• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Ce ar fi sa ne intilnim ?

Multumiri lui ROMY, intemeietorul subiectului!

Mesajde gabrielle » Lun Aug 13, 2007 11:17 pm

vad ca nu e nimeni asa ca ies si eu noapte buna si somnic Imaginepufos

Imagine
Imagine
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde ofelia » Mar Aug 14, 2007 6:58 am

buna dimineata ,BUCUROSILOR , un nou inceput de zi se arata la orizont .....va doresc sa avezi o zi plina de sperante reaizate ....
Imagine
Imagine

SA VA FIE VIATA CA UN CANTEC DE VALOARE , CA O FLOARE CU NUME DE TEO !
ofelia
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Mar Aug 14, 2007 8:03 am

HOP SI EU..MAI MATINALA DECAT DE OBICEI..BUNA DIMINEATA SI O ZI INSORITA TUTUROR...
Imagine
mi-am tras semnatura noua
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Mar Aug 14, 2007 8:05 am

UPS..ACU VAZU-I TEMA...IAR IMI PUN NEURONUL LA TREABA...
Imagine
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde Adina » Mar Aug 14, 2007 8:25 am

Imagine

BUNA DIMINEATA , BUCURIE ! Pe cine vad eu pe-aici ? Buna, Claudia ! Vad ca a fost cam liniste ieri pe forum ! Ce mai faci ?
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Mar Aug 14, 2007 8:40 am

Carmen cred ca si-a pus borcanasele la pastrare asa ca va servesc eu cu o cafeluta Imagine zambitoare !
Adina
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Mar Aug 14, 2007 8:43 am

NEATA' ADINA....ASTEPTAM SI EU CAFELUTA...CA FARA CAFELUTA NU AM INSPIRATIE LA SCRIS POVESTI...
Imagine
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde Adina » Mar Aug 14, 2007 8:51 am

CLAUDIA scrie:NEATA' ADINA....ASTEPTAM SI EU CAFELUTA...CA FARA CAFELUTA NU AM INSPIRATIE LA SCRIS POVESTI...

Ai dreptate , greu ma urnesc si eu daca nu am cafea ! Si colac peste pupaza mai trebuie sa-mi pun si mintea la contributie cu tema de azi ! S-ar putea Imagine astazi !
Adina
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Mar Aug 14, 2007 8:53 am

LAS' CA DOAR SUNTEM FETE ISTETE..O SCOATEM NOI LA CAPAT....PUTEA FI SI MAI RAU...SE PARE CA ZANA A AVUT O ZI BUNICICA IERI...
Imagine
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde Adina » Mar Aug 14, 2007 9:09 am

CLAUDIA scrie:LAS' CA DOAR SUNTEM FETE ISTETE..O SCOATEM NOI LA CAPAT....PUTEA FI SI MAI RAU...SE PARE CA ZANA A AVUT O ZI BUNICICA IERI...

Sper sa-mi scot si eu cumva camasa astazi ! Crezi ca a avut o zi bunicica ieri ? Parca stiam ca ii calca oarecum pe urme lui Adi Imagine
Adina
membru
membru

Mesajde ofelia » Mar Aug 14, 2007 9:51 am

OARE CHIAR SUNT O CANTITATE NEGLIJABILA PE-AICI ....PAI SE POATE FETELOR SA NU MA ZARITI SI PE MINE ....DIS DE DIMINEATA AM INTRAT , V-AM SALUTAT .SI VOI .....NIMIC ....
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde ofelia » Mar Aug 14, 2007 9:53 am

ATUNCI AM SA VA MAI SALUT INCA O DATA .....INDIVIDUAL ...POATE ASA E MAI BINE .....

- BUNA DIMINEATA ....ADINA .....

-BUNA DIMINEATA CLAUDIA .....

VA DORESC SA AVETI O ZI BUNA ....
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde ofelia » Mar Aug 14, 2007 10:02 am

http://www.youtube.com/watch?v=_mdMb6bRXt4

va daruiesc o melodie de inviorare cu ...loituma TECHNO !

auditie placuta ...!
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde ofelia » Mar Aug 14, 2007 10:27 am

si acum sa va spun o poveste cu SCUFITA ROSIE si FAT FRUMOS

Cica , a fost o data ca niciodata ca daca n-ar fi nu s-ar povesti ....
A fost odata ,o fata pe care o chema SCUFITA ROSIE si un baiat pe care il chema FAT FRUMOS . Intr-una din zile cei doi se intalnesc in oras , la discoteca .FAT FRUMOS ...cum o zari pe SCUFITA , care era frumoaaaasa ....ca de ...la soare te puteai uita dar la ea ....BA ....,FAT FRUMOS se duse la SCUFITA si ii zise :
-Uite ce e draga mea ....esti frumoasa si tare mult as vrea sa ma intalnesc cu tine ... SCUFITA ROSIE careia si ei ii placea de FAT FRUMOS , nu statu prea mult pe ganduri si ii spuse ca si ea doreste sa se intalneasca cu el .....Zis ....si facut ....Au stabilit ei sa se intalneasca intr-o poenita ....Dar ca sa ajunga in poienita ...neaparat trebuia sa treaca mai intai printr-o padure ....In ziua ....de ...la ora ...de ....SCUFITA a plecat de-acasa sa se intalneasca cu FAT FRUMOS .....Mergand ea ...asa .... prin padure ...pe o cararuie .....sarind de pe un picior pe altul , cu gandul la FAT FRUMOS ...numai ce aude un glas subtirel ......,,AM SA TE MANANC , SCUFITA ROSIE ,,....SCUFITA ROSIE se uita in stanga ....se uita in dreapta ....si nu zari nimic .....Isi continua drumul catre locul intalniri ....La un moment dat aude iar acelasi glas .... ,,AM SA TE MANANC , SCUFITA ROSIE ,,....Se uita in stanga ...se uita in dreapta ....si nimic ...cand se uita in sus zari pe o creanga o pasarica ....Mai sa fie ...., zise SCUFITA ROSIE ....intra in panica ....si alerga cat o tineau picioarele spre locul intalnirii ....Se opri SCUFITA ROSIE din alergare sa isi mai traga rasuflarea ....dar ....de sus de pe creanga , aceasi pasarica zise .... ,,TOT AM SA TE MANANC , SCUFITA ROSIE .....fata intra in panica si ...alerga ...alerga ...pana la poienita ....FAT FRUMOS o zari pe SCUFITA ....se duse la ea ..alergand si o intreba .....Ce-ai patit ,SCUFITA ROSIE ....ea ii raspunse cu glas disperat ......ajutoooooorrrrrrrr.....ajutooooooor ...FAT FRUMOS .....MA MANANCA PASARICA .......!
Si-am incalecat pe-o SA si v-am spus povestea ASA ....si-am incalecat pe-o roata si v-am spus povestea toata .....

LECTURA PLACUTA ...SI DACA V-A LPACUT SA IMI DATI DE VESTE ....

http://www.youtube.com/watch?v=vjvVBCNcL_A
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde ofelia » Mar Aug 14, 2007 10:44 am

COMPILATION-LOITUMA

http://www.youtube.com/watch?v=IvQOnkjuX2s

AM CONSIDERAT CA PUTINA BUNA DISPOZITIE NU STRICA NIMANUI ...

MAAAAAIII CE-MI FAC DE CAP PE-AICI .....CE-MI PASA ....TEMA MI-AM FACUTO ....BUCUROSII SUNT PLECATI SI EU ....IMI FAC DE CAP ....CA ... DE .... CAND PISICA NU-I ACASA , JOACA SOARECII PE MASA ........HIHIHIHIIIIIII---HAHAHAHAHAAHAAAAA....

SA AVETI O ZI VESELA ....VA PUPICESC DE NUMA-NUMA ...
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

@ TOTI...BUCUROSII

Mesajde elenuca » Mar Aug 14, 2007 11:14 am

buna dragii mei bucurosi
nu am nici acum zambareti......offfff
ca o fata cinstiincioasa ce sunt..o sa imi fac si tema....sa inteleg ca este vb despre o poveste?????
va pupic
elenuca
membru
membru

Re: @ TOTI...BUCUROSII

Mesajde ofelia » Mar Aug 14, 2007 11:18 am

elenuca scrie:buna dragii mei bucurosi
ca o fata cinstiincioasa ce sunt..o sa imi fac si tema....sa inteleg ca este vb despre o poveste?????
va pupic

BUNA ZIUA , ELENUCA ....SPOR LA INVENTAT POVESTI ....!
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde Adina » Mar Aug 14, 2007 12:12 pm

ofelia scrie:ATUNCI AM SA VA MAI SALUT INCA O DATA .....INDIVIDUAL ...POATE ASA E MAI BINE .....

Imagine Buna , Ofelia ! Iti dorim si tie sa ai o zi buna si vesela !
Am citit povestea ta , dar care-i finalul ? Iti dai seama ca a ramas scufita tot strigand ! O sa raguseasca rau de tot biata de ea daca nu-i dai un final povestii ! Imagine
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Mar Aug 14, 2007 12:27 pm

elenuca scrie:buna dragii mei bucurosi
va pupic

Imagine Buna, Elenuca ! Da, de fapt tema de astazi ne cere sa reinventam povestile , sa facem cate un basm modern in care sa amestecam secvente din diferite basme . Ce-o sa iasa om vedea noi , un ghiveci national , poateImagine
Adina
membru
membru

Mesajde ofelia » Mar Aug 14, 2007 12:32 pm

Adina scrie:
ofelia scrie:ATUNCI AM SA VA MAI SALUT INCA O DATA .....INDIVIDUAL ...POATE ASA E MAI BINE .....

Imagine Buna , Ofelia ! Iti dorim si tie sa ai o zi buna si vesela !
Am citit povestea ta , dar care-i finalul ? Iti dai seama ca a ramas scufita tot strigand ! O sa raguseasca rau de tot biata de ea daca nu-i dai un final povestii ! Imagine

HAHAHHAHAAAAAAAA....CHIAR NU AI INTELES FINALUL ......HAHAHAHHAAHHIHIHIHIIII.....Pai FAT FRUMOS...a ajutato sa nu o mai manance ....PASARICA ........ HIIIIIIHIHIHIHIII,,HAHAHAHAAAAA.......FINALUL TREBUIE SA-L CITESTI PRINTRE RANDURI .....
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde ofelia » Mar Aug 14, 2007 12:34 pm

ofelia scrie:si acum sa va spun o poveste cu SCUFITA ROSIE si FAT FRUMOS

Cica , a fost o data ca niciodata ca daca n-ar fi nu s-ar povesti ....
A fost odata ,o fata pe care o chema SCUFITA ROSIE si un baiat pe care il chema FAT FRUMOS . Intr-una din zile cei doi se intalnesc in oras , la discoteca .FAT FRUMOS ...cum o zari pe SCUFITA , care era frumoaaaasa ....ca de ...la soare te puteai uita dar la ea ....BA ....,FAT FRUMOS se duse la SCUFITA si ii zise :
-Uite ce e draga mea ....esti frumoasa si tare mult as vrea sa ma intalnesc cu tine ... SCUFITA ROSIE careia si ei ii placea de FAT FRUMOS , nu statu prea mult pe ganduri si ii spuse ca si ea doreste sa se intalneasca cu el .....Zis ....si facut ....Au stabilit ei sa se intalneasca intr-o poenita ....Dar ca sa ajunga in poienita ...neaparat trebuia sa treaca mai intai printr-o padure ....In ziua ....de ...la ora ...de ....SCUFITA a plecat de-acasa sa se intalneasca cu FAT FRUMOS .....Mergand ea ...asa .... prin padure ...pe o cararuie .....sarind de pe un picior pe altul , cu gandul la FAT FRUMOS ...numai ce aude un glas subtirel ......,,AM SA TE MANANC , SCUFITA ROSIE ,,....SCUFITA ROSIE se uita in stanga ....se uita in dreapta ....si nu zari nimic .....Isi continua drumul catre locul intalniri ....La un moment dat aude iar acelasi glas .... ,,AM SA TE MANANC , SCUFITA ROSIE ,,....Se uita in stanga ...se uita in dreapta ....si nimic ...cand se uita in sus zari pe o creanga o pasarica ....Mai sa fie ...., zise SCUFITA ROSIE ....intra in panica ....si alerga cat o tineau picioarele spre locul intalnirii ....Se opri SCUFITA ROSIE din alergare sa isi mai traga rasuflarea ....dar ....de sus de pe creanga , aceasi pasarica zise .... ,,TOT AM SA TE MANANC , SCUFITA ROSIE .....fata intra in panica si ...alerga ...alerga ...pana la poienita ....FAT FRUMOS o zari pe SCUFITA ....se duse la ea ..alergand si o intreba .....Ce-ai patit ,SCUFITA ROSIE ....ea ii raspunse cu glas disperat ......ajutoooooorrrrrrrr.....ajutooooooor ...FAT FRUMOS .....MA MANANCA PASARICA .......!S I FAT FRUMOS A AJUTATO SA NU O MAI MANANCE ......PASARICA .......HIHIHIIIIII...
Si-am incalecat pe-o SA si v-am spus povestea ASA ....si-am incalecat pe-o roata si v-am spus povestea toata .....

