si eu am simtit acest sentiment ....si mie imi place sa stau la vb cu bucurosii ...si eu am asteptat si toooot am sperat ca o sa apara dar ...mai sunt si zile cand bucurosii au alte preocupari casnice si nu pot veni la citit ....pupici , CLAUDIA ....CLAUDIA scrie:NU STIU CE SE INTAMPLA,DE LA UN TIMP BUCUROSII DAU TOT MAI RAR PE ACASA,OFFF SI MI-E ASA DE DOR DE STAT LA TACLALE CU VOI....
elenuca scrie:AZI VOI MERGE LA PESCUIT..NU EU SOTUL MEU..PESCUIESTE....IAR EU CA DE FIECARE DATA MA VOI AMUZA....CUM ALTII PRIND PESTE..IAR AL MEU SOT....NIMIC..SUNT REA NU?????DAR RAMENE INTRE NOI
COSTINA scrie:ceea ce caut acum mult pe net..joburi in strainatate..sper sa gasesc pt iubi ceva pe programare java si sa plecam cat mai repede din romania. peste tot se spune ca sunt, ca s ecauta in UE programatori si eu nu am gasit niciun job pe net pe asa ceva...caut..si caut..am gasit ceva in Ungaria..dar vroiau sa stie lb. maghiara, salariul era ok, peste 2000 euro,dar..asta e..caut
bieninteles ca ar veni cu noi in strainatate si VICTOR
Adina scrie:
Asta NU ! Cine a mai auzit sa se dea vacanta in plina sesiune de bucurie ? Asta va doriti ? Sa faceti pauza tocmai cand ne intram si noi in mana ? Daca-i pe-asa , atunci intru in greva
nynna scrie:Doamnee..!!!!!!!!!!!!!!!!1
Dar aiti scris nu gluma...si eu mi-s atat de suparata ca ..nu mai am acces la calculator decat cateva minute..lucian il monopolizeaza mai tot timpul!
trebuie sa citesc din urma ca sa stiu ce s-a ma intampla in casuta noastra a bucuriei..sa stiti ca mi-a lipsit enorm doza de bucurinol ..si voi dragii mei bucurosi de la mik la mare si invers....
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: BryanMic, CommonCrawl [Bot], Facebook [Bot] şi 44 vizitatori