• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Ce ar fi sa ne intilnim ?

Multumiri lui ROMY, intemeietorul subiectului!

Mesajde ofelia » Vin Aug 17, 2007 10:31 am

Adina scrie:Imagine

Buna, bucurosilor ! Aparu si albastra Imagine! Tema de astazi ma scoate in afara ingeniosilor asa ca nu prea am eu cum sa imi fac tema ! Cand am vazut despre ce este vorba Imagine am stiut ca asta nu-i de mine !

Felicitari , Claudia , chiar mi-au placut enorm ideile tale . Se vede ca esti fata isteata !
Si, bineinteles, felicitari si tie , Ofelia !

buna ,ADINA daca iti pui mintea putin la contributie sigur o sa gasesti si tu ceva sa creezi si care sa fie util ..pupici multi ...
Imagine
Imagine

SA VA FIE VIATA CA UN CANTEC DE VALOARE , CA O FLOARE CU NUME DE TEO !
ofelia
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde Adina » Vin Aug 17, 2007 10:38 am

ofelia scrie:buna ,ADINA daca iti pui mintea putin la contributie sigur o sa gasesti si tu ceva sa creezi si care sa fie util .pupici multi .

ImagineBuna, Ofelia ! Pai tocmai asta-i problema . Care minte ?!Imagine
Adina
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Vin Aug 17, 2007 10:40 am

FETELOR..SUNT CU VOI DAR ,DOAR CU UN OCHI..MAI FAC SI EU CEVA TREABA PRIN CASA CA ACUSI VINE CALDURA AIA MARE SI NU MAI AM CHEF DE NIMIK..
Imagine
mi-am tras semnatura noua
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Aug 17, 2007 10:40 am

FELICITARI , STEFF Imagine pentru rezultat ! Cu ambitia si istetimea pe care le ai sunt sigura ca la anul vei obtine rezultat maxim ! Imagine
Adina
membru
membru

Mesajde ofelia » Vin Aug 17, 2007 10:58 am

fetelor , sa va mai dau o idee practica ..dintr-o bucata de material mai maricica . puteti croi doar la partea de sus siluiete de cap de ursulet , de iepurasi de catei , de pisica , le aplicati elementele distinctive ( ochi , botic, mustati,etc) , tiviti pe margie materialul.materialul sa aibe forma de dreptinghi. pe bucata de material de forma dreptunghiulara si cu capetele de animalute aranjate cum v-am descris mai sus , veti coase o alta bucata de material mai ingusta ,sa se vada capetele de animalute ,si le coaseti apoi pe distanta cat tine un cap de animalut sa obtineti niste buzunarele ...uuuuuuffffffff...greu e sa descrii in cuvinte fara sa ai imaginea in fata ...sper sa fi inteles ce am vrut sa spun ...!!! la ce sunt utile ..la ce vreti sa puneti in buzunarase ...le puteti aseza in baie sau in bucatarie sau cine are copii mici in dormitorul lor ...
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde ofelia » Vin Aug 17, 2007 11:01 am

Adina scrie:
ofelia scrie:buna ,ADINA daca iti pui mintea putin la contributie sigur o sa gasesti si tu ceva sa creezi si care sa fie util .pupici multi .

ImagineBuna, Ofelia ! Pai tocmai asta-i problema . Care minte ?!Imagine
hihihihiiiii...sa nu-mi spui ca n-ai minte ca nu te cred...!!!
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Aug 17, 2007 11:02 am

carmen scrie:Vai, vai, vai ce ma fac cu tine albastro? Imagine Consum un kg de unitati ca sa te sun dimineata si tu ce faci? Imagine Paracioaso

Pai, rosioaro Imagine nu trebuie sa te oftici , ca eu invat de la surioara mai mare (uite-oImagine) si , vorba aia , dau tot din casa ! Ca asa-i frumos !Imagine
Adina
membru
membru

Mesajde ofelia » Vin Aug 17, 2007 12:10 pm

drageloor ma retrag , plec la masa . si voua va urez sa aveti pofta sa ...sa va fie de bine.. !

ne recitim mai tarziu
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde Teofan » Vin Aug 17, 2007 12:11 pm

Cand erau copii mici faceam si eu tot felul de "buzunarase"...puteti face voi pentru debara sau camara (pe o panza mai groasa coaseti altele panze , cum spuneam, ca niste buzunare, in care puneti diverse nimicuri care nu-si gasesc loc in casa...acum sunt "de gata" pe la metro dar sunt mai dragute cele facute in casa, daca aveti timp, puteti coase pe ele diverse ornamente..)

aaaa, sa va zic ce am facut eu pentru balcon acum circa trei ani si inca le mai am, nu s-au rupt...din sfoara am facut niste chestii pentru ghivecele cu flori...sunt tare dragute pacat ca nu pot sa le pozez acum...daca-mi aduc aminte o sa le fac poza odata si pun aici.
Sunt frumoase in special pentru flori atarnatoare, orice ghiveci de marime obisnuita il pui in ele cu farfurioara cu tot si le atarni sus legand capetele sforilor intr-un singur nod...ideea nu-mi apartine am vazut prin Franta asa ceva eu am adus in plus doar niste ornamente, mici conuri de brad prinse intre sfori sau decoratiuni din mici bucatele de lemn lacuite...
Imagine
Ma bucur si dau din coada!
Teofana
Teofan
membru
membru

Mesajde ofelia » Vin Aug 17, 2007 12:15 pm

adiem scrie:Cand erau copii mici faceam si eu tot felul de "buzunarase"...puteti face voi pentru debara sau camara (pe o panza mai groasa coaseti altele panze , cum spuneam, ca niste buzunare, in care puneti diverse nimicuri care nu-si gasesc loc in casa...acum sunt "de gata" pe la metro dar sunt mai dragute cele facute in casa, daca aveti timp, puteti coase pe ele diverse ornamente..)

aaaa, sa va zic ce am facut eu pentru balcon acum circa trei ani si inca le mai am, nu s-au rupt...din sfoara am facut niste chestii pentru ghivecele cu flori...sunt tare dragute pacat ca nu pot sa le pozez acum...daca-mi aduc aminte o sa le fac poza odata si pun aici.
Sunt frumoase in special pentru flori atarnatoare, orice ghiveci de marime obisnuita il pui in ele cu farfurioara cu tot si le atarni sus legand capetele sforilor intr-un singur nod...ideea nu-mi apartine am vazut prin Franta asa ceva eu am adus in plus doar niste ornamente, mici conuri de brad prinse intre sfori sau decoratiuni din mici bucatele de lemn lacuite...

buna ziua , draga mea ADIEM , FRUMOASA IDEEA CU SUPORTUL PT GHIVECE ....
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde Teofan » Vin Aug 17, 2007 1:06 pm

Buna Ofelia...cand sa ma uit la DDdirect? Nu prind decat OTV dar gasesc si ma uit pe internet la DD ...mie nu-mi place OTV dar pentru tine ma uit...la ce ora? cand?
Succes si sa n-ai emotii!
Imagine
Ma bucur si dau din coada!
Teofana
Teofan
membru
membru

Mesajde gabrielle » Vin Aug 17, 2007 1:15 pm

buna ziua bucurosilor ,am intrat sa va salut dar nu ma simt bine deloc
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Aug 17, 2007 1:17 pm

gabrielle scrie:buna ziua bucurosilor ,am intrat sa va salut dar nu ma simt bine deloc

ImagineBuna, Gabrielle ! Imi pare tare rau sa aud ca nu te simti bine deloc ! Ce s-a intamplat ?
Adina
membru
membru

Mesajde gabrielle » Vin Aug 17, 2007 1:24 pm

nu stiu adina ,de aseara ma luat o durere de stomac si una de cap ,vad ca ,capul nu ma mai doare dar durerea de stomac persista si am si o greata ,sper sa imi treaca ca am luat o pastila
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Aug 17, 2007 1:33 pm

gabrielle scrie:nu stiu adina ,de aseara ma luat o durere de stomac si una de cap ,vad ca ,capul nu ma mai doare dar durerea de stomac persista si am si o greata ,sper sa imi treaca ca am luat o pastila

Durerea de stomac poate fi si din cauza stresului sau poate ai mancat ceva care nu ti-a priit ! Totusi dupa manifestari s-ar putea sa fie probleme cu fierea , asa ca incearca un fiobilin, eventual ! Iti doresc mult sa te faci bine !
Adina
membru
membru

Mesajde gabrielle » Vin Aug 17, 2007 1:38 pm

mersi adina ,si eu cred ca e din cauza stresului
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Aug 17, 2007 1:51 pm

gabrielle scrie:mersi adina ,si eu cred ca e din cauza stresului

Mai lasa stresul de-o parte si asculta o melodie care sper sa te linisteasca DATI CLICK AICI sper sa iti placa !Imagine
Adina
membru
membru

Mesajde gabrielle » Vin Aug 17, 2007 2:04 pm

e frumoasa mersi adina pupicii
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Aug 17, 2007 2:26 pm

Sper sa nu primesc pedeapsa ca nu mi-am facut tema astazi . Uite surioara , iti las UN CADOU AICI sa nu-mi aud vorbe ca vin cu mana goala ! Imagine
Adina
membru
membru

Mesajde gabrielle » Vin Aug 17, 2007 2:31 pm

cand erau mai mici copilasi imi cereau sa le arat cum se fac maimutoaie si uite ma confectionand maimutoaie ,decupand panza bagand materiale ramasite si cusandule apoi le faceam urechi nas ochi ii faceam si codita si uite cum dormeau copii cu maimutoaiele, ca deh erau facute de noi ,nu erau cumparate.
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde gabrielle » Vin Aug 17, 2007 2:40 pm

eu am iesit intru mai pe seara va pupic pe toti
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Aug 17, 2007 2:43 pm

gabrielle scrie:eu am iesit intru mai pe seara va pupic pe toti

UN WEEKEND MINUNAT , GABRIELLE ! Imagine
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Aug 17, 2007 2:44 pm

ImagineBUNA, NYNNUCA ! Nu te-am mai vazut de ceva vreme ! Ce mai faci ?
Adina
membru
membru

Mesajde nynna » Vin Aug 17, 2007 2:47 pm

Adina scrie:ImagineBUNA, NYNNUCA ! Nu te-am mai vazut de ceva vreme ! Ce mai faci ?

buna dragi mei Bucurosii,va imbratisez cu mare drag si mult dor!
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Localitate: "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima."

Mesajde nynna » Vin Aug 17, 2007 2:54 pm

am trecut repede sa va salut .sa va citesc..si inca nu am terminat...sunt in restanta serios....si incerc sa ma revansez cand timpul imi va permite...acum lupt cu lucian ptr locul la calculator!
Voi revenii cu mare drag sa va povestesc despre acesta saptamana care a trecut si sa vin si cu poze...
azi sarbatoresc 22 ani de casnicie..si faptul ca sunt tot singura(sotul nu a venit din voiaj) voi petrece pe malul marii cu Amelia prietena si sora mea de suflet!
Pe 19 august Mirabela va face 19 ani si sunt prinsa in pregatirii..asa ca imi cer mii de scuze pentru absenta indelugata pe forum...
Imi e tare dor de voi v-am simtit enorm lipsa si abia astept sa prind un moment liber la calculator sa va scriu!
Va imbratisez cu mare drag pe fiecare si va sarut dulcee!
Sa aveti o weekend minunat alturi de cei dragi si multe bucurii si impliniri alturi de cei dragi!
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Localitate: "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima."

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?