STAU CUMINTICA LA RAND..
carmen scrie:cristinmnc scrie:Eu astazi am sa gatesc ciorba de cartofiori cu sfecla rosie sipui cu smantana .
Ai luat reteta de la elenuca? Sa nu uiti sa pui miere
CLAUDIA scrie:DUPA CE CA DE DIMINEATA STAU CU CAFEAU IN FATA SI NU AM FACUT NIMIK IN CASA..ACUM VINE ZANA CU ISPITA...EI, CUM SA O REFUZ...?
STAU CUMINTICA LA RAND..
VASILICA INACHE scrie:Pai crezi ca eu am facut altceva ?Mi-am facut cafeaua si intre timp am gustarit ceva ca s-o pot bea, caci eu n-o pot bea pe nemincate si m-am uitat sa vad daca mi s-a dezghetat rata pt. ca vreau s-o pun pe varza .Intre timp am bagat si rufele la spalat,mai fac putina ordine pe aici si mai vb. si cu voi printre picaturi pina se scoala fiica-mea ca dupa aceea nu mai am loc de ea.
carmen scrie:VASILICA INACHE scrie:Pai crezi ca eu am facut altceva ?Mi-am facut cafeaua si intre timp am gustarit ceva ca s-o pot bea, caci eu n-o pot bea pe nemincate si m-am uitat sa vad daca mi s-a dezghetat rata pt. ca vreau s-o pun pe varza .Intre timp am bagat si rufele la spalat,mai fac putina ordine pe aici si mai vb. si cu voi printre picaturi pina se scoala fiica-mea ca dupa aceea nu mai am loc de ea.
Rata? pai spuneai ca ne faci pui cu smantana.Nu esti hotarata
mirelutz@ scrie:ahaaaa, nu eram pe faza dar vad ca se vorbeste de mancare....
VASILICA INACHE scrie:Ai inteles gresit Claudia,Cristimmnc a zis ca face pui cu smintina ,se pare ca iar am probleme cu netul,mi-au aparut niste erori si fiica-mea ma tot intreaba mai stai mult? Pobabil vb. mai tirziu.Va pup!
florina scrie:fug si eu laca sunt pe doua fronturi oala pentru barbati si oala pentru femei ... ca altfel asa fac astia pe aici
![]()
Va pupicesc cu mult dor
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 35 vizitatori