gabrielle scrie:merge nu-i vietate
n-are inima dar bate
stand pe loc inainteaza
si arata ce marcheaza
Ceas?
MIHAELA CORCODEL scrie:Buna,bine v-am gasit.Eu sunt Mihaela si sunt nou venita pe acest forum,cu ajutorul dragei prietene Ofelia.Imi face placere sa va cunosc si abia astept sa stam de vorba.
adiem scrie:Gata, am iesit sa mai primesc un pupic si m-am intors...sa va spun ghicitoarea...
Care cer e fara stele?
Se putea sa nu aleg eu una cu cer, stele...ce-o mai fi pe la "Mai stii sa visezi?"
Felicitari Adi pentru munca si rezultate... albastre!
E culoarea mea preferata
adiem scrie:Gata, am iesit sa mai primesc un pupic si m-am intors...sa va spun ghicitoarea...
Care cer e fara stele?
Se putea sa nu aleg eu una cu cer, stele...ce-o mai fi pe la "Mai stii sa visezi?"
E culoarea mea preferata
MIHAELA CORCODEL scrie:Buna,bine v-am gasit.Eu sunt Mihaela si sunt nou venita pe acest forum,cu ajutorul dragei prietene Ofelia.Imi face placere sa va cunosc si abia astept sa stam de vorba.
gabbi scrie:buna mihaela, eu sunt de cateva zile inainte de tine, asa ca tot noua si eu.
dragii mei. va doresc o seara buna , trebuie sa plec.sau ce tot spun eu, noapte buna. pe curand.
carmen scrie:Dragutilor ma retrag si eu in patul personal. Va doresc o noapte calma si vise linistitoare
carmen scrie:adiem scrie:Gata, am iesit sa mai primesc un pupic si m-am intors...sa va spun ghicitoarea...
Care cer e fara stele?
E culoarea mea preferata
Sa ma conformez![]()
Cerul gurii?
adiem scrie:Adi nu puteam sa-ti raspund la topic "teoviziune" asa ca te citez aici ca sa-ti raspund
"Sau cand am zis ca ma fac maturator la romantica
si mi-a zis "Trebuie sa termini scoala"...
acum sa stii ca si eu am avut un moment cand as fi vrut atat de mult sa fiu cu ei ca as fi facut orice acolo...fara bani, contra bucurie !
adiem scrie:gabrielle scrie:n-are viata ,n-are limba
dar mereu pe sus se plimba
prinde vestile din zbor
si le spune tuturor
satelit
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori