[i]VASILICA INACHE scrie:SALUTARE ADITA SI VOUA BUCUROASELOR!DRAGELE MELE AM REVENIT UN PIC PINA INTRA FIICA-MEA.
carmen scrie:Buna dimineata bucurosilor.CLAUDIA scrie:SI CUM VAD CA SUNT SINGURICA PE AICI...PAI CUM ALTFEL I-A PRIVITI PANA LA CE ORA DIN NOAPTE AU VB .BUCUROASELE..INDRAZNESC,SA FAC EU CAFELUTA PT. DIMINEATA ASTA...INGREDIENTE NU VA PUN DECAT MULTA DRAGOSTE DIN PARTEA MEA..IN REST O ASTEPT PE ZANA CU BORCANASELE EI MAGICE...
Sa fug repede sa iau si eu o cescuta de cafea cu dragoste. Ce bine ca nu s-au sculat toti bucurosii ca ramaneam fara ea mai ales ca ofelia a pus fanfara sa-i scoale.
Trebuie sa va povestesc pana nu fac POC. ieri am fost si m-am intalnit cu TEO. A fost facuta cetatean de onoare a comunei band, acolo unde este primar mircea rusu. Nu stiti cine-i mircea rusu? Stati asa sa va luminez Mircea Rusu
Acum stiti? Si cum va spuneam am fost la band care este la 19 km de tg mures si m-am intalnit cu TEO, Noami, Andree, Mihaela, Claudia si cu multi altii. Ne-am pupicit si ne-am imbratisat ca doua vechi prietene. Am sa povestesc cand o sa-mi mai revin, cum a fost stiti voi unde. Azi nu pot pentru ca la 12 ma duc sa-mi beau cafeluta cu TEO si echipa la ei la hotel sau la mine. Inca nu stiu sigur. Astazi ei pleaca spre bucuresti asa ca vreau sa fiu cat mai mult timp cu EI.
nynna scrie:
Buna bucurosii inimii mele!Nu am rezistat sa nu deschid un pik calculatorul sa intru sa va imbratisez cu mare drag si mult dor!La lansare gandurile voastre le-am simtit!Va multumesc din inima ptr tot!
Mult mi-as fii dorit sa fiti acolo langa noi ..fericirea ar fost deplina.....dar cine stie poate la o alta lansare nu?
De povestit o sa va povestesc mai in amanut cand voi avea timp!
Disera ma intilnesc cu poetii din carte la un mic cenaclu literar la malul marii!
Poze o sa va arat cand voi primi si eu..asa ca rabadrica!
Carmen iti multumesc enorm ptr ca ne-ai sustinut in "toate modurile"..esti o adevarat zana ..care stie sa faca vraji!Ptr asta te iubesc si iti multumesc mult!
Florina iti multumesc ptr tot ..!
Ofelia stiu ca ai fost alturi de noi..ptr ca si tu ai trecut prin astfel de momente importante din viata,multumesc mult!Esti o dulce!
Gabriele,Gabi,Elenuca.Claudia,Cristinica,Ady ..tuturor va multumesc din suflet si va sarut cu mare drag!
acum ca v-am citit va urezo seara minunata alturi de cei dragi si va sarut!
Voi reveni cat pot de repede!
gabrielle scrie:hai sa ii adunamle punem masa
poate asa vin
![]()
daca le miroase a mancare
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 41 vizitatori