• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Ce ar fi sa ne intilnim ?

Multumiri lui ROMY, intemeietorul subiectului!

Mesajde CLAUDIA » Dum Aug 12, 2007 10:43 pm

UPS...AM UITAT LACATUL.....ASA E PENTRU PRIMA DATA...Imagine
Imagine
mi-am tras semnatura noua
CLAUDIA
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde CLAUDIA » Dum Aug 12, 2007 10:45 pm

BUN, BUN AM PUS LACTUL ..DAR UNDE E USA...?SPER CA DIN A TREIA INCERCARE SA IMI REUSEASCA SARCINA...Imagine
Imagine
mi-am tras semnatura noua
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde Teofan » Dum Aug 12, 2007 11:44 pm

Poftim situatie! Eu care nu mi-am facut temele niciodata, pentru simplu fapt ca nu am mai intrat decat foarte rar pe aici, intru azi direct la tema, si...ce vad? Tema este Teo!
Pai mai pot eu sa ies acum fara sa-mi fac tema?
Si uite cum se intampla ca dupa miezul noptii, cand am zis ca dau si eu o mica raita pe forum, sa nu mai conteze ca ora e tarzie...sa raman ceva mai mult si sa-mi aduc aminte cum a fost...hm...a fost tot o intamplare ca acum...mult timp am vrut sa dau de Teo si nu am putut...apoi am renuntat si intr-o zi tv-ul meu o ia razna, prinde niste programe noi...si se opreste taman pe romantica ...tocmai cand Teo promova viitorul spectacol de deschidere a postului.
Am sarit ca arsa : MINUNE! si asa am intrat repede pe internet s-o caut din nou...am gasit site-ul si am intrat pe forum...chiar asa am numit topicul, "minune", de altfel prima mea interventie pe forum.
Teo ? E unul din cei mai nastrusnici si spontani oameni pe care i-am cunoscut!
Si dincolo de nastrusnicia ei, nu renunt la acest cuvant pentru ca imi pare ca o caracterizeaza cel mai bine, e un om serios, deosebit de serios!
Atat de serios incat incearca sa ia totul in gluma pentru ca e una din cele mai serioase retete dupa care poti trai frumos!
Imagine
Ma bucur si dau din coada!
Teofana
Teofan
membru
membru

Mesajde gabrielle » Lun Aug 13, 2007 12:29 am

am reusit sa intru si eu Imagine va pup vad ca sury a pus paznicul era ocupat cu osu asa ca ies si va zic noapte buna si somnic pufos Imagine
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde carmen » Lun Aug 13, 2007 4:29 am

Imagine Cum fuge timpul. Iar e luni. Dupa un week-end atat de plin de evenimente ziua de azi pare mohorata. Pare? Nu, chiar este. Nu tu ciripit de pasarele, nu tu soare, nu tu TEO. Pretentioasa mai sunt. M-am obisnuit in aceste 2 zile cu binele. Si ca bucuria sa fie completa aflu ca si fetele noastre au avut succes cu lansarea cartii lor. Asa ca pot spune ca a fost un week-end reusit pentru toata lumea. Dar sa pun Imagine pe foc si cat mai povestesc cu voi este gata si cafeluta. Primul strop de astazi este dragoste pura. Asta a fost idee propusa de Adi, pe care ar fi trebuit sa i-o spun lui TEO. Fara sa stiu i-am spus lui TEO cat de mult o iubesc si o iubiti. Mai adaug prietenie. Da, acesta este cuvantul pentru relatia noastra cu TEO. prietenie. Sa mai pun si niste dor, imbratisare calda, emotii, fericire, caldura sufleteasca. Apoi vorbe spune din inima, bucuria de a darui veselie si nu numai, amintiri, intelegere, spontaneitate, mult umor si multa inteligenta, ghidusii, puterea de a trece dincolo de oboseala pentru prieteni si multa, multa iubire si daruire. Multe ar trebui sa pun in cafeluta dar va las si pe voi, prin tema de astazi, sa completati. Indulcitorul este OM.

Imagine

Va doresc o zi in care s-o aduceti pe TEO in sufletele voastre si atunci sigur ziua va fi mai placuta
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde Romy » Lun Aug 13, 2007 5:04 am

Imagine Buna dimineata si din partea mea (eu am inceput saptamina de ieri asa ca ce-mi pasa )
Sa aveti o saptamina interesanta si plina de peripetii !!Imagine
Imagine V-am pupat si la ....semafor Imagine !
De "linga" tara in care Sfincsi stau de vorba cu Nilul sfint
Va transmit mesaj de "pace" prosperitate si avint !
Imagine
"cine ma ia prea in serios, m-a inteles gresit!"
Romy
membru
membru

Mesajde ofelia » Lun Aug 13, 2007 6:24 am

Romy scrie:Imagine Buna dimineata si din partea mea (eu am inceput saptamina de ieri asa ca ce-mi pasa )
Sa aveti o saptamina interesanta si plina de peripetii !!Imagine
Imagine V-am pupat si la ....semafor Imagine !

BUNA DIMINEATA , ROMYYYYYYY......CE-TI PASA .....TU AI ICEPUT SAPTAMANA DE ...DUMINICA ....HIHIHIIHIIIIIHIHIHIIIII.....SA AI UN INCEPUT DE SAPTAMANA ASA CUM TI-O DORESTI ...!
PUPICI MULTI ......DE LA ...PUPACIOASA....
Imagine
Imagine

SA VA FIE VIATA CA UN CANTEC DE VALOARE , CA O FLOARE CU NUME DE TEO !
ofelia
membru
membru

Mesajde ofelia » Lun Aug 13, 2007 6:29 am

FRATILOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRR......CE SE INTAMPLA CU FORUMUL ASTA ....?????
INCERC SA POSTEZ ....MA ANUNTA CA NU SE POATE ....INSIST ....SI SCRIU ....SI SCRIU ....SI UITE CE-A IESIT .....!!!!!! HIHIHHIHIIIIIHIHIHIIIIII........
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde ofelia » Lun Aug 13, 2007 6:35 am

SI ACUM SA-MI SALUT BUCUROSII ....SI SA-I IMBRATISEZ CU DRAG ...SI SA LE SPUN CA O IUBESC PE TEOOOO DE NU MAI POT PT CA A REUSIT SA SA STRANGA IN JURUL EI BUCUROSI ASA CUM SUNTEM NOI ......SA AVETI UN INCEPUT DE SAPTAMANA ASA CUM VA DORITI ....PUPICI MULTI ...!SI NU UITATI CA SI PE VOI VA IUBESC....!
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde ofelia » Lun Aug 13, 2007 6:42 am

carmen scrie:Imagine Cum fuge timpul. Iar e luni. Dupa un week-end atat de plin de evenimente ziua de azi pare mohorata. Pare? Nu, chiar este. Nu tu ciripit de pasarele, nu tu soare, nu tu TEO. Pretentioasa mai sunt. M-am obisnuit in aceste 2 zile cu binele. Si ca bucuria sa fie completa aflu ca si fetele noastre au avut succes cu lansarea cartii lor. Asa ca pot spune ca a fost un week-end reusit pentru toata lumea. Dar sa pun Imagine pe foc si cat mai povestesc cu voi este gata si cafeluta. Primul strop de astazi este dragoste pura. Asta a fost idee propusa de Adi, pe care ar fi trebuit sa i-o spun lui TEO. Fara sa stiu i-am spus lui TEO cat de mult o iubesc si o iubiti. Mai adaug prietenie. Da, acesta este cuvantul pentru relatia noastra cu TEO. prietenie. Sa mai pun si niste dor, imbratisare calda, emotii, fericire, caldura sufleteasca. Apoi vorbe spune din inima, bucuria de a darui veselie si nu numai, amintiri, intelegere, spontaneitate, mult umor si multa inteligenta, ghidusii, puterea de a trece dincolo de oboseala pentru prieteni si multa, multa iubire si daruire. Multe ar trebui sa pun in cafeluta dar va las si pe voi, prin tema de astazi, sa completati. Indulcitorul este OM.

Imagine

Va doresc o zi in care s-o aduceti pe TEO in sufletele voastre si atunci sigur ziua va fi mai placuta

BUNA DIMINEATA , ZANA ....CALITATEA DE ....OM...E LA MARE PRET ....UN EXEMPU ESTE, CU CERTITUDINAE , IUBITA NOASTRA , TEO , PE CARE O IUBESC SI O APRECIEZ PT CEEA CE ESTE , PT CEA CE FACE ,PT BUNATATEA SUFLETULUI EI , PT CA A REUSIT SA FORMEZE DIN BUCUROSII DE PE FORUM O ADEVARATA FAMIIE ....PUPICI MULTI CU DOR NEMARGINIT ....!
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde ofelia » Lun Aug 13, 2007 7:49 am

LUUUUUMMMMMMEEEEEEE....A INNEBUNIT CALCULATORUUUUUUL ....SAU ....FORUMUL ?????????????????????
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

PT TOTI

Mesajde elenuca » Lun Aug 13, 2007 8:09 am

BUNA DIMINEATA..DRAGII MEI..BUNA DIMINEATA CARMEN!!!!
elenuca
membru
membru

TEO

Mesajde elenuca » Lun Aug 13, 2007 8:18 am

AS VREA SA SPUN SI EU CATEVA CUVINTE ..POATE CA NU SUNT SUFICIENTE DOAR CATEVA..DESPRE TEO....E O MARE INDRAZNEALA DIN PARTEA MEA SA VB DESPRE UN ASA OM...
AM INTALNIT LA TEO UN SUFLET GENEROS,CALD SI NU DE MULTE ORI PRIVIND-O MI-A SCHIMBAT STAREA DE SPIRIT(IN BINE...)AVEM MOMENTE MAI BUNE SAU MAI RELE IN VIATA...SI FAPTUL CA SI TEO ARE ASTFEL DE MOMENTE SAU MAI BINE ZIS FELUL IN CARE TRECE PESTE ELE....MA DUCE CU GANDUL CA SI EA ESTE O PARTE DIN NOI..DIN FIECARE..NU ESTE GENUL DE VEDETA CARE SA SPUNA MIE NU MI S-A INTAMPLAT..EU NU AM ASA CEVA..TOTUL ESTE OK..DIN CONTRA.....AM INVATAT DE LA TEO..CA TE SIMTI MULT MAI BINE DACA TRECI PESTE GREUTATI CU ZAMBETUL PE BZUE..NU ESTE USOR EVIDENT..DAR DINCOLO DE RAUTATE ITI RAMANE..ZAMBETUL....
''UN SUT IN FUND ESTE UN PAS INAINTE''( ESTE UN CITAT)...
ITI MULTUMESC TEO PT EXISTI....ITI DORESC TOT BINELE DIN LUME PT SIMPLU FAPT..CA MERITI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
elenuca
membru
membru

Mesajde mirelutz@ » Lun Aug 13, 2007 8:55 am

buna dimineata bucurosii mei!!sa aveti o zi frumoasa si plina de bucurii!!!
Imagine
mirelutz@
membru
membru

Mesajde Adina » Lun Aug 13, 2007 9:38 am

Imagine

Buna dimineata , bucurie ! Cate vesti bune si cat de frumos incepe ziua ! Cafeluta este la mare pret , asa ca am eu grija sa-mi fac provizii ! Multumim, Carmen pentru rasfat ! Ce weekend minunat ai avut ! Ma bucur din tot sufletul pentru tine !
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Lun Aug 13, 2007 10:12 am

