Romy scrie:Buna dimineata si din partea mea (eu am inceput saptamina de ieri asa ca ce-mi pasa )
Sa aveti o saptamina interesanta si plina de peripetii !!V-am pupat si la ....semafor
!
carmen scrie:Cum fuge timpul. Iar e luni. Dupa un week-end atat de plin de evenimente ziua de azi pare mohorata. Pare? Nu, chiar este. Nu tu ciripit de pasarele, nu tu soare, nu tu TEO. Pretentioasa mai sunt. M-am obisnuit in aceste 2 zile cu binele. Si ca bucuria sa fie completa aflu ca si fetele noastre au avut succes cu lansarea cartii lor. Asa ca pot spune ca a fost un week-end reusit pentru toata lumea. Dar sa pun
pe foc si cat mai povestesc cu voi este gata si cafeluta. Primul strop de astazi este dragoste pura. Asta a fost idee propusa de Adi, pe care ar fi trebuit sa i-o spun lui TEO. Fara sa stiu i-am spus lui TEO cat de mult o iubesc si o iubiti. Mai adaug prietenie. Da, acesta este cuvantul pentru relatia noastra cu TEO. prietenie. Sa mai pun si niste dor, imbratisare calda, emotii, fericire, caldura sufleteasca. Apoi vorbe spune din inima, bucuria de a darui veselie si nu numai, amintiri, intelegere, spontaneitate, mult umor si multa inteligenta, ghidusii, puterea de a trece dincolo de oboseala pentru prieteni si multa, multa iubire si daruire. Multe ar trebui sa pun in cafeluta dar va las si pe voi, prin tema de astazi, sa completati. Indulcitorul este OM.
Va doresc o zi in care s-o aduceti pe TEO in sufletele voastre si atunci sigur ziua va fi mai placuta
elenuca scrie:BUNA DIMINEATA..DRAGII MEI..BUNA DIMINEATA CARMEN!!!!
mirelutz@ scrie:buna dimineata bucurosii mei!!sa aveti o zi frumoasa si plina de bucurii!!!
adi scrie:ofelia scrie:
ADITAAAAAA.....ZAMBARETII NU VOR SA IASA LA IVELALA .....
bunaaa promit ca rezolv problema!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori