MIHAELA CORCODEL scrie:Buna dimineata,o zi frumoasa la toata lumea,va doresc...mai racoroasa.Pupici multi.
florina scrie:
si inca ce pregatisem
cum vad ca ai fost tare silitoare
mi- am zis ca e mai bine asa
florina scrie: si inca ceva cat mai este pana pe 31????
BUNA CRISTINMNC AM VENIT REPEDE REPEDE SA FIU PRIMA LA CAFELUTA .MMMM DAR SA STII CA E GUSTOASA .I-A SA PUN PUTINA SAMANTA DE CEARTA .cristinmnc scrie:Buna dimineata .... BUCURIE . Sunt fericita ca v -am regasit dupa 2 saptamani in care am cam lipsit . Am venit bineinteles sa va aduc cafeluta buna buna .... mmmmm ; doar stiti cum este .
carmen scrie: Cineva n-are somn si bate la mine la usa.Putea sa faca cafeluta sa gasesc si eu ceva cald pe aici. Tot eu trebuie sa muncesc. Mai vine si albastra si baga strambe, am viata grea ce sa mai spun. Hai sa pun repejor
pe foc si-mi aduc mai aproape borcanasele. Ei bine, astazi voi incepe cu imaginatie. O acopar cu migala, frumosete si simt practic. Daca adaug dragoste, daruire, mult suflet si simt estetic, cred ca are cafeluta cam tot ce va trebuie pentru tema de astazi. Mai pun din tot sufletul meu multa prietenie, iubire, zambetele voastre dragi, fruusetea voastra interioara si mult, mult dor. Am sa indulcesc cafeluta cu CREATIE.
![]()
Va doresc o zi plina de imaginatie si simt practic
cristinmnc scrie:Buna dimineata .... BUCURIE . Sunt fericita ca v -am regasit dupa 2 saptamani in care am cam lipsit . Am venit bineinteles sa va aduc cafeluta buna buna .... mmmmm ; doar stiti cum este .
ofelia scrie:maaaiiii ce fete cumintele avem pe-aici!!!!!
nimeni nu vrea sa se certe !!!![]()
![]()
![]()
hai ca eu va las ma duc sa ma ?laie! sa fiu ?ok! pt ca plec la tv-nova din BRASOV. sunt invitata la o emisiune in direct su telespectatorii si va dura 2 ore .vb mai tarziu .pupici pt toata lumea !
florina scrie:sa inteleg ca azi am voie in cancelarie????? ha ha ce-mi place
Pana acum v`ati aratat doar "fata blanda" ia sa va vad ce faceti cand sunteti "manioase/si". Deci provocati cearta ! Stiti sa va certati ce dumnezeu! astept cearta
Adina scrie:ofelia scrie:maaaiiii ce fete cumintele avem pe-aici!!!!!
nimeni nu vrea sa se certe !!!![]()
![]()
![]()
hai ca eu va las ma duc sa ma ?laie! sa fiu ?ok! pt ca plec la tv-nova din BRASOV. sunt invitata la o emisiune in direct su telespectatorii si va dura 2 ore .vb mai tarziu .pupici pt toata lumea !
Buna, Ofelia ! Ce faci , draguta ? Iar umbli brambura?
chiar vrei sa ne certam ....???Adina scrie:Ofeliaaaaaaaaaa, te vaaaaaaaad !! Ce faci ? Chiar nu vrei sa ne certam ?Ia spune de ce tot umbli asa brambura ?
![]()
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori