOST SA INTRU IN CONTACT CU PRIETENI ADEVARATI,PLIN DE OPTIMISM....SINCERI
AUZIND-O PE TEO VB DE ACEST FORUM NICI NU MA ASTEPTAM SA FIE ALTFEL..DECAT......SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MULTUMESC INCA O DATA CA M-ATI ACCEPTAT ATAT DE REPEDE! $-8
CRISSTINICA scrie:CA LA RADIO EREVAN AZI, HIHIHI...
DA, ESTE ADEVARAT. CONCURSUL ARE LOC IN APARTAMENTUL PROPRITATE ERA SA ZIC PERSONALA DAR E AL SOCRILOR. IAR JURIUL ESTE FOARTE IMPORTANT: MARIUS, SOTUL MEU.
adi scrie:CRISSTINICA scrie:ESTE BINE CA TE-AI GANDIT LA ZIUA DE AZI, ADI. ASA VOM FACE.
multumesc!
carmen mereu ne-a tinut la curent cu momentele importante religioase... am zis ca e bine asa!
CRISSTINICA scrie:
NU SUNT TRISTA, MAI DAU SI RETETE INTRE TIMP. RELATIV LA PREAFERICITUL AM ASA SENTIMENTE AMESTECATE. PARCA NU-MI VINE SA CRED. CA SI LA PAPA IOAN PAUL. ERA O FIGURA ATAT DE BINE IMPAMANTENITA CA PARCA E ANORMAL SA DISPARA.... SI-MI TREMURA SUFLETUL PENTRU FLORIAN PITTIS.
INTREBAREA MEA ESTE: DAR EU CE IMPRESIE TI-AM FACUT INITIAL?
CLAUDIA scrie:SA MA PROVOACE SI PE MINE CINEVA ..EVENTUAL SA IMI DE-A UN IMPULS..UN SUT IN F...AM ATATA TREABA DE FACUT..DE LA ORA 8 JUMATE M-AM TREZIT CU CHEF DE TREABA SI NU STIU CUM AM FACUT CA L-AM PIERDUT..
CLAUDIA scrie:SA MA PROVOACE SI PE MINE CINEVA ..EVENTUAL SA IMI DE-A UN IMPULS..UN SUT IN F...AM ATATA TREABA DE FACUT..DE LA ORA 8 JUMATE M-AM TREZIT CU CHEF DE TREABA SI NU STIU CUM AM FACUT CA L-AM PIERDUT..
elenuca scrie:AFLA ZODIA MEA............. ]11
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori