• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Ce ar fi sa ne intilnim ?

Multumiri lui ROMY, intemeietorul subiectului!

Mesajde gabrielle » Mar Aug 14, 2007 1:07 pm

si ca sa imi fac tema hai ca incep cevaImagine

cica a fost odata dedemult o regina ce nu putea avea copii pana cand sa intepat si a facut o fata care a numit-o Alba ca zapada si era asa de frumoasa ca la Imagine te puteai uita dar la ea ba ,dar mama ei nu a reusit sa o vada ca sa imbolnavit grav si a dus-o la spital Imagine apoi regele se tot plimba intre castel si spital si asa pana fetita a implinit 14 ani si atunci mama ei sa stins si regele si a gasit o viitoare nevasta care era vrajitoare si asa i a schimbat pe piticii in pisoi si pe harap alb in urs si vrajitoarea si a pus in cap sa scape de Alba ca zapada ,dar ea fiind ajutata mereu de pisoii si de urs a reusit sa scape de cateva ori dar ultima data nu a reusit sa o salveze si a muscat cu foc dintr un bob de strugure si sa inecat si atunci au venit cei trei muschetarii Imagine si au prins-o pe vrajitoare si au salvat-o pe Alba ca zapada si atunci sa destramat vraja si piticii si au revenit si Harap alb si asa au trait fericiti pana la adanci batranetii si Alba ca zapada si a aranjat parul Imagine si au facut o nunta mare si sau distrat si se distreaza si pana in ziua de azi.
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde gabrielle » Mar Aug 14, 2007 1:09 pm

ofelia scrie:

CE FACI ...GABRIELLE ....UNDE AI FUGIT ....???? SAU TE-A SPERIAT TEMA DATA DE ....ZANA ......HAI CA NU E ASA DE GREA .....!

nu am fugit tocmai am scris si eu ceva o povestioara sau asa zisa povestioara Imagine

pai am facut cu schimbu la calculator Imagine
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde gabrielle » Mar Aug 14, 2007 1:11 pm

elenuca super haioasa povestea
Imagine
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde gabrielle » Mar Aug 14, 2007 1:37 pm

bucurosilor pe unde suntetiiiiiiiiiiiii Imagine
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde gabrielle » Mar Aug 14, 2007 1:46 pm

cand am si eu loc la calculator nu e nimeni Imagine Imagine
Imagine
gabrielle
membru
membru

@GABRIELLE

Mesajde elenuca » Mar Aug 14, 2007 1:52 pm

MULTUMESC FRUMOS GABRIELLE!!!
MI-AM FACUT TEMA...DIN PACATE TB SA IES ALEXANDRA A VENIT DE LA BUNICI SI TB SA FACA TEMELEL PT VACANTA
VA PUPPPP
elenuca
membru
membru

TEMA DE ASTAZI

Mesajde Adina » Mar Aug 14, 2007 1:53 pm

ALBA CA ZAPADA SI PUNGUTA CU DOI BANI

Traiau odata , candva tare demult , intr-o vila cu piscina si cu mercedesul la poarta , un rege si o regina care au avut fericirea de a avea o fata frumoasa , cu parul ca abanosul si pielea alba ca spuma laptelui . I-au spus Alba ca Zapada , ca Stralucirea era deja dat numele ! Imagine
Intr-o zi , Alba ca Zapada , ramasa orfana de mama ei si procopsindu-se cu o vrajitoare rea pe post de mama vitrega , a plecat in lume ! Si, fiindca cei sapte pitici intrasera de mult in greva pe motiv ca nu erau platiti cum se cuvine si nu li se asigura transportul de la domiciliu la sala de fitness , s-a gandit tanara printesa ca ar fi bine sa-si gaseasca o noua preocupare ! Tot zburdand ea prin padure si tot cantand “ooof, viata mea “ , zareste un cort bine camuflat cu pene ! Se apropie sfioasa si , schimband repertoriul , incepe sa cante “trei iezi cucuieti/ usa mamii descuieti…” ! Intr-un final apare un cocos , aplecat rau din cauza unor zale de vreo doua kile si vreo 14 karate si pe un ton foarte grav , ca un mare sef de trib ce era , o intreaba pe Alba ca Zapada “ muieti is posmegii “ ?
Alba ca Zapada , uimita de atata stralucire si atata boierie , in loc sa-i raspunda la-ntrebare , incepe a se tangui si a jeli “ cucurigu boieri mari / dati punguta cu doi bani “ . Sta cocosul , se gandeste , se minuneaza , ii ia masurile , 90-60-90 , si se indura de mica printesa ! Asa ca , in loc sa-i dea numai o punguta cu doi bani , ii pune o salba de galbiori la gat si o face nora lui , ca avea un mandru urmas pe nume Salam Vijeliosu ! Au facut o nunta ca-n povesti si au trait fericiti pana la pensie anticipata ! Imagine
Ultima oară modificat de Adina pe Mar Aug 14, 2007 1:57 pm, modificat 1 dată în total.
Adina
membru
membru

Mesajde gabrielle » Mar Aug 14, 2007 1:55 pm

super haioasa povestea adina Imagine
Imagine
gabrielle
membru
membru

Re: @GABRIELLE

Mesajde gabrielle » Mar Aug 14, 2007 1:56 pm

elenuca scrie:MULTUMESC FRUMOS GABRIELLE!!!
MI-AM FACUT TEMA...DIN PACATE TB SA IES ALEXANDRA A VENIT DE LA BUNICI SI TB SA FACA TEMELEL PT VACANTA
VA PUPPPP

pa pa spor la teme Imagine
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde Adina » Mar Aug 14, 2007 2:00 pm

gabrielle scrie:super haioasa povestea adina Imagine

Imagine Buna, Gabrielle ! Ma bucur ca iti place ! Eu radeam de una singura in timp ce o scriam !ImagineMi-a placut si povestioara ta si a elenucai ! Imagine
Adina
membru
membru

Mesajde gabrielle » Mar Aug 14, 2007 2:08 pm

o tema haioasa nea dat zana azi Imagine
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde Adina » Mar Aug 14, 2007 2:15 pm

gabrielle scrie:o tema haioasa nea dat zana azi Imagine

Da, abia astept sa citesc povestea ei ! Si sa nu cumva sa indrazneasca zana sa spuna ca iar a tunat si-a fulgerat si nu a avut net ca nu mai tine ! Se aude , CarmenImagine ? Imagine
Adina
membru
membru

Mesajde Teofan » Mar Aug 14, 2007 2:18 pm

da frumoasa tema...da eu sunt ala care nu face temele si mai ales azi sunt scutita ...multumesc !
Pai sa va zic un secret , zana stie:la mine nu se aduna anii, se aduna prietenii!
Si fiindca-s prieteni, imi iarta disparitiile si aparitiile mai ales daca sunt...dulci!
Tortul sta in frigider cam de mult dar fiindca l-am adus pentru voi, nu m-am atins de el...(eu marea mancatoare de dulciuri!)in sfarsit...PE EL, sa-l devoram!
Imagine
Imagine
Ma bucur si dau din coada!
Teofana
Teofan
membru
membru

Mesajde Adina » Mar Aug 14, 2007 2:22 pm

adiem scrie:da frumoasa tema...da eu sunt ala care nu face temele si mai ales azi sunt scutita ...multumesc !
Pai sa va zic un secret , zana stie:la mine nu se aduna anii, se aduna prietenii!
Si fiindca-s prieteni, imi iarta disparitiile si aparitiile mai ales daca sunt...dulci!
Tortul sta in frigider cam de mult dar fiindca l-am adus pentru voi, nu m-am atins de el...(eu marea mancatoare de dulciuri!)in sfarsit...PE EL, sa-l devoram!

Imagine Buna, Marie ! Inca o data "La multi ani" !
Cam rarut te-am mai vazut ! Hai sa zicem ca azi esti scutita , dar de maine va trebui sa-ti dai restantele Imagine
Frumos tort ne-ai adus ! Multumim !
Adina
membru
membru

Mesajde Teofan » Mar Aug 14, 2007 2:23 pm

m-am gandit si la cei ce se tem de calorii:poftiti la salate si fructe...sa stiti ca gustul pepenilor era acelasi chiar daca ii sculptau de-i zapaceau...mi-era si mila sa ma ating de ei...asta in afara de faptul ca eram montata pe prajituri si inghetate pe care din pacate nu le-am tras in poza...
Imagine
Imagine
Teofana
Teofan
membru
membru

Mesajde gabrielle » Mar Aug 14, 2007 2:24 pm

e asa de frumos Imagine ca nici nu iti vine sa te atingi de el adiem

buna adiem Imagine
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde Teofan » Mar Aug 14, 2007 2:25 pm

Si inca un secret...stiti cu ce "scoteam" prajiturile?
Cu inot...
[img][img]http://i193.photobucket.com/albums/z90/bucuri/AAAA0049.jpg[/img][/img]
Imagine
Teofana
Teofan
membru
membru

Mesajde Teofan » Mar Aug 14, 2007 2:27 pm

am zis inot? oare de ce stau cu burta la soare?
Imagine
Teofana
Teofan
membru
membru

Mesajde Teofan » Mar Aug 14, 2007 2:29 pm

Adina scrie:
adiem scrie:da frumoasa tema...da eu sunt ala care nu face temele si mai ales azi sunt scutita ...multumesc !

Imagine Buna, Marie ! Inca o data "La multi ani" !
Cam rarut te-am mai vazut ! Hai sa zicem ca azi esti scutita , dar de maine va trebui sa-ti dai restantele Imagine
Frumos tort ne-ai adus ! Multumim !

buna Adinuta,
Buna Gabrielle
La mine scrie eroare generala...dar am putut trimite...asa e si la voi ?
Imagine
Teofana
Teofan
membru
membru

Mesajde gabrielle » Mar Aug 14, 2007 2:30 pm

da adiem si la mine e la fel asta numai daca pun smile sau poze in rest merge
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde Adina » Mar Aug 14, 2007 2:32 pm

adiem scrie:buna Adinuta,
Buna Gabrielle

DA, pentru ca Adi tot munceste la site ! Dar nu-i nici o problema , mesajele se trimit !

Ai vazut in ce straie frumoase a imbracat Adi site-ul ?
Adina
membru
membru

Mesajde Teofan » Mar Aug 14, 2007 2:35 pm

Adinuta...stii ca scap si maine de tema...doar sunt sfanta!
Culmea e ca toate temele sunt asa dragute...azi avem o joaca asa placuta... asa ca s-ar putea pana la miezul noptii sa mai intru odata si sa-mi fac tema!
As vrea doar sa stiu care e spirul cu temele acestea...tu stii?
Doar aveam ce vorbi la locul de intalnire nu era nevoie de tema...eu sunt de felul meu mai curioasa...si decat sa presupun mai bine intreb!
Imagine
Teofana
Teofan
membru
membru

Mesajde Teofan » Mar Aug 14, 2007 2:36 pm

Adina scrie:
adiem scrie:buna Adinuta,
Buna Gabrielle

DA, pentru ca Adi tot munceste la site ! Dar nu-i nici o problema , mesajele se trimit !

Ai vazut in ce straie frumoase a imbracat Adi site-ul ?

adica?
Imagine
Teofana
Teofan
membru
membru

Mesajde gabrielle » Mar Aug 14, 2007 2:39 pm

eu atat am avut loc la calculator Imagine intr u mai pe seara o zi frumoasa in continuare Imagine
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde Teofan » Mar Aug 14, 2007 2:40 pm

gabrielle scrie:da adiem si la mine e la fel asta numai daca pun smile sau poze in rest merge

Pai merge dar in mod normal cand vezi acolo eroare generala iti vine sa mai dai un click,ceva si dupa aceea dublezi mesaje...sau renunti ca zici ca nu merge...nu eu! v-am spus ca-s curioasa...am vrut sa vad ce se intampla si mi-a mers!
Tu zici ca doar la img? la mine la toate (nu doar la img sau smile)
Imagine
Teofana
Teofan
membru
membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?