buna seara
eu va multumesc din inima pt felicitari, desi incercand obiectivitate cu degetul, nu prea le merit
... felicitari merita florina pt..marirea familiei..sa te bucuri de ea si sa fiti fericiti
felicitari merita ninna si amelia pt succesul lansarii..[imi pare rau de intarziare dar insistam sa imi arat bucuria

]
cat despre mine..daca imi recuperez la timp inspiratia aduc si pozele doar ca as vrea sa mai si povestesc una alta iar acum, [din seria "nu va intereseaza da eu tot va spun"

] nu ma simt tocmai bine pt ca asa m'am bucurat sa ma anunte ca mi'a venit telefonul din service, pt ca sa descopar ca am pierdut absolut toate datele

..de la imagini,mesaje pana la numerele memorate in telefon..poate ca nu pare mare lucru dar aveam si poze la care tineam p care nu le pot recupera..si nr si tot..au reinstalat soft'ul tot..e asa..gol si impersonal
nu o fi mare lucru dar e cu siguranta suficient cat sa te indispuna si vreau alta stare cand sa va povestesc de mare..pt ca colo chiar aveam cu totul alta stare

Ultima oară modificat de steff pe Vin Aug 17, 2007 9:28 pm, modificat 1 dată în total.