elenuca scrie:Patru frati gemeni nascuti ,
Tot imbratisati crescuti .
Oricand ii vezi la un loc
Inveliti intr-un cojoc .
???????
CLAUDIA scrie:NU E MIRE ,NICI MIREASA
ARE TRENA MATASOASA,
CU BANUTI FRUMOSI VERZUI,
HAI GHICITI NUMELE LUI..?
inca nu am copii, stai linistita, intraba-ma ce vrei nu ma supar.puppppppppppCRISSTINICA scrie:MIRELUTZ@, ce onoare! multumim. tu ai copii? mama, cate intrebari am sa-ti pun, dar curiozitatea mea s-ar putea sa te supere.
papadieCLAUDIA scrie:DA, CRISSTINICA..VA MAI LAS UNA SI AM PLECAT TREBUIE SA AJUNG LA DOCTOR,VALI TUSESTE DIN CE IN CE MAI FRUMOS SI MAI CU TALENT
PE CAMPIE E O FLOARE
CA O PARASUTA MARE
DACA SUFLI-N EA,ZBOR IUTE
ALTE ZECI DE PARASUTE
CLAUDIA scrie:DA, CRISSTINICA..VA MAI LAS UNA SI AM PLECAT TREBUIE SA AJUNG LA DOCTOR,VALI TUSESTE DIN CE IN CE MAI FRUMOS SI MAI CU TALENT
mirelutz@ scrie:inca nu am copii, stai linistita, intraba-ma ce vrei nu ma supar.puppppppppppCRISSTINICA scrie:MIRELUTZ@, ce onoare! multumim. tu ai copii? mama, cate intrebari am sa-ti pun, dar curiozitatea mea s-ar putea sa te supere.
da, locuiesc intr-un oras mic de langa cairo,inca sant ortodoxa, oamenii in nici un caz nu seamana cu cleopatra, aici oamenii inca au mentalitatea de acum 100 de ani, in special femeile.in cairo fiindca este capitala si sant turisiti multi , oamenii sunt un pic mai dezghetati dar acestia sunt foarte putini.CRISSTINICA scrie:mirelutz@ scrie:inca nu am copii, stai linistita, intraba-ma ce vrei nu ma supar.puppppppppppCRISSTINICA scrie:MIRELUTZ@, ce onoare! multumim. tu ai copii? mama, cate intrebari am sa-ti pun, dar curiozitatea mea s-ar putea sa te supere.
locuiesti la oras? mai esti ortodoxa? seamana egiptenii cu cleopatra? cum sunt ca oameni?
mirelutz@ scrie:ce traieste dupa moarte,
si-altul vrea ca s-o tot poarte?
CLAUDIA scrie:NICI PRIN CAP NU IMI TRECEA ASA RASPUNS...
NU E ABUR ,NU E NOR
DAR E LA FEL DE USOR
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 41 vizitatori