ofelia scrie:
CE FACI ...GABRIELLE ....UNDE AI FUGIT ....???? SAU TE-A SPERIAT TEMA DATA DE ....ZANA ......HAI CA NU E ASA DE GREA .....!
elenuca scrie:MULTUMESC FRUMOS GABRIELLE!!!
MI-AM FACUT TEMA...DIN PACATE TB SA IES ALEXANDRA A VENIT DE LA BUNICI SI TB SA FACA TEMELEL PT VACANTA
VA PUPPPP
gabrielle scrie:o tema haioasa nea dat zana azi
adiem scrie:da frumoasa tema...da eu sunt ala care nu face temele si mai ales azi sunt scutita ...multumesc !
Pai sa va zic un secret , zana stie:la mine nu se aduna anii, se aduna prietenii!
Si fiindca-s prieteni, imi iarta disparitiile si aparitiile mai ales daca sunt...dulci!
Tortul sta in frigider cam de mult dar fiindca l-am adus pentru voi, nu m-am atins de el...(eu marea mancatoare de dulciuri!)in sfarsit...PE EL, sa-l devoram!
Adina scrie:adiem scrie:da frumoasa tema...da eu sunt ala care nu face temele si mai ales azi sunt scutita ...multumesc !
Pai sa va zic un secret , zana stie:la mine nu se aduna anii, se aduna prietenii!
Si fiindca-s prieteni, imi iarta disparitiile si aparitiile mai ales daca sunt...dulci!
Tortul sta in frigider cam de mult dar fiindca l-am adus pentru voi, nu m-am atins de el...(eu marea mancatoare de dulciuri!)in sfarsit...PE EL, sa-l devoram!
Buna, Marie ! Inca o data "La multi ani" !
Cam rarut te-am mai vazut ! Hai sa zicem ca azi esti scutita , dar de maine va trebui sa-ti dai restantele
Frumos tort ne-ai adus ! Multumim !
adiem scrie:buna Adinuta,
Buna Gabrielle
La mine scrie eroare generala...dar am putut trimite...asa e si la voi ?
Adina scrie:adiem scrie:buna Adinuta,
Buna Gabrielle
La mine scrie eroare generala...dar am putut trimite...asa e si la voi ?
DA, pentru ca Adi tot munceste la site ! Dar nu-i nici o problema , mesajele se trimit !
Ai vazut in ce straie frumoase a imbracat Adi site-ul ?
gabrielle scrie:da adiem si la mine e la fel asta numai daca pun smile sau poze in rest merge
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 43 vizitatori