gabrielle scrie:buna ziua tuturor ]8 am descoperit ca ,cel mic al meu e baiat mare stiti de ce ieri a mers singurel la cumparaturi $-6 e un scump
.....florina scrie:si pentru ca azi a fost ziua ADEVARULUI si PROVOCARII. VA SPUN SI EU UN ADEVAR.
VA IUBESC DE NUMAI POT! si nu am vrut sa fie un mister lipsa mea de pe forum. Am ceva probleme acasa. Mama mea a facut un atac cerebral luni. Am fost mai mult pe drumuri spital-acasa si tot asa. V-am citit in fiecare seara ... dar va rog sa ma iertati ca nu am putut scrie nimic. Sper sa ma intelegeti. va iubesc pe toti.
CLAUDIA scrie:OFFFF CA SINGURICA MAI SUNT PE-AICI..ASTA E...EEE DAR PARCA SIMT UN GADILICI IN STOMAC....AAAA VOI SUNTETI BUCUROSILOR...VA SALUT CU DOR PE TOTI.... $-8 $-8 $-8 $-8 $-8
CLAUDIA scrie:ZANA DRAGA ZANA...PE UNDE TI-AU SCLIPIT OCHISORI IN ULTIMUL TIMP...?AI DREPTATE...EU ERAM PLECATA TOCMAI CAND AM AVUT OCAZIA SA TE INTALNESC INCA ODATA...VORBA ACEEA''CARE N-AM AVUT NOROC''DAR DUPA CUM AM MAI ZIS..O SA RASARA SORELE SI PE STRADA MEA..PANA ATUNCI EU TE ASTEPT CUMINTICA SI CU DORUL IN SUFLET.. $-8
adi scrie:gabrielle scrie:buna ziua tuturor ]8 am descoperit ca ,cel mic al meu e baiat mare stiti de ce ieri a mers singurel la cumparaturi $-6 e un scump
imi amintesc si eu de acel moment, cand, pentru prima data am mers singur la cumparaturi!
emotionant moment ZIC EU!
CLAUDIA scrie:EEE DACA NU LIPSEAI IERI DE LA TEMA AS FI LUAT-O CA PE O PROVOCARE.....
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori