Buna dimineata bucurie. Greu cu sculatul lunea. Mai ales cand te culci tarziu

Am absentat aseara dar motivat. Am fost taaaaaaaaare ocupata, m-am plimbat. Era o vreme taman buna de promenada, nici prea cald nici prea racoare , asa ca am exploatat-o pana tarziu in noapte. Ca sa nu va suparati pe mine sa va pregatesc ceva in spiritul temei de astazi
Cultiv un arbore (sau arbustul)

pe care-l gasesc in regiunile tropicale si subtropicale, cu ploi abundente, astept sa infrunzeasca. La locul in care frunzele pleaca din ramuri, mai tarziu apar flori albe in forma de stea – in cazul in care arborele nu are nimic de reprosat posesorului in legatura cu ingrijirea pe care a primit-o ?ceamuzant2!
Aceste flori

au miros placut si, in timp, ele vor face loc fructelor, care vor fi la inceput verzi iar mai apoi vor ajunge rosii, aducand foarte mult cu niste cirese mai alungite, mici. In fiecare fruct se gasesc cate doua boabe pe care le culeg cand e timpul lor de cules, le pun la prajit. Cand sunt gata prajite le pisez bine si in apa fiarta pun cateva lingurite din acest produs. Aroma si savoarea a ceea ce iese, este de nedescris. Te face sa te trezesti si sa incepi ziua cu multa energie.
Va doresc un inceput de saptamana minunat