acum la ora 12 si 27 ma uit la redifuzare pe pro cinema din 27 a 05 2003 emisiunea lui Teo!
Eu sunt foarte fericita ca imi iau doza de bucurinol si la ora pranzului cu TEO si alturi de voi dragii mei bucurosii ptr care va multumesc ca existati!!
Inca de la inceput am indragit acest forum al bucuriei,.m-am atasat sufleteste de ademinul siteului Adi care pune atata suflet in ce ace face si mai ales de voi dragii mei bucurosi care imi aduceti zimbetul pe buze prin felul vostru natural ,vesel si sincer!Aici m-am imbogatit ...cu voi!Efectiv nu pot concepe sa nu imi iau doza de bucurinol alturi de voi .iar cand se intimpla sa lipsesc de la"apel" ..simt ca imi lipseste ceva esential....voi si bucuria.....
Credeti-ma zi de zi vom avea de spus ce reprezinta Clubul bucuriei siTeo ptr noi..numai urmariti-ne dialogurile si ve-ti intelege legatura stransa care se simte intre mebrii clubului de la cel mai mare la cel mai mik ,varsta si alte criteri nu au importanta ,ci numai frumuseatea sufletului fiecaruia!
aici ne simtim in largul nostru ,suntem noi insine ,efectiv ne etalam sufletul,emotiile ,trairile,sentimentele stiind ca mereu e cineva care e langa tine sa te sprijine neconditionat !
cuvintele sunt prea sarace si nu intodeauna reusim sa ne exprirmam cu fidelitate ce a ce simtim in anumite momente cand suntem cu voi...
De exemplu aseara am ras cu lacrimi la tema Zanei si mai ales la raspunsurile nastrusnice pe care le dadeam... si credeti-ma sa razi singura in fata calculatorului la o ora tarzie ..e un lucru mare ..e ca o oaza de antiistres !!
Multe ar fii de spus ...dar acum nu imi gasesc cuvintele ..neuronii s-au incis de la caldura

?suntdastept!
Ce pot sa va spun va iubesc si va multumesc ca existati sunt foarte bogata sufleteste cu astfel de prieteni ai bucuriei!
Teo te iubesc si iti multumesc ca existi in viata noastra