imi pronunta toata lumea numele bine, inainte pana sa se obisnuiasca imi spuneau merla dar acum e bine, nu port jilaba(srtraiul lung) si nici acoperita pe cap, mia fost greu sa ma obisnuiesc cu lumea de aici, e foarte diferita de noi romanii, asa cum am mai spus mai sus ei inca au mentalitatea de acum 100 de ani, e greu ca ei sa te inteleaga de ce te inbraci diferit fata de ei si multe altele....care ei nu le inteleg si nu vor sa le inteleaga, le place cum sant ei si nu vor sa se schimbe.CRISSTINICA scrie:mirelutz@ cu ce ti-a fost cel mai greu sa te obisnuiesti? ei pot sa- ti pronunte numele? trebuie sa porti straiul acela lung si acoperitor, nu mai stiu cum ii zice?
CLAUDIA scrie:gabrielle scrie:buna sury claudia ,ce ia dat lui vali?multa sanatate
NU AM GASIT-O PE DOCTORITA..E IN CONCEDIU PANA PE 17 MERGEM ATUNCI CA NU E CHIAR ASA GRAV..
COSTINA scrie:acum am vazut tema, asa ca va dau de ghicit. Revin si eu mai tarzior
In gradina lui Pandele
E un pom plin cu margele
La culoare-s rosii toate
Cu codite-mperechiate
mirelutz@ scrie:eheeee, am fost in plimbari, pe 13 ziua de nastere azi ziua de nume...o tin numai in chefuri...CLAUDIA scrie:mirelutz@ scrie:buna dimineata bucurosilor
BUNA DIMINEATA SI TIE..PE UNDE AI UMBLAT ZILELE ASTEA...?
gabrielle scrie:buna ofelia eu am iesit ca vor copii mai vorbim te pupic
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 41 vizitatori