[b]carmen scrie:Am sa mai adaug mult succes, succes de care avem toti nevoie dar, in mod special astazi, pentru ofelia
[url=http://www.youtube.com/watch?v=jxH41C1TwGs]cucule drag[/
CLAUDIA scrie:SUNT DATOARE CU NISTE EXLICATII DESPRE DISPARITIA FULGERATOARE DE ASEARA..CAND VB CU VOI AU VENIT NISTE PRIETENI SA NE PROPUNA O IESIRE CU CORTUL...SI BINENTELES CA AM ACCEPTAT..PLECAM AZI PE LA 11 CA CRISTI E LA SERVICI..
elenuca scrie:BUNA DIMINEATA DRAGII MEI...AM INTRAT SA VA SALUT
AZI VOI MERGE LA PESCUIT..NU EU SOTUL MEU..PESCUIESTE....IAR EU CA DE FIECARE DATA MA VOI AMUZA....CUM ALTII PRIND PESTE..IAR AL MEU SOT....NIMIC..SUNT REA NU?????DAR RAMENE INTRE NOI
BUNA DIMINEATA..ZANUTA!!!!!
COSTINA scrie:ce-mi lipsesc emoticonul ca sa va arat cat de mult va strang in brate si va pupic
asa ca...iata
COSTINA scrie:si eu te pup Ofelai si s aai o zi plina de succese!!!
carmen scrie:florina scrie:carmen scrie: Ce face mamica?
Multumesc Bunului , mai bine. Sunt fericita acum ca sunt matuso-bunica de 2 zile!
buna GABBI....te pupici din departari ...sa fii fericita ....gabbi scrie:dragi bucurosi, va imbratisez din departari. unweek end peste asteptari va doresc.
mneataaaaaaaaaaaa....la pranz , ADITA ....sa ai o zi mai usoara decat celelalte ...pupici si uita-te la DDTV INTRE ORELE 21 -24 SA MA VEZI LA O EMISIUNE IN DIRECT ....PUPICI MULTI ...adi scrie:Neataaaaaaaaaaaaaaa lume. La mine desigur
steff scrie:si era sa uit, dar alge n'am gasit absolut deloc, deci inclin sa ii dau dreptate adinei ca le'a strans zana pe toate
CLAUDIA scrie:ESTI TARE DRAGUTA...
elenuca scrie:BUNA DIMINEATA DRAGII MEI...AM INTRAT SA VA SALUT
AZI VOI MERGE LA PESCUIT..NU EU SOTUL MEU..PESCUIESTE....IAR EU CA DE FIECARE DATA MA VOI AMUZA....CUM ALTII PRIND PESTE..IAR AL MEU SOT....NIMIC..SUNT REA NU?????DAR RAMENE INTRE NOI
BUNA DIMINEATA..ZANUTA!!!!!
COSTINA scrie:ies Bucurosi dragi, cu un pupic pentru fiecare!
Pentru Zana Buna si Tushi, pupicul e cu dor nespus!!!
pentru Ofelia, pupicul e pentru succese azi!!!
pentru Claudia, pupicul e pentru distractie maxima!!!
pentru gabrielle, pupicul e cu liniste, fara stress!
pentru adina, pupicule pentru voie buna!
pentru nynnutza, pupicul e cu pregatiri pentru aniversarea Mirei!
pentru adiem, pupicul e pentru relaxare!
pentru toti bucurosii pupicul vine din suflet, e o imbratisare calda si plina de dor!!!
pe Adi, l-am lasat la sfarsit pentru ca ii dau un pupic special, plin de reusite in toate!!!
VA IUBEEEEESC!!!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Google [Bot] şi 36 vizitatori