Buna dimineata bucurie. Sculareeeeeeeeeeeeeeeea Este sambata si dupa cate am vazut toata lumea are treaba asa ca jos din patuturi si sa incepem inviorarea
Dati click pentru inviorarea de dimineata
In timp ce voi deschideti cate un ochisor eu sa fac cafeluta. Si pentru ca trebuie sa avem energie pentru a termina tot ce ne-am propus pentru acest week-end, am sa pun un ibricel mai mare la foc

. Vi-l amintiti? Mi l-a adus marie de peste mari si tari. Incep prin a pune in ... ibricel?

multa inviorare si spor la treaba. Imi trebuie si mie dar si vasilica are nevoie de o doza ceva mai mare asa ca sa lucram in ritmul muzicii
daca vrem sa fim iubite
Apoi rastorn tot borcanasul cu sanatate pentru mamica lui florina si pentru ca gabrielle sa fie bine si sa n-o mai doara capul si burtica
sanatate
Am sa mai adaug mult succes, succes de care avem toti nevoie dar, in mod special astazi, pentru ofelia
cucule drag
Si daca combin succesul cu bafta sigur vor bea o gurita de cafeluta si ana maria si steff
cu drag
Sa vad ce mai gasesc pe aici. Da inocenta si sinceritate. Pot sa rastorn borcaasele pentru ca am de unde sa le umplu la loc. Claudia de abia asteapta sa ma ajute
copilul meu
Chiar si un pic de ingrijorare pun in cafeluta. Poate asa si costina este prezenta in gandul nostru
Costina
Ca sa nu ne lasam prada ingrijorarii o acopar cu relaxare, vacanta, asa cum traieste din plin crisstinica
vacanta
si un strop de cunoastere pentru mihaela.
Am sa mai adaug o lingurita de dor pentru sulfina, monica si pentru toti bucurosii care absenteaza motivat de la intalnirile noastre
absente dar prezente
un mare zambet pentru romy
zambaretului nostru
multa caldura sufleteasca si intelegere pentru cei de departe mirelutz@ si gabbi
acasa
Rastorn si borcanasul cu frumos sub toate aspectele lui, frumos oferit de ninuca si amelia
Pentru frumos
si pentru ca sunt la frumos am sa adaug si un strop din seninatatea cerului si candoarea copilariei ca sa fim mai aproape de adina
Pentru adina
si multa iubire pentru florina
Pentru surioara
Peste toate am sa pun recunostinta pentru dragul nostru adi
Adi?
si sarbatoare pentru ca asa este TEO pentru mine
Sarbatoarea mea
Am sa inducesc cafeluta cu PRIENENIE SI IUBIRE.
pentru iubire
Sa aveti un week-end asa cum vi-l doriti
O zi minunata si nu uitati sa iubiti
doar iubind
Ultima oară modificat de carmen pe Sâm Aug 18, 2007 8:17 am, modificat 1 dată în total.