florina scrie:si pentru ca azi a fost ziua ADEVARULUI si PROVOCARII. VA SPUN SI EU UN ADEVAR.
VA IUBESC DE NUMAI POT! si nu am vrut sa fie un mister lipsa mea de pe forum. Am ceva probleme acasa. Mama mea a facut un atac cerebral luni. Am fost mai mult pe drumuri spital-acasa si tot asa. V-am citit in fiecare seara ... dar va rog sa ma iertati ca nu am putut scrie nimic. Sper sa ma intelegeti. va iubesc pe toti.
Romy scrie:Buna dimineata ! In primul rind sa-i uram mamei lui Florina multa sanatate si ei multa putere sa treaca de necazuri !
Am si eu necazurile mele . Acu citeva zile mi-au postat " mafioneru " de a trebuit sa anunt militia sa-l lege ca sa pot intra aici . Acum am incercat (cu frumosul )sa-l mingii
Spuneti si voi cum se poate mingiia asa ceva "topaitor" Mi se pare mie sau e " fructul" interactiei dintre catelusu su iepurasu de acu citeva zile
Ce repede se inmultesc uni!!
O zi infloritoare![]()
tuturor !
florina scrie:si pentru ca azi a fost ziua ADEVARULUI si PROVOCARII. VA SPUN SI EU UN ADEVAR.
VA IUBESC DE NUMAI POT! si nu am vrut sa fie un mister lipsa mea de pe forum. Am ceva probleme acasa. Mama mea a facut un atac cerebral luni. Am fost mai mult pe drumuri spital-acasa si tot asa. V-am citit in fiecare seara ... dar va rog sa ma iertati ca nu am putut scrie nimic. Sper sa ma intelegeti. va iubesc pe toti.
cristinmnc scrie:Buna dimineata . La cafea ?
adi scrie:
Eu ma pregatesc sa-i cant pe Revolutiei
CLAUDIA scrie: SI ACUM SINCER VA SPUN CA IN LOC SA MA BUCUR CA ZANA II VIZITEAZA PE UNII BUCUROSI..SUNT DE-A DREPTUL INVIDIOASA....IERTARE..
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 40 vizitatori