Tema zilei , sa vorbim despreImagineImagineImagine ! Sunt atat de multe de spus , incat mi-am pierdut cuvintele ! Dar , cand ma gandesc la Teo stiu ca spun ca este cu adevarat un mare OM . Ce bine ca asta este indulcitorul cafelutei de astazi ! Pe Teo o am mereu in gandurile mele si in sufletul meu , ea este persoana care ma face sa trec mult mai usor peste tristeti sau necazuri, ea este cea care ma face sa ma bucur mult mai intens pentru fiecare lucrusor oricat de marunt ar parea , ea mi-a aratat ca dincolo de nori sta soarele, ca poti zambi si daca iti plange inima , ca intotdeauna mai avem ceva de invatat si ca putem fi mult mai buni ! Teo imi aduce atata liniste si atata bucurie in suflet , este suficient sa ma gandesc la ea sau sa-i privesc poza si ma simt mai implinita ! Chipul ei straluceste , pur si simplu , de atata iubire cata poate darui ! Nu ai cum sa nu o iubesti ! Doar intr-un suflet asa de mare ca al ei puteam intra noi cu totii , prietenii de suflet !
In fiecare zi o astept sa-mi intre in casuta , este oaspetele meu de onoare , este prietenul meu drag !

Mai am atatea si atatea de spus , dar timpul nu-mi permite deocamdata ! Sper sa reusesc mai tarziu !

Te pup dulce , prieten scump si drag !
Imagine
Adina
membru
membru

Re: PT TOTI

Mesajde ofelia » Lun Aug 13, 2007 10:31 am

elenuca scrie:BUNA DIMINEATA..DRAGII MEI..BUNA DIMINEATA CARMEN!!!!

BUNA , ELENUCA.....CARE ESTE STAREA TA DE SPIRIT ....????
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde ofelia » Lun Aug 13, 2007 10:33 am

mirelutz@ scrie:buna dimineata bucurosii mei!!sa aveti o zi frumoasa si plina de bucurii!!!

BUNA , MIRELUTZA@.....LA MULTI ANI!...CE FACI TU , FATA DRAGA SI FRUMOASA ???
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde ofelia » Lun Aug 13, 2007 10:39 am

Imagine
BUNA , ADINA....CE MINUNE A FACUT TEO.....A REUSIT PRIN BUNATATEA SI FELUL EI DE A FI SA NE ADUNE IN JURUL EI ASTFEL CA AM DEVENIT O FAMILIE DE BUCUROSI CARE SUNTEM DEPENDENTI UNII DE ALTII ....SI CE-MI PLACE ......DE NUMA-NUMA ....VA IUBESC PE TOTI SI TOATE .....PUPICI MULTI ....!SA AI UN INCEPUT DE SAPTAMANA ASA CUM ITI DORESTI...PUPICI.
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde adrian » Lun Aug 13, 2007 10:55 am

Buna dimineata!
adrian
membru
membru

Mesajde ofelia » Lun Aug 13, 2007 10:57 am

adi scrie:Buna dimineata!

BUNA , ADITA ... CE FACI DRAGULE ......????
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde ofelia » Lun Aug 13, 2007 10:58 am

ADITAAAAAA.....ZAMBARETII NU VOR SA IASA LA IVELALA .....
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde adrian » Lun Aug 13, 2007 11:02 am

ofelia scrie:

bunaaa promit ca rezolv problema!
adrian
membru
membru

Mesajde ofelia » Lun Aug 13, 2007 11:03 am

adi scrie:
ofelia scrie:

bunaaa promit ca rezolv problema!

MULTAM ANTICIPAT ....PUPICI MULTI SI PANA LA INFINIT PT UN BAIAT ASA CA TINE ....!
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde adrian » Lun Aug 13, 2007 11:07 am

Ofelia hai sa bem un ceai, azi gust doar putin din cafeluta
Imagine
adrian
membru
membru

AnteriorUrmătorul