de adrian » Mar Aug 07, 2007 9:51 am
Buna ziua bucurosilor,
pentru ca sunt constiincios incerc sa-mi fac tema data de mine, va rog si voi la treaba, cand intra zana toti sa avem caietele pregatite pentru control.
O zi speciala din viata mea. Slava domnului au fost multe.
Dar una care mi-a venit in minte a fost cea in care v-am cunoscut eu pe voi. O parte ne-am si vazut. Mereu m-am gandit dupa ce prietenia noastra a luat contur, cum se poate ca pe net sa se infiripe o asa prietenie!
Se lanseaza romantica, toata lumea imbarcarea la Bucuresti.
Pe zana o stiam destul de vag pot sa zic, inca era ceva care nu cunosteam suficient. Pe florina, prietena de mult timp, dupa ce Stefan cel mare s-a dus am ramas noi doi, deci ne stiam...Va dati seama de cat timp o stiu eu pe florina? (10) Intalnirea cu voi si cu Teo a fost o zi speciala din viata mea, una care sigur nu va putea fi egalata!
De ce a fost speciala pentru ca atunci m-am imbogatit! Am castigat prieteni, iar o adaugarea la aceea zi a fost sosirea Claudiei, Costina, Ofelia(pe care o stiam de la romantica, lansarea televiziunii), Gabrielle, Ana Maria! Oi fi uitat pe cineva? rog sa ma scuze. Asta este o zi speciala din viata mea!
Care se desfasoara zi de zi! Alaturi de voi aici in CLUB!
inca ceva. Va rog frumos sa fiti obiectivi, nu trebuie sa ziceti de Club, daca nu este vorba de CLUB. Oricare dintre noi pate sa aiba o zi mai speciala decat CLUBULBUCURIEI> si este normal. Va rog fiti sinceri.