Buna seara bucatarii mei dragi. Dau o fuga pana-n bucatarie sa vad daca mi-a ramas si mie ceva de mancare.
Of, ati mancat tot. Ce ma fac ca mi-e foame? Ia sa vad ce mai gasesc prin camara. Uraaaaaaaaa, avem fasole. Sa pun repede sa fac o fasolica facaluita. Sa ma pregatesc

. Pun dusul pe fasolica boabe, o samponez, o dau cu deodorant si asa curata o pun la fiert. Schimb apa de 3-4 ori ca sa nu va faca rau la fiere. In timp ce ea sta in sauna, pregatesc o paturica cu care sa o invelesc cand am sa o adorm in farfurie. Tai cate cepe este nevoie de un plans sanatos si dupa ce-mi sterg lacrimile dau o fuga cu ea in tigaie. O inabusesc cat pot de bine, pun perne peste ea pana cand se inmoaie. Cand vad ca se face mai palida, arunc in ea cu bulion. Daca ma supar pun si boia dar ma supar rar asa ca renunt la boia. O dau deoparte dupa aragaz sa se odihneasca.
Ma indrept voiniceste spre fasolica si constat ca e fiarta. o scot din sauna si stau si ma gandesc cum sa fac mai departe. Sa o conving sa se strecoare prin sita sau mai bine o ajut trecand-o prin masina de tocat? Mai bine cu masina de tocat, se face mai repede. Acum ca o vad mai unita in moleculele ei ma pun sa-i fac masaj. Folosesc ulei la greu si o masez pana devine o spuma alba. Daca folositi fasolica colorata, sa nu va asteptati sa se albeasca decat daca-i puneti un pic de clor (dar nu-i cazul). Cand obosesc dezbrac cativa catei de

, cca cat vreti fiecare. Il bat pana cand tipa la mine si-l folosesc la masajul fasolei. Mai pun un praf de sare si cand durerea de mana devine insuportabila pun chestia asta ce-a iesit, pe un platou sa se odihneasca. Ca sa nu raceasca o acopar cu paturica din ceapa si bulion si gata. Of, greu a fost. Acum

si va astept sa mancam impreuna.