de hana » Vin Aug 03, 2007 2:58 pm
Buna BUCURIA MEA!!!
Va pupic pe toti! is grabita, is grabita si mi-e casaaaaaa....vai de ea:)
Am inceput sa cam fac naveta Ianca-Galati. Victor e la mama si se simte f bine. Aseara am ajuns acasa, la Galati si azi..vazandu-l pe iubi asa obosit si..trist..mi s-a parut prea ingreunat de munca, asa ca m-am apucat de facut bagaje si sa-i spun ca vom amana niste cheltuieli casnice ca sa ne distram ]2 ]2 ]2 ]2
Plecam cateva zile la Lepsa.Am cautat pe net si,gata..am facut si rezervare..tot. Plecam in jur de 18, la Focsani, stam la socrii in seara asta si maine de dimineata spre Lepsa!. El e acum la cumparaturi / ultimile si eu am multe de facut..ca doar mi-a venti nebunia, asa, dintr-o data ]11
Va pup si dupa ce revenim de la Lepsa vreau s avb ca mi-e tare-tare dor de voi. Luni seara-noapte stau la povestit..ca pe 8 revin la Ianca cu cumparaturi pt Victor.
Va pup in graba, dar va pup pe absolut toti si va strang cu drag in bratica!!! $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8
si neaparat trebuie s-o spun VA IUBESEEEEEEEEEESC, BUCUROSI SI MI-E DOR DE VOI,TOTI!!!
p.s. MAMI, TUSHI MI-E TARE DOR DE VOI!!!VA IUBESC MULT , MULT , MULT DE TOT!!! NEPOTZELU' E ENERGIC, ARGINT VIU SI ABIA-I FACE FATA BUNI $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8