CLAUDIA scrie:DRAGELE MELE..MA RETRAG SI EU..MAINE MERG INTR-UN LOC FRUMOS..NU VA SPUN UNDE ..DAR VA ADUC POZE MAINE SEARA...NOAPTE BUNA ...
frumoasa verde distractie placuta! te pupa tushi
MIHAELA CORCODEL scrie:Da asa e o boala foarte grea si care avanseaza mereu.Noi incercam sa avem cat mai multa rabdare si putere
MIHAELA CORCODEL scrie:Noapte buna,vise frumoase va doresc si eu.O noapte racoroasa si multi pupici.
CLAUDIA scrie:DRAGELE MELE..MA RETRAG SI EU..MAINE MERG INTR-UN LOC FRUMOS..NU VA SPUN UNDE ..DAR VA ADUC POZE MAINE SEARA...NOAPTE BUNA ...
BUNA SEARA SURIOARA MEA DE LA MARE ...!florina scrie:Buna seara dragilor dragi!
Casuta noastra clubul bucurie, se pare ca se roaga si ea pentru noi.
NOAPTE BUNA , MIHAELA ,SA AI VISE PLACUTE SI MAINE O ZI MAI RELAXANTA ...!nynna scrie:MIHAELA CORCODEL scrie:Noapte buna,vise frumoase va doresc si eu.O noapte racoroasa si multi pupici.
Noapte buna somnik pufos si tot binele din lume! ?l
steff scrie:buna seara
nu dati cu rosii, stiu am lipsit..n
si ca sa completez ghiveciul, presar si putin din tema de azi..clubul bucuriei e singurul loc unde imi fac temele cu placere
va urma
MULTUMESC , DRAGA MEA ...!CLAUDIA scrie:ofelia scrie:BUNA NOAPTE , BUCUROASELOR ...EU MA RETRAG ...SA FITI FERICITE ...!
PA ,PA OFELIA ...PUP DULCE SI SOMN USOR
CLAUDIA scrie:ofelia scrie:BUNA NOAPTE , BUCUROASELOR ...EU MA RETRAG ...SA FITI FERICITE ...!
florina scrie:CLAUDIA scrie:UUUUUUU PE UNDE SUNTETI...?
se zice iuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nu`i asa gabitza?????
ofelia scrie:BUNA NOAPTE , BUCUROASELOR ...EU MA RETRAG ...SA FITI FERICITE ...!
nynna scrie:CLAUDIA scrie:ofelia scrie:BUNA NOAPTE , BUCUROASELOR ...EU MA RETRAG ...SA FITI FERICITE ...!
Somnik pufos cucule drag si un weekend minunat!Te pupik dulce
uite zambesc ptr tine si ptr tot
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 45 vizitatori