elenuca scrie:ADINA IL TRIMIT SI EU POT SA TREC PE TINE LA RECOMANDARI????
Da, desigur , ne recomandam reciproc
Sper sa nu fie prea mare concurenta !
elenuca scrie:ADINA IL TRIMIT SI EU POT SA TREC PE TINE LA RECOMANDARI????
Sper sa nu fie prea mare concurenta !

Adina scrie:VA DORESC UN WEEKEND MINUNAT !

Adina scrie:
Pentru STEFF : Ai gasit salvamarii pe care nu-i gasise Carmen ? ]5

Buna seara bucatarii mei dragi. Dau o fuga pana-n bucatarie sa vad daca mi-a ramas si mie ceva de mancare.
. Pun dusul pe fasolica boabe, o samponez, o dau cu deodorant si asa curata o pun la fiert. Schimb apa de 3-4 ori ca sa nu va faca rau la fiere. In timp ce ea sta in sauna, pregatesc o paturica cu care sa o invelesc cand am sa o adorm in farfurie. Tai cate cepe este nevoie de un plans sanatos si dupa ce-mi sterg lacrimile dau o fuga cu ea in tigaie. O inabusesc cat pot de bine, pun perne peste ea pana cand se inmoaie. Cand vad ca se face mai palida, arunc in ea cu bulion. Daca ma supar pun si boia dar ma supar rar asa ca renunt la boia. O dau deoparte dupa aragaz sa se odihneasca.
, cca cat vreti fiecare. Il bat pana cand tipa la mine si-l folosesc la masajul fasolei. Mai pun un praf de sare si cand durerea de mana devine insuportabila pun chestia asta ce-a iesit, pe un platou sa se odihneasca. Ca sa nu raceasca o acopar cu paturica din ceapa si bulion si gata. Of, greu a fost. Acum
si va astept sa mancam impreuna.

domn' doctor
si nu dati iama in bucatarie. Cine credeti voi ca va mai pupa dupa ce mancati usturoi si ceapa.

carmen scrie:Buna gabrielle. iarta-ma dar din bucatarie nu te-am vazut si pe tine. Erai?

. Pentru romy, special pentru el dar poate ne lasa si noua 

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 41 vizitatori