MAI ...CUM SA NU VIN ....I-AUZI VORBA ...MANANCI CALULE OVAZ ....??/carmen scrie:Vi la ofelia sau nu? Cum sa-ti spun noapte buna cand nu te-am astazi
SI EU PUPICI MULTI ....CA PARCA NE-AM MAI PUPAT O DATA IN SEARA ASTA ....DAR MIE IMI PLACE ...
MAI ...CUM SA NU VIN ....I-AUZI VORBA ...MANANCI CALULE OVAZ ....??/carmen scrie:Vi la ofelia sau nu? Cum sa-ti spun noapte buna cand nu te-am astazi
florina scrie:Se pare ca surioara noastra se intrece din zi in zi, oricum o iubesc chiar daca de multe ori mai numar , glumesc desigur. temele ei ne apropie din ce in ce si face din acest coltisor rosu , rosu (a se citi albastru) drag sufletului o oaza de liniste si puritate a trairilor.
De multe ori au aparut si "norisori" dar atunci cand "carmaciul bucuros -bossu" este bun, corabia bucuriei a iesit intotdeauna la liman.
carmen scrie:CLAUDIA scrie:EU ERAM CU UN PICIOR IN PAT SI AM ARUNCAT UN OCHI PE VIZOR SI AM VAZUT CA AU VENIT BUCUROASELE ACASA ,ASA CA M-AM RAZGANDIT..
Pai unde te grabesti? Nu pleaca balta de acolo si nici pestele nu intra in greva. Iar pleci cu fara noi
DA , STIE ...CA ADUC BANI IN CASA ....carmen scrie:treaba cucule? Ia zi tu cum a fost intalnirea cu ;importantul;? Sotul stie?
carmen scrie:florina scrie:Se pare ca surioara noastra se intrece din zi in zi, oricum o iubesc chiar daca de multe ori mai numar , glumesc desigur. temele ei ne apropie din ce in ce si face din acest coltisor rosu , rosu (a se citi albastru) drag sufletului o oaza de liniste si puritate a trairilor.
De multe ori au aparut si "norisori" dar atunci cand "carmaciul bucuros -bossu" este bun, corabia bucuriei a iesit intotdeauna la liman.
Multumesc surioara. Asa ma gandeam si eu.
Cine da tema maine? Aud?
MA SIMT CU MUSCA PE CACIULA ......SI CE-MI PLACE ...MULTAM NINNUTZA !nynna scrie:pentru cei ce adorm pe tastatura ...
carmen scrie:CLAUDIA scrie:MAINE IMI DEDIC TOATA ZIUA LUI VALI,MERG CU EL INTR-UN LOC FRUMOS..ATAT,NU MAI VA SPUN NIMIK..
Ai secrete fata de mama ta? Se poate?
HAI ...GHICITI ....CE STIU EU SA FAC MAI BINE ...???carmen scrie:ofelia scrie:DA , STIE ...CA ADUC BANI IN CASA ....carmen scrie:treaba cucule? Ia zi tu cum a fost intalnirea cu ;importantul;? Sotul stie?
Cum mama? Zi ca nu spunem la nimeni
carmen scrie:florina scrie:carmen scrie:
Cine da tema maine? Aud?
ala eu , ala eu
Te oferi? maine da florina teeeeemaaa
NU-I ASA CA E SUPER DE SUPER ....???CLAUDIA scrie:ofelia scrie:DA , STIE ...CA ADUC BANI IN CASA ....carmen scrie:treaba cucule? Ia zi tu cum a fost intalnirea cu ;importantul;? Sotul stie?
SUPER TARE.....
carmen scrie:ofelia scrie: HAI ...GHICITI ....CE STIU EU SA FAC MAI BINE ...???
Sa vedem. cat e ceasul? Avem voie
Hai duiu duiu duiu
ca la noapte rupem cuiu
Hai duiu duiu duiu
ca la noapte rupem cuiu
Hai duiu duiu duiu
ca la noapte rupem cuiu
BINEEEEEEEEEEEEEE...FLORINAAAAAAAAAA...TE FACI CA NU STIII ????? BINE ...PAI MAI VIN EU CU COLINDUL IN DECEMBRIE ..????? PAI SA ZIC PE SLEAU ....SE PARE CA MI-AM GASIT O FORMATIE SI O SA MA DUC LA CANTAT SA FAC ROST DE BANI ...CA AM NEVOIE ... ?ceamuzant2!florina scrie:carmen scrie:ofelia scrie: HAI ...GHICITI ....CE STIU EU SA FAC MAI BINE ...???
Hai duiu duiu duiu
ca la noapte rupem cuiu
neeeeeeeeeeeeeeee zice ca i`ar fi cantat domnului neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee vrem pe sleau sa ne spui
adi scrie:CINE ESTE CLUBUL BUCURIEI?
Clubul Bucuriei este site-ul de suflet a lui Teo Trandafir.
Clubul Bucuriei este sufletul fiecarui din noi.
Clubul Bucuriei pentru mine reprezinta "suflet"
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot] şi 39 vizitatori