MAI ...CUM SA NU VIN ....I-AUZI VORBA ...MANANCI CALULE OVAZ ....??/carmen scrie:Vi laofelia sau nu? Cum sa-ti spun noapte buna cand nu te-am
astazi
SI EU PUPICI MULTI ....CA PARCA NE-AM MAI PUPAT O DATA IN SEARA ASTA ....DAR MIE IMI PLACE ...
MAI ...CUM SA NU VIN ....I-AUZI VORBA ...MANANCI CALULE OVAZ ....??/carmen scrie:Vi laofelia sau nu? Cum sa-ti spun noapte buna cand nu te-am
astazi
florina scrie:Se pare ca surioara noastra se intrece din zi in zi, oricum o iubesc chiar daca de multe ori mai numar, glumesc desigur. temele ei ne apropie din ce in ce si face din acest coltisor rosu , rosu (a se citi albastru) drag sufletului o oaza de liniste si puritate a trairilor.
De multe ori au aparut si "norisori" dar atunci cand "carmaciul bucuros -bossu" este bun, corabia bucuriei a iesit intotdeauna la liman.
carmen scrie:CLAUDIA scrie:EU ERAM CU UN PICIOR IN PAT SI AM ARUNCAT UN OCHI PE VIZOR SI AM VAZUT CA AU VENIT BUCUROASELE ACASA ,ASA CA M-AM RAZGANDIT..
Pai unde te grabesti? Nu pleaca balta de acolo si nici pestele nu intra in greva. Iar pleci cufara noi
DA , STIE ...CA ADUC BANI IN CASA ....carmen scrie:treaba cucule? Ia zi tu cum a fost intalnirea cu ;importantul;? Sotul stie?
carmen scrie:florina scrie:Se pare ca surioara noastra se intrece din zi in zi, oricum o iubesc chiar daca de multe ori mai numar, glumesc desigur. temele ei ne apropie din ce in ce si face din acest coltisor rosu , rosu (a se citi albastru) drag sufletului o oaza de liniste si puritate a trairilor.
De multe ori au aparut si "norisori" dar atunci cand "carmaciul bucuros -bossu" este bun, corabia bucuriei a iesit intotdeauna la liman.
Multumesc surioara. Asa ma gandeam si eu.
Cine da tema maine? Aud?
MA SIMT CU MUSCA PE CACIULA ......SI CE-MI PLACE ...MULTAM NINNUTZA !nynna scrie:pentru cei ce adorm pe tastatura ...
carmen scrie:CLAUDIA scrie:MAINE IMI DEDIC TOATA ZIUA LUI VALI,MERG CU EL INTR-UN LOC FRUMOS..ATAT,NU MAI VA SPUN NIMIK..
Ai secrete fata de mama ta?Se poate?
HAI ...GHICITI ....CE STIU EU SA FAC MAI BINE ...???carmen scrie:ofelia scrie:DA , STIE ...CA ADUC BANI IN CASA ....carmen scrie:treaba cucule? Ia zi tu cum a fost intalnirea cu ;importantul;? Sotul stie?![]()
![]()
![]()
Cum mama? Zi ca nu spunem la nimeni
![]()
![]()
carmen scrie:florina scrie:carmen scrie:
Cine da tema maine? Aud?
ala eu , ala eu![]()
![]()
![]()
Te oferi?maine da florina teeeeemaaa
NU-I ASA CA E SUPER DE SUPER ....???CLAUDIA scrie:ofelia scrie:DA , STIE ...CA ADUC BANI IN CASA ....carmen scrie:treaba cucule? Ia zi tu cum a fost intalnirea cu ;importantul;? Sotul stie?![]()
![]()
SUPER TARE.....![]()
![]()
![]()
![]()
carmen scrie:ofelia scrie: HAI ...GHICITI ....CE STIU EU SA FAC MAI BINE ...???
Sa vedem. cat e ceasul? Avem voie
Hai duiu duiu duiu
ca la noapte rupem cuiu![]()
Hai duiu duiu duiu
Hai duiu duiu duiu
BINEEEEEEEEEEEEEE...FLORINAAAAAAAAAA...TE FACI CA NU STIII ????? BINE ...PAI MAI VIN EU CU COLINDUL IN DECEMBRIE ..?????florina scrie:carmen scrie:ofelia scrie: HAI ...GHICITI ....CE STIU EU SA FAC MAI BINE ...???
Hai duiu duiu duiu
neeeeeeeeeeeeeeee zice ca i`ar fi cantat domnului neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee vrem pe sleau sa ne spui![]()
adi scrie:CINE ESTE CLUBUL BUCURIEI?
Clubul Bucuriei este site-ul de suflet a lui Teo Trandafir.
Clubul Bucuriei este sufletul fiecarui din noi.
Clubul Bucuriei pentru mine reprezinta "suflet"
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 34 vizitatori