adiem scrie:OK zana dar am si eu un dar pentru tine ca doar tu faci cafeaua- in general-uite un vas adecvat ...sa incapa toate ingredientele...
carmen scrie:Dar ce vad? Ninuca? Buna ninuca si mii si milioane de felicitari. Normal ca si pentru amelia.
carmen scrie:Gabrielleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, de ce taci? nu ne-ai dat raportul de seara. Ce faci?
ofelia scrie:carmen scrie:Gabrielleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, de ce taci? nu ne-ai dat raportul de seara. Ce faci?
GABRIELLE S-O FI DUS DUPA ...PAZNICI FIOROSI SA NU MAI INDRAZNEASCA INTRUSII SA PATRUNDA IN CASUTA NOASTRA BUCUROASA ....!
ofelia scrie:BUNA SEARA , ADIEM ....FERICITO ....TE DUCI LA TEOOOO ....??? SAU AM ITELES GRASIT ????DACA ...DA ...SA-I SPUI CA O IUBIM F MULT ....!
adiem scrie:ofelia scrie:BUNA SEARA , ADIEM ....FERICITO ....TE DUCI LA TEOOOO ....??? SAU AM ITELES GRASIT ????DACA ...DA ...SA-I SPUI CA O IUBIM F MULT ....!
stie, fii sigura ca stie prea bine cat o iubitim
carmen scrie:gabrielle scrie:carmen scrie:Gabrielleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, de ce taci? nu ne-ai dat raportul de seara. Ce faci?
mi se blocase zana
Deci?
gabrielle scrie:carmen scrie:Gabrielleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, de ce taci? nu ne-ai dat raportul de seara. Ce faci?
mi se blocase zana
adiem scrie:gabrielle scrie:carmen scrie:Gabrielleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, de ce taci? nu ne-ai dat raportul de seara. Ce faci?
mi se blocase zana
hi-hi, zana lui Gabrielle se blocase...asa am citit...nu ai scris tu "mi se blocase zana"?...imi arde de shotii!
carmen scrie:gabrielle scrie:
ce sa fac , fac cu schimbu la calculator ,in rest cam la fel un pic de dordar asta e nu am ce face
Cat sta acolo?
carmen scrie:Iubitelor va las. Plec la nani. Inca o data La multi ani marie si maine sa-ti faci cadou prezenta alaturi de TEO.
Va pupicesc si va doresc o noapte de vis
gabrielle scrie:mersi ofelia
adi scrie:Si pentru ca unii ma pedepsesc ca nu mi-am facut tema! ia sa fiu constiincios si sa-mi fac tema, recurg la metoda: STEFF
Vorbesc despre TEO
Teo pentru mine insemna ceva ce nu pot exprima. Daca as putea sa imi pun bucata din suflet care ii este dedicata aici pe forum as face-o. Teo este omul care mi-a alinat mie singuratatea si clipele grele. M-a certat, m-a bucurat. a ras cand eram fericit. Teo pentru mine a fost si va fi ceva pe care pretuiesc. Teo mi-a implnit visul de a o vedea. Eu pe TEo o cunosc de mult. Desii in timp real timpul nu are o greutate mare, dar, simt ca ne stim. ne stiam si pe vremea cand nu vorbeam fizic. o fi ceva de la ce-l de sus. Drag imi este si imi va fi sa vorbesc despre Teo, nu o fac eu, o face inima. Poate in viitor tehnologia va avansa si vom putea exprima sentimele pe forum.
In mintea unui pusti de 17 ani, sunt gagicile, distractiile, discotecile.
In mintea mea, adrian vrauko, este bucuria si esentia vietii. am zis asta sa va spun ca pentru multi suntciudat, obsedat, fanatic.
Dar nimeni in afara de voi nu ma intelege. ceea ce simt eu pentru Teo este ceva special. O prietenie cum dorresc la toata lumea.
Cand vorbesc de Teo parca-i multumesc,ca mi v-a daruit
SI ca m-am imbogatit cu atata dragoste venita din partea voastra.
Si din partea a doua persoane.
Asta e raspunsul la Tema vorbesc despre Teo, am cam personalizat-o
gabrielle scrie:offffffff incerc ofelia ,dar nu stiu cat reusesc
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 35 vizitatori