adi scrie:adiem scrie:Adi nu puteam sa-ti raspund la topic "teoviziune" asa ca te citez aici ca sa-ti raspund
"Sau cand am zis ca ma fac maturator la romantica
si mi-a zis "Trebuie sa termini scoala"...
acum sa stii ca si eu am avut un moment cand as fi vrut atat de mult sa fiu cu ei ca as fi facut orice acolo...fara bani, contra bucurie !
era o gluma, doamna Teo ma intrebare cand termin scoala si eu am zis maine si vin sa ma angajeze, la romantica pe post de maturator.
domnia sa mi-a zis"te vrem aici, dar, inainte trebuie sa-ti termini scoala!!!
eu imi doresc sa lucrez alaturi de Prietenii mei, nu doar sa respir acelasi aer cu ei"
adi scrie:adiem scrie:Adi nu puteam sa-ti raspund la topic "teoviziune" asa ca te citez aici ca sa-ti raspund
"Sau cand am zis ca ma fac maturator la romantica
si mi-a zis "Trebuie sa termini scoala"...
acum sa stii ca si eu am avut un moment cand as fi vrut atat de mult sa fiu cu ei ca as fi facut orice acolo...fara bani, contra bucurie !
era o gluma, doamna Teo m-a intrebat cand termin scoala si eu am zis maine si vin sa ma angajeze, la romantica pe post de maturator.
domnia sa mi-a zis"te vrem aici, dar, inainte trebuie sa-ti termini scoala!!!"
eu imi doresc sa lucrez alaturi de Prietenii mei, nu doar sa respir acelasi aer cu ei
adi scrie:ofelia scrie:AM INETELES BOOOOSSSSS....SA TRAITI !
ma bucur ca ai inteles, ii raspundeam lui Adiem, ca asa e frumos.
ofelia scrie:ADIEM , GABRIELLE , MA RETRAG A VENIT MOS ENE SI MA TRIMITE LA CULCARE . VA DORESC O NOAPTE BUNA , VISE PLACUTE ,SOMN USOR SI PUPICI MULTI .
ofelia scrie:ADIEM , GABRIELLE , MA RETRAG A VENIT MOS ENE SI MA TRIMITE LA CULCARE . VA DORESC O NOAPTE BUNA , VISE PLACUTE ,SOMN USOR SI PUPICI MULTI .
adiem scrie:ofelia scrie:ADIEM , GABRIELLE , MA RETRAG A VENIT MOS ENE SI MA TRIMITE LA CULCARE . VA DORESC O NOAPTE BUNA , VISE PLACUTE ,SOMN USOR SI PUPICI MULTI .
noapte buna si sa dea Domnul ca maine sa te scoli sanatoasa!
Jokep scrie:Nici eu nu mai stau mult.Nu prea am avt timp sa intru pe forum,imi pare rau.
gabrielle scrie:ofelia scrie:ADIEM , GABRIELLE , MA RETRAG A VENIT MOS ENE SI MA TRIMITE LA CULCARE . VA DORESC O NOAPTE BUNA , VISE PLACUTE ,SOMN USOR SI PUPICI MULTI .
noapte buna si somnic pufos
Jokep scrie:Nici eu nu mai stau mult.Nu prea am avt timp sa intru pe forum,imi pare rau.
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori