Jokep scrie:gabrielle scrie:Jokep scrie:gabrielle scrie:si sa raspund la intrebarea lui zana
pentru mine clubul bucuriei e o mare gasca de prieteni unde pot zice si necazurile si bucuriile ?ok! daca nu pot intra o zi tot ma gandesc la toti .
si garsoniera ce e?
acolo nu poti vorbi asa cum vorbesc aici deoarece e o mare diferenta de opinie
Stiu.Pe uni chiar ii cunosc,nu personal dar in scris da.
carmen scrie:Buna gabrielle. Sa te bucure si sa ne bucure auzul, inca multi ani de acum inainte. La multi ani FUEGO
VASILICA INACHE scrie:DA GABI DAR MIE MI-AU ACAPARAT CALCULATORUL ATITEA ZILE IN SIR.M-AU TERORIZAT.AU STAT PINA LA ORA 24-1 NOAPTEA.
COSTINA scrie:Gabi, lamureste-ma si pe mine, te rog, policlinica de la spitalull budimex e in aceeasi curte cu spitalul?
si...pe unde vine spitalul?
gabrielle scrie:COSTINA scrie:Gabi, lamureste-ma si pe mine, te rog, policlinica de la spitalull budimex e in aceeasi curte cu spitalul?
si...pe unde vine spitalul?
da este in incinta spitalului si e in berceni acum depinde pe unde intra ti in bucuresti
BUNA MIHAELA !BINE AI REVENIT ![img][img]http://i174.photobucket.com/albums/w110/carmen_gabi/smiles/bucurie/Laie_22.gif[/img][/img]MIHAELA CORCODEL scrie:Buna seara dragii mei Bucurosi,bine v-am regasit.
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 32 vizitatori