LECTURA PLACUTA ...SI DACA V-A LPACUT SA IMI DATI DE VESTE ....

http://www.youtube.com/watch?v=vjvVBCNcL_A
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde gabrielle » Mar Aug 14, 2007 12:55 pm

buna ziua bucurosilor Imagine
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde ofelia » Mar Aug 14, 2007 12:59 pm

gabrielle scrie:buna ziua bucurosilor Imagine

CAND ERA SA ZIC CA IAR BANTUI DE UNA SINGURA PE-AICI ...AI APARUT TU ....BUNA ZIUA .GABRIELLE .....GATA CU RESTRICTIA ....???
TI-AI FACUT TEMA ???? HAI CA VREAU SI EU SA CITESC O POVESTE CU PERSONAJE DIN POVESTI ANCORATE IN REALITATE ....HIHIHIIIII...
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde ofelia » Mar Aug 14, 2007 1:02 pm

CE FACI ...GABRIELLE ....UNDE AI FUGIT ....???? SAU TE-A SPERIAT TEMA DATA DE ....ZANA ......HAI CA NU E ASA DE GREA .....!
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

capra cu trei iezi

Mesajde elenuca » Mar Aug 14, 2007 1:04 pm

A FOST ODATA O CAPRA FRUMOASA SI DESTEAPTA CARE AVEA TREI IEZI.VRANS S APLECE INTR-O ZI PANA LA CARRFEOUR LE-A PSUS IEZILOR:''DRAGII MEI DACA VEDETI PRIN PREAJMA VREUN JEEP NEGRU PE CARE IL CONDUCE UN LUP..SA NU MERGETI LA EL.ATI AUZIT?''...IEZII RASP:DA MAMI''...PLEACA CAPRA..IA MAXI-TAXI PANA LA SUPERMARKET..IEZII AU RAMAS AFARA SA SE JOACE..DEOADATA APARE UN JEEP NEGRU IAR IEDUL CEL MARE ZICE:UITE..JEEPUL NEGRU..SA MERGEM LA EL..IEDUL CEL MIC ZICE..NU STAI AICI..AI UITAT CE NE-A ZIS MAMA???IEDUL CEL MARE SI CEL MIJLOCIU FUG CATRE JEEP IMPRESIONATI DE MASINA..SI LUPUL II INHATA SI-I BAGA IN PORTBAGAJ..UITANDU-S EDUPA CEL DE-AL TREILEA IED CARE FUGISE IN CASA...DUPA UN TIMP APARE CAPRA IAR IEDUL CEL MIC II POVESTISE CE SE INTAMPPLASE..CAPRA NU MAI STATU PE GANDURI SUNA LA 112..SI CHEMA POLITIA.APARE POLITIA.IA DECLARATII LA MARTORI..SI INCEP CAUTARILE....SPRE SEARA DUPA CE SI TOATA MASSE-MEDIA A FOST ALERTATA SE PRIMESTE UN TEL UNDE UN TAP SPUNE CA AR FI AVZUT JEEPUL NEGRU IN CARTIERUL DR TABEREI..POLITIA INTRA IN ALERTA..SI DESCOPERA IN PARCUL MOGHIOROS PE CEI 2 IEZI ABANDONATI..CE SE INTAMPLASE:DUPA CE AU FOST RAPITI IEZII A INCEPUT CALVARUL PT LUP:IEZII IL INTREBAU:''NE DUCI LA MCDONALDS???LUP:NU..IEZII:NE DUCI IN PLAZA???LUPUL:NU....IEZII:NE DUCI LA STRAND???LUPUL:NU...???NE IEI O INGHETATA???LUPUL:NU...
EXASPERAT DE SITUATIA IN CARE INTRASE SI PT A NU DA DE BANUIT..LUPUL SE HOTARA SA-I LASE IN PARC..MULTUMIT CA A SCAPAT REPEDE DE UN ''CALVAR'' IN CARE INTRASE SINGUR.
FAMILIA E REUNIT..TOTI SUNT FERICIT..SIS E MAI AUDE SPRE SEARA VOCILE CELOR 2 IEZI:''MAMI NE MAI LASI CU LUPUL SI MAINE??????''
elenuca
membru
membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?