adiem scrie:Buna Ofelia...cand sa ma uit la DDdirect? Nu prind decat OTV dar gasesc si ma uit pe internet la DD ...mie nu-mi place OTV dar pentru tine ma uit...la ce ora? cand?
Succes si sa n-ai emotii!
Adina scrie:Va doresc tuturor bucurosilor sa aveti un weekend minunat alaturi de familie si de prieteni dragi ! Am sa va las si un CADOU AICI din tot sufletul !
carmen scrie:Buna seara dragutilor![]()
Ce faci carmen?
Bine, ma uit la TEO si astept sa apara cineva sa ma povestesc si eu
nynna scrie:am trecut repede sa va salut .sa va citesc..si inca nu am terminat...sunt in restanta serios....si incerc sa ma revansez cand timpul imi va permite...acum lupt cu lucian ptr locul la calculator!
Voi revenii cu mare drag sa va povestesc despre acesta saptamana care a trecut si sa vin si cu poze...
azi sarbatoresc 22 ani de casnicie..si faptul ca sunt tot singura(sotul nu a venit din voiaj) voi petrece pe malul marii cu Amelia prietena si sora mea de suflet!
Pe 19 august Mirabela va face 19 ani si sunt prinsa in pregatirii..asa ca imi cer mii de scuze pentru absenta indelugata pe forum...
Imi e tare dor de voi v-am simtit enorm lipsa si abia astept sa prind un moment liber la calculator sa va scriu!
Va imbratisez cu mare drag pe fiecare si va sarut dulcee!
Sa aveti o weekend minunat alturi de cei dragi si multe bucurii si impliniri alturi de cei dragi!
carmen scrie:Buna seara ofelia, buna gabrielle. Haideti laMa duc sa mai citesc si eu un pic ce-ati facut astazi
pupici , zanaaaaaa... ce bie ma simt in bratele tale ...parca as fi un pui mic de om ....carmen scrie:Buna seara ofelia, buna gabrielle. Haideti laMa duc sa mai citesc si eu un pic ce-ati facut astazi
steff scrie:
vesti noi ce mai am ar fi ca am rezultatul de la cambridge [repede mai trece timpul..credeam ca o sa treaca o vesnicie pana sa'l aflu ] si e.. de bine..desi se putea mai bine avand in vedere ca punctajul care nu e tocmai ok vine din partile care teoretic sunt cele mai usoare..ma gandesc sa'l mai dau o data pt ca il pot lua cu punctaj maxim, dar oricum dupa ce termin a 12a..pana atunci imi astept diploma
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 32 vizitatori