Adina scrie:ofelia scrie:sa nu-mi spui ca de necaz te-ai facut galbena ca ceara hihihiiii
vaiiiiiii ce rusineeeee....sa scoti limba afara ....hihihiiii...

Adina scrie:ofelia scrie:sa nu-mi spui ca de necaz te-ai facut galbena ca ceara hihihiiii
Adina scrie:ofelia scrie:ce gluma albastrito care te-ai rosit de necaz !!![]()
iata ca am sosit .treci la duel .![]()
in ... ?laie! sa ne luptam sau in ?fumez! sa ne afumam ???
![]()
![]()
Asadar trecem la arme . Bineeeeee , pregateste-te
ca vin
MIHAELA CORCODEL scrie:Nu mi-e frica sa stau singurica hiii,haha si iti fac tie in ciuda ?aplaud!
ofelia scrie:ADINAAAAAAA hai zii ALBASTRITO -INROSITA- INGALBENITAhai te-astept la cotitura
cu ?fumez! ?fumez! ?fumez! ?fumez! sa nu te mai vezi de atata fum poate iti schimbi culoarea sa devii stravezie .hihihihiiiii...
![]()
![]()
![]()
p.s. - greu mai se incarca calc..
Adina scrie:ofelia scrie:ADINAAAAAAA hai zii ALBASTRITO -INROSITA- INGALBENITAhai te-astept la cotitura
cu ?fumez! ?fumez! ?fumez! ?fumez! sa nu te mai vezi de atata fum poate iti schimbi culoarea sa devii stravezie .hihihihiiiii...
![]()
![]()
![]()
p.s. - greu mai se incarca calc..
Continua tot asa ?fumez! ca pe cand ajung eu o sa faci![]()
ofelia scrie:stai fara grija ca neagra sun de felul meu...
ofelia scrie:hai sa ne impacam ca eu trebuie sa ma retrag ma trage de poale inamicul public nr 1 din familie nepotelul meu
ofelia scrie:vrea sa-l iau in brate si sa mergem pe balcon sa vada ...titiurile .... ?ceamuzant2!
COSTINA scrie:buna bucurie!
eu azi am fost extrem de molesita toata ziua, n-am mai facut curatenie..am stat mult, mult in pat..aseara nu am avut somn...
sper sa ma odihnesc in seara asta, sa pot si eu dormi noaptea
ne vedem maine!
va pupic pe toti si o seara minunata, relaxanta, asa..ca de week-end!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 41 vizitatori