carmen scrie: Buna dimineata. Mi-e soooooooooooooooooomn. Pai cum sa nu-mi fie? Ora 2 este ora de vanit acasa? Dar ce frumos a fost. Flori, muzica, dans, pupici, mancare, bautura. Viata grea. Pacat ca s-a terminat. M-am intans la vorba si .ma asteapta. Astazi este sarbatoare. Cei 40 mucenici. Tot astazi este ziua celor 40 de pahare sau atfel spus, ziua barbatului.. Deci inca o zi de petrecere. Sfintii mucenici se mai numesc si Mosi, deoarece urmeaza totdeauna la 9 zile dupa Babe.Dar asta nu trebuia deloc sa va inspaimante fiindca daca Babele sunt rele si ne aduc ninsoare, ploaie, udeala si raceala, mosii, din contra, sunt buni.Ei, dupa credinta si spusa romanilor, cum au incetat Babele, indata incep a bate cu botele sau cu ciocanele, anume ca acesta sa se dezghete, sa intre gerul si sa iasa caldura, sa creasca iarba verde. Se spune ca pentru a le capata bunavointa celor 40 de sfinti li se aduc ofrande: patruzeci de colaci copti in cuptor, numiti simbolic mucenici.
Deci si astazi este zi de petrecere si ca sa fiu in ton cu ea, am sa incep cafeluta cu cateva lingurite bune de voiosie, buna dispozitie, nebunie si imaginatie. Am sa adaug tinerete, fericire, bucurie, emotii, dorinta, farmec, vise, magie, incantare, copilarie, prietenie, multa iubire si caldura sufleteasca. Ca indulcitor ma gandesc ca ar fi bine sa folosesc INCANTARE.
O zi plina de bucurii si incantare.
carmen scrie:Buna dimineata. Mi-e soooooooooooooooooomn. Pai cum sa nu-mi fie? Ora 2 este ora de vanit acasa? Dar ce frumos a fost. Flori, muzica, dans, pupici, mancare, bautura. Viata grea. Pacat ca s-a terminat.
carmen scrie: Astazi este sarbatoare. Cei 40 mucenici. Tot astazi este ziua celor 40 de pahare sau atfel spus, ziua barbatului.. Deci inca o zi de petrecere. Sfintii mucenici se mai numesc si Mosi, deoarece urmeaza totdeauna la 9 zile dupa Babe.Dar asta nu trebuia deloc sa va inspaimante fiindca daca Babele sunt rele si ne aduc ninsoare, ploaie, udeala si raceala, mosii, din contra, sunt buni.Ei, dupa credinta si spusa romanilor, cum au incetat Babele, indata incep a bate cu botele sau cu ciocanele, anume ca acesta sa se dezghete, sa intre gerul si sa iasa caldura, sa creasca iarba verde. Se spune ca pentru a le capata bunavointa celor 40 de sfinti li se aduc ofrande: patruzeci de colaci copti in cuptor, numiti simbolic mucenici.
carmen scrie: Astazi este sarbatoare. Deci si astazi este zi de petrecere si ca sa fiu in ton cu ea, am sa incep cafeluta cu cateva lingurite bune de voiosie, buna dispozitie, nebunie si imaginatie. Am sa adaug tinerete, fericire, bucurie, emotii, dorinta, farmec, vise, magie, incantare, copilarie, prietenie, multa iubire si caldura sufleteasca. Ca indulcitor ma gandesc ca ar fi bine sa folosesc INCANTARE.
O zi plina de bucurii si incantare.
carmen scrie:Sper ca maine ne povestesti ce-ai facut la examen. Dar ieri cum ai petrecut?
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori