fly scrie: dragilor
iti multumesc draga mea zana, stiam eu ca pot sa ma bazez intotdeuna pe tine . Salata e perfecta pentru mine
si pentru ca ne rogi tot timpul sa mai adaugam ceva la cafeluta ta( nu ca i`ar lipsi ceva) stii ca mie imi place foarte dulce( si nu am voie ca de.... :-20 ) o sa adaug din abundenta RABDARE .
Sa aveti o zi minunata si o saptamana MAXIMA
[/img][
nynna scrie:buna dragii mei am trecut in fuga sa va citesc si sa va salut ...imi e tare dor de voi ...dar sunt pik prinsa in niste treburi si....
Apropo sa va dau o veste ... la sfirsitul lunii va aprea cartea in care sunt 13 poeti...printre care si inocentele m ele poezii si modestele mele desene :-5 iar grafica am realizat-o tot eu(ce tare sunt .....ma laud singura) :-20 :-11 :-20 :-11 Cartea se va numi "Drumurile vietii"
:-1 :-1 Sper sa fie un volum de poezii pe placul tuturor si sa aibe succes :-1 :-1 :-17 :-20 (ce modesta sunt) :-11 :-11 :-11 :-11
Am simtit nevoia sa va impartasesc cu voi mica mea realizare .. care sincer ....ma face sa fiu mindra si utila !E un VIS care a devenit pentru mine REALITATE! :-1 :-1 :-1 :-1 :-1 :-1 :-1 :-10 :-5 :-1 :-1
Va sarut cu drag si numai bine! :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5
Voi incerca sa va citesc cit ai des! :-5 :-5 :-5
Adina scrie:nynna scrie:buna dragii mei am trecut in fuga sa va citesc si sa va salut ...imi e tare dor de voi ...dar sunt pik prinsa in niste treburi si....
Apropo sa va dau o veste ... la sfirsitul lunii va aprea cartea in care sunt 13 poeti...printre care si inocentele m ele poezii si modestele mele desene :-5 iar grafica am realizat-o tot eu(ce tare sunt .....ma laud singura) :-20 :-11 :-20 :-11 Cartea se va numi "Drumurile vietii"
:-1 :-1 Sper sa fie un volum de poezii pe placul tuturor si sa aibe succes :-1 :-1 :-17 :-20 (ce modesta sunt) :-11 :-11 :-11 :-11
Am simtit nevoia sa va impartasesc cu voi mica mea realizare .. care sincer ....ma face sa fiu mindra si utila !E un VIS care a devenit pentru mine REALITATE! :-1 :-1 :-1 :-1 :-1 :-1 :-1 :-10 :-5 :-1 :-1
Va sarut cu drag si numai bine! :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5
Voi incerca sa va citesc cit ai des! :-5 :-5 :-5
Iata o veste buna in data de 13 despre 13 poeti care s-au intalnit in "DRUMURILE VIETII" , si-au impletit toate gandurile , sentimentele si emotiile , le-au asternut pe hartie in cuvinte si desene si au transformat un VIS in REALITATE !
FELICITARI si MULTUMIM , Nynna , ca ne impartasesti si noua din bucuriile si realizarile tale ! Sunt sigura ca volumul de poezii va avea succes si o grafica pe masura !
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori