CLAUDIA scrie:NEATA' ADINA....ASTEPTAM SI EU CAFELUTA...CA FARA CAFELUTA NU AM INSPIRATIE LA SCRIS POVESTI...
CLAUDIA scrie:LAS' CA DOAR SUNTEM FETE ISTETE..O SCOATEM NOI LA CAPAT....PUTEA FI SI MAI RAU...SE PARE CA ZANA A AVUT O ZI BUNICICA IERI...
elenuca scrie:buna dragii mei bucurosi
nu am nici acum zambareti......offfff
ca o fata cinstiincioasa ce sunt..o sa imi fac si tema....sa inteleg ca este vb despre o poveste?????
va pupic
ofelia scrie:ATUNCI AM SA VA MAI SALUT INCA O DATA .....INDIVIDUAL ...POATE ASA E MAI BINE .....
- BUNA DIMINEATA ....ADINA .....
-BUNA DIMINEATA CLAUDIA .....
VA DORESC SA AVETI O ZI BUNA ....
elenuca scrie:buna dragii mei bucurosi
nu am nici acum zambareti......offfff
ca o fata cinstiincioasa ce sunt..o sa imi fac si tema....sa inteleg ca este vb despre o poveste?????
va pupic
Adina scrie:ofelia scrie:ATUNCI AM SA VA MAI SALUT INCA O DATA .....INDIVIDUAL ...POATE ASA E MAI BINE .....
- BUNA DIMINEATA ....ADINA .....
-BUNA DIMINEATA CLAUDIA .....
VA DORESC SA AVETI O ZI BUNA ....Buna , Ofelia ! Iti dorim si tie sa ai o zi buna si vesela !
Am citit povestea ta , dar care-i finalul ? Iti dai seama ca a ramas scufita tot strigand ! O sa raguseasca rau de tot biata de ea daca nu-i dai un final povestii !
ofelia scrie:si acum sa va spun o poveste cu SCUFITA ROSIE si FAT FRUMOS
Cica , a fost o data ca niciodata ca daca n-ar fi nu s-ar povesti ....
A fost odata ,o fata pe care o chema SCUFITA ROSIE si un baiat pe care il chema FAT FRUMOS . Intr-una din zile cei doi se intalnesc in oras , la discoteca .FAT FRUMOS ...cum o zari pe SCUFITA , care era frumoaaaasa ....ca de ...la soare te puteai uita dar la ea ....BA ....,FAT FRUMOS se duse la SCUFITA si ii zise :
-Uite ce e draga mea ....esti frumoasa si tare mult as vrea sa ma intalnesc cu tine ... SCUFITA ROSIE careia si ei ii placea de FAT FRUMOS , nu statu prea mult pe ganduri si ii spuse ca si ea doreste sa se intalneasca cu el .....Zis ....si facut ....Au stabilit ei sa se intalneasca intr-o poenita ....Dar ca sa ajunga in poienita ...neaparat trebuia sa treaca mai intai printr-o padure ....In ziua ....de ...la ora ...de ....SCUFITA a plecat de-acasa sa se intalneasca cu FAT FRUMOS .....Mergand ea ...asa .... prin padure ...pe o cararuie .....sarind de pe un picior pe altul , cu gandul la FAT FRUMOS ...numai ce aude un glas subtirel ......,,AM SA TE MANANC , SCUFITA ROSIE ,,....SCUFITA ROSIE se uita in stanga ....se uita in dreapta ....si nu zari nimic .....Isi continua drumul catre locul intalniri ....La un moment dat aude iar acelasi glas .... ,,AM SA TE MANANC , SCUFITA ROSIE ,,....Se uita in stanga ...se uita in dreapta ....si nimic ...cand se uita in sus zari pe o creanga o pasarica ....Mai sa fie ...., zise SCUFITA ROSIE ....intra in panica ....si alerga cat o tineau picioarele spre locul intalnirii ....Se opri SCUFITA ROSIE din alergare sa isi mai traga rasuflarea ....dar ....de sus de pe creanga , aceasi pasarica zise .... ,,TOT AM SA TE MANANC , SCUFITA ROSIE .....fata intra in panica si ...alerga ...alerga ...pana la poienita ....FAT FRUMOS o zari pe SCUFITA ....se duse la ea ..alergand si o intreba .....Ce-ai patit ,SCUFITA ROSIE ....ea ii raspunse cu glas disperat ......ajutoooooorrrrrrrr.....ajutooooooor ...FAT FRUMOS .....MA MANANCA PASARICA .......!S I FAT FRUMOS A AJUTATO SA NU O MAI MANANCE ......PASARICA .......HIHIHIIIIII...
Si-am incalecat pe-o SA si v-am spus povestea ASA ....si-am incalecat pe-o roata si v-am spus povestea toata .....
LECTURA PLACUTA ...SI DACA V-A LPACUT SA IMI DATI DE VESTE ....
http://www.youtube.com/watch?v=vjvVBCNcL_A
gabrielle scrie:buna ziua bucurosilor
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori