carmen scrie:cristinmnc scrie:Eu astazi am sa gatesc ciorba de cartofiori cu sfecla rosie sipui cu smantana .
Ai luat reteta de la elenuca? Sa nu uiti sa pui miere
CLAUDIA scrie:DUPA CE CA DE DIMINEATA STAU CU CAFEAU IN FATA SI NU AM FACUT NIMIK IN CASA..ACUM VINE ZANA CU ISPITA...EI, CUM SA O REFUZ...?
STAU CUMINTICA LA RAND..
VASILICA INACHE scrie:Pai crezi ca eu am facut altceva ?Mi-am facut cafeaua si intre timp am gustarit ceva ca s-o pot bea, caci eu n-o pot bea pe nemincate si m-am uitat sa vad daca mi s-a dezghetat rata pt. ca vreau s-o pun pe varza .Intre timp am bagat si rufele la spalat,mai fac putina ordine pe aici si mai vb. si cu voi printre picaturi pina se scoala fiica-mea ca dupa aceea nu mai am loc de ea.
carmen scrie:VASILICA INACHE scrie:Pai crezi ca eu am facut altceva ?Mi-am facut cafeaua si intre timp am gustarit ceva ca s-o pot bea, caci eu n-o pot bea pe nemincate si m-am uitat sa vad daca mi s-a dezghetat rata pt. ca vreau s-o pun pe varza .Intre timp am bagat si rufele la spalat,mai fac putina ordine pe aici si mai vb. si cu voi printre picaturi pina se scoala fiica-mea ca dupa aceea nu mai am loc de ea.
Rata? pai spuneai ca ne faci pui cu smantana. Nu esti hotarata
mirelutz@ scrie:ahaaaa, nu eram pe faza dar vad ca se vorbeste de mancare....
VASILICA INACHE scrie:Ai inteles gresit Claudia,Cristimmnc a zis ca face pui cu smintina ,se pare ca iar am probleme cu netul,mi-au aparut niste erori si fiica-mea ma tot intreaba mai stai mult? Pobabil vb. mai tirziu.Va pup!
florina scrie:fug si eu la ca sunt pe doua fronturi oala pentru barbati si oala pentru femei ... ca altfel asa fac astia pe aici
Va pupicesc cu mult dor
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori