COSTINA scrie:Buna Nynnutza!
te pupic
Buna draga mea...eram la citit restantele...ca am atata de recuperat
!
tu ce mai faci?
victoras?
carmen scrie:Spune tu mamei cum mai esti si ce face victoras?
florina scrie:am vorbit cu Ninuca mai devreme, a iesit bine lansarea era un pic acasa sa ia una alta si mergeau sa sarbatoreasca la Explanada evenimentul. Era fericita dar inca emotionata.
Ninus draga noastra daca nu ai fi asa cum esti tu nu te-ai fi lipit de sufletul nostru. Te iubim mult!
FELICITARIIIIIIIIIIIIII! Si la cat mai multe carti si desene!
COSTINA scrie:mami...nu am fost intr-o perioada prea buna din niciun punct de vedere, dar incet-incet imi revin. Trebuie!
Victor e vioi si asta iti da viata!
Are 2 dintisori, a inceput si al treilea, e tot la Ianca si acolo ii prinde f bine.
carmen scrie:Buna dimineata bucurosilor.CLAUDIA scrie:SI CUM VAD CA SUNT SINGURICA PE AICI...PAI CUM ALTFEL I-A PRIVITI PANA LA CE ORA DIN NOAPTE AU VB .BUCUROASELE..INDRAZNESC,SA FAC EU CAFELUTA PT. DIMINEATA ASTA...INGREDIENTE NU VA PUN DECAT MULTA DRAGOSTE DIN PARTEA MEA..IN REST O ASTEPT PE ZANA CU BORCANASELE EI MAGICE...
Sa fug repede sa iau si eu o cescuta de cafea cu dragoste. Ce bine ca nu s-au sculat toti bucurosii ca ramaneam fara ea mai ales ca ofelia a pus fanfara sa-i scoale.
Trebuie sa va povestesc pana nu fac POC. ieri am fost si m-am intalnit cu TEO. A fost facuta cetatean de onoare a comunei band, acolo unde este primar mircea rusu. Nu stiti cine-i mircea rusu? Stati asa sa va luminez Mircea Rusu
Acum stiti? Si cum va spuneam am fost la band care este la 19 km de tg mures si m-am intalnit cu TEO, Noami, Andree, Mihaela, Claudia si cu multi altii. Ne-am pupicit si ne-am imbratisat ca doua vechi prietene. Am sa povestesc cand o sa-mi mai revin, cum a fost stiti voi unde. Azi nu pot pentru ca la 12 ma duc sa-mi beau cafeluta cu TEO si echipa la ei la hotel sau la mine. Inca nu stiu sigur. Astazi ei pleaca spre bucuresti asa ca vreau sa fiu cat mai mult timp cu EI.
nynna scrie:Cred ca ai fost pe culmile fericirii alturi de TEO si echipa ei..ma bucur enorm ptr tine zana buna...ptr ca prin prezenta ta acolo langa Ea eram si noi .. cu gandul si sufletul!Nu?
COSTINA scrie:vaiiiiiiiiiii, ce bucurie!!!
nu cred sa existe alta mai mare!!!
COSTINA scrie:asa este!
Zana, esti cu adevarat un suflet mare si asta a observat Teo!
Doar unui astfel de om putea darui ceva drag ei!
Un pupic pentru mama ta ca te-a crescut asa si un pup mare pentru tine ca ai stiut sa duci mai departe frumos ce a inceput mama ta!
carmen scrie:nynna scrie:Cred ca ai fost pe culmile fericirii alturi de TEO si echipa ei..ma bucur enorm ptr tine zana buna...ptr ca prin prezenta ta acolo langa Ea eram si noi .. cu gandul si sufletul!Nu?
Da ninuca. A doua zi m-am intalnit cu TEO la hotel. Nu v-am spus? Si-a scos inelul de pe deget si mi la oferit in dar, sa o am tot timpul langa mine.
CLAUDIA scrie:EEE E VESTE ,CRESTE VICTORAS MARE....IN CURAND E UN ADEVARAT BARBAT.....VEZI CA LA NOI E O DATINA CA SA II SPUN ASA CINE VEDE PRIMUL DINTELE COPILULUI TREBUIE MUSAI SA II CUMPERE UN CADOU...
nynna scrie:Esti o FERICITA zana buna..si noi suntem fericiti si mandri ca zana noastra aprimit un astfel de dar deosebit si valoros prin ce a ce reprezinta! ?aplaud! ?aplaud! ?aplaud!